Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A52s ή A33; Ποιο να αγοράσω;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sattack,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html

2)https://www.bestprice.gr/item/2157537813/samsung-galaxy-a33-5g-6gb-128gb.html

Γενικά θέλω μόνο αδιάβροχο κινητό και λόγω πιο σφιχτού προϋπολογισμού θα πήγαινα στο a33. Επειδή βλέπω διθυράμβους στις κριτικές για το a52s και ότι είναι πιο τεσταρισμένο, για αυτόν και μόνο τον λόγο σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση. Προτού όμως παραγγείλω κάποιο από τα 2 αύριο θέλω πρώτα την δική σας συμβούλη και γνώμη ως προς το πιο είναι καλύτερο με βάση αυτά που έχετε δει και ακούσει. Τέλος, αυτουνού του οποίου οι ενημερώσεις θα διαρκέσουν περισσότερο είναι κάτι που πρέπει να με απασχολεί; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό; Γενικά εγώ θέλω να αγοράσω κάτι τώρα με την λογική ότι θα μου βγάλει 4 χρόνια περίπου. Ασχολούμαι μόνο με ελαφριά, βασική χρήση και λίγο internet και youtube.

Επεξ/σία από haralabosdelefes
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sattack είπε

Αν βρεθεί έστω ενας εδώ να πει Α33, θα φάω το καπέλο μου, που έλεγαν και στα Μίκυ μαους.

Φίλε να μπω επιτόπου να κάνω την παραγγελία στο A52s να τελειώνω δηλαδή; Μιας και το κινητό με επείγει κιόλας;

Δημοσ.

Το παρήγγειλα μαζί με spigen glass και spigen rugged back armor. Ελπίζω να έκανα καλά. Τώρα μένει να δούμε.

Δημοσ.

Η αληθεια είναι ότι νόμιζα ότι ήταν A52s vs A53 μέχρι που διάβασα το φίλο που θα φάει το καπέλο του😂😂

Σαφώς Α52s, ακόμα και από το Α53 το προτιμώ, έχει από τους καλύτερους επεξεργαστές για το μπάτζετ του. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, eko13 είπε

Η αληθεια είναι ότι νόμιζα ότι ήταν A52s vs A53 μέχρι που διάβασα το φίλο που θα φάει το καπέλο του😂😂

Σαφώς Α52s, ακόμα και από το Α53 το προτιμώ, έχει από τους καλύτερους επεξεργαστές για το μπάτζετ του. 

Χαμηλούς επεξεργαστές έχουν για  αυτό το budget

Δημοσ.

Τι προτείνεις στα κατω από 300? Για δώσε κάνα παράδειγμα? Γιατί το F3 και το x3 pro μου έρχονται πρόχειρα σε snapdragon. Και άμα είναι 3-4 περιπτώσεις δεν το λες χαμηλο τον 778G με γραφικά  642L. Είναι καλό σετ απ και για αυτό το έχουν αρκετά μοντελα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Τι προτείνεις στα κατω από 300? Για δώσε κάνα παράδειγμα? Γιατί το F3 και το x3 pro μου έρχονται πρόχειρα σε snapdragon. Και άμα είναι 3-4 περιπτώσεις δεν το λες χαμηλο τον 778G με γραφικά  642L. Είναι καλό σετ απ και για αυτό το έχουν αρκετά μοντελα. 

Υπάρχει και το Realme GT master edition .

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Υπάρχει και το Realme GT master edition .

Με επιβεβαιώνεις, το GT master, έχει το ίδιο πακέτο επεξεργαστή-γραφικά με το A52s, άρα δεν είναι χαμηλός όπως αναφερθηκε... 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vargas77 είπε

Στα λεφτά που έδωσες μπορείς να πάρεις καλύτερο κινητό από άλλη μάρκα

Στα μέχρι 300€ και συγχρόνως αδιάβροχο νομίζω ότι αυτό το κινητό  ήταν η μόνη επιλογή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vargas77 είπε

Gt neo 2 με τον 870 .ρίχνει ξύλο στον 778 

Μα μιλάμε για κινητό 300€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...