Xorxhs! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Εργένης γαρ σε δυαράκι 50τμ και είμαι σε αναζητηση καθαρίστριας / συνεργείου για καθαρισμό σπιτιού 1-2 φορές το μήνα στην ΑΘΗΝΑ . Σκούπισμα , σιδέρωμα , σφουγγάρισμα , κτλ… Εχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία ευρέσεως ή ανάληψης καθαρισμού που να σας έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις ; thanks
lyda94 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 δουλευταρας, myconstructor, bolt services, elite cleaning
Xorxhs! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, geomrk είπε https://www.douleutaras.gr/ Εχω δοκιμάσει 2 φορές εδω αλλά τα αποτελέσματα πολύ μετρια για την καθαριότητα. Θέλω επαγγελαμτικό αποτέλεσμα, όχι, κάποιας που έρχεται με αγγαρεία να κάνει μια δουλειά. Οπότε δεν το συνιστώ σε κανέναν. Εσείς μείνατε ικανοποιημένοι? 5 ώρες πριν, Tsino είπε https://www.perfectfacilities.gr Αυτο δεν ειναι για σπίτια οπως περιγράφω στο αρχικό ποστ.
geomrk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Εχω δοκιμάσει 2 φορές εδω αλλά τα αποτελέσματα πολύ μετρια για την καθαριότητα. Θέλω επαγγελαμτικό αποτέλεσμα, όχι, κάποιας που έρχεται με αγγαρεία να κάνει μια δουλειά. Οπότε δεν το συνιστώ σε κανέναν. Εσείς μείνατε ικανοποιημένοι? Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εφ'οσον ειναι με αξιολογησεις θα πιστευε κανεις οτι θα ηταν καλο!
Xorxhs! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, geomrk είπε Δεν το εχω δοκιμασει αλλα εφ'οσον ειναι με αξιολογησεις θα πιστευε κανεις οτι θα ηταν καλο! ελα που δεν ειναι 5 ώρες πριν, lyda94 είπε δουλευταρας, myconstructor, bolt services, elite cleaning τα ίδια με πιο πάνω. Καλό ειναι να τα έχετε δοκιμάσει πριν τα προτείνετε. thanks
vagos789 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Το συνεργειο τι το θες για τα 50 τμ 😂 Απο στομα σε στομα μπορει να βρεις καμια καλη καθαριστρια στη γειτονια 1
archer100 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Εχω δοκιμασει απο douleutaras και ειμαι ικανοποιημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα