Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εργένης γαρ σε δυαράκι 50τμ και είμαι σε αναζητηση καθαρίστριας / συνεργείου για καθαρισμό σπιτιού 1-2 φορές το μήνα στην ΑΘΗΝΑ  . Σκούπισμα , σιδέρωμα , σφουγγάρισμα , κτλ…

Εχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία  ευρέσεως ή ανάληψης  καθαρισμού που  να σας έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις ; 
thanks 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, geomrk είπε

Εχω δοκιμάσει 2 φορές εδω αλλά τα αποτελέσματα πολύ μετρια για την καθαριότητα. Θέλω επαγγελαμτικό αποτέλεσμα, όχι, κάποιας που έρχεται με αγγαρεία να κάνει μια δουλειά. Οπότε δεν το συνιστώ σε κανέναν. Εσείς μείνατε ικανοποιημένοι?

5 ώρες πριν, Tsino είπε

Αυτο δεν ειναι για σπίτια οπως περιγράφω στο αρχικό ποστ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Εχω δοκιμάσει 2 φορές εδω αλλά τα αποτελέσματα πολύ μετρια για την καθαριότητα. Θέλω επαγγελαμτικό αποτέλεσμα, όχι, κάποιας που έρχεται με αγγαρεία να κάνει μια δουλειά. Οπότε δεν το συνιστώ σε κανέναν. Εσείς μείνατε ικανοποιημένοι?

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εφ'οσον ειναι με αξιολογησεις θα πιστευε κανεις οτι θα ηταν καλο!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geomrk είπε

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εφ'οσον ειναι με αξιολογησεις θα πιστευε κανεις οτι θα ηταν καλο!

ελα που δεν ειναι

5 ώρες πριν, lyda94 είπε

δουλευταρας, myconstructor, bolt services, elite cleaning

τα ίδια με πιο πάνω. Καλό ειναι να τα έχετε δοκιμάσει πριν τα προτείνετε. thanks

Δημοσ.

Το συνεργειο τι το θες για τα 50 τμ 😂

Απο στομα σε στομα μπορει να βρεις καμια καλη καθαριστρια στη γειτονια

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...