dge1978 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 καλησπέρα σε ολους εχετε να προτείνεται κάποιο καλό σαρωτή με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων; το πολυμηχάνημα hp που είχα είναι για τα σκουπίδια και είπα να πάρω αποκλειστικό σαρωτή. αποκλείω εντελώς μάρκα hp. thanks!
highpriest Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Έχω τον brother ads2700w. Ταχύτατος, διπλής όψης, καλή απόδοση χρωμάτων σε μεγάλο βαθμό, πολλές λειτουργίες και αξιόπιστος. Τον προτείνω.
georgeole Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, highpriest είπε Έχω τον brother ads2700w. Ταχύτατος, διπλής όψης, καλή απόδοση χρωμάτων σε μεγάλο βαθμό, πολλές λειτουργίες και αξιόπιστος. Τον προτείνω. Μια και το 'φερε η κουβέντα, ποια είναι η γνώμη σου για τους EPSON;
highpriest Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, georgeole είπε Μια και το 'φερε η κουβέντα, ποια είναι η γνώμη σου για τους EPSON; Σε γενικές γραμμές την συμπαθώ την Epson σαν εταιρία. Για εμένα έχει θετικό πρόσημο. Απο εκει και πέρα, τόσο σε εκτυπωτές όσο και σε σκάνερ έχει και καλά μοντέλα και λιγότερο καλά μοντέλα.
georgeole Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, highpriest είπε Σε γενικές γραμμές την συμπαθώ την Epson σαν εταιρία. Για εμένα έχει θετικό πρόσημο. Απο εκει και πέρα, τόσο σε εκτυπωτές όσο και σε σκάνερ έχει και καλά μοντέλα και λιγότερο καλά μοντέλα. Έλεγα για τα scanner. Να σου πω την αλήθεια, αυτό που συμπαθώ πιο πολύ στα EPSON είναι το software που τα συνοδεύει (όχι ότι τα μηχανήματα δεν είναι καλά).
highpriest Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, georgeole είπε Έλεγα για τα scanner. Να σου πω την αλήθεια, αυτό που συμπαθώ πιο πολύ στα EPSON είναι το software που τα συνοδεύει (όχι ότι τα μηχανήματα δεν είναι καλά). Γενικά τα σκάνερ σαν συσκευές είναι πιο αξιόπιστα απο τους εκτυπωτές, σε όλες τις εταιρίες. Επειδή ειναι αγορά που την κάνεις εφ άπαξ και για αρκετά χρόνια, τα φτιάχνουν πολύ πιο αξιόπιστα απο τα εκτυπωτάκια που είναι στην ουσία τζαμπαντάν για να αγοράζεις μελάνια και σε 3-4 χρόνια τα φτύνουν. Ενα καλό σκάνερ άνω των 200 ευρώ θα κρατήσει (και με ζόρικη χρήση) πάνω απο 10 χρόνια σίγουρα. Δεν υπάρχουν κακά επώνυμα σκάνερ. Επίσης όλα έχουν καλό σχετικά software με OCR και άλλα καλούδια. Δεν χάνω ευκαιρία να το λέω: Οποιος χρειάζεται σκαν/φωτοαντιγραφή και έχει χώρο και μπορεί να διαθέσει χρήμα για αγορά, καλύτερα ένα ξεχωριστό σκάνερ και έναν σκέτο εκτυπωτή, παρά πολυμηχάνημα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από highpriest 1
georgeole Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, highpriest είπε Δεν χάνω ευκαιρία να το λέω: Οποιος χρειάζεται σκαν/φωτοαντιγραφή και έχει χώρο και μπορεί να διαθέσει χρήμα για αγορά, καλύτερα ένα ξεχωριστό σκάνερ και έναν σκέτο εκτυπωτή, παρά πολυμηχάνημα. 😁 Και εγώ με τη σειρά μου δεν χάνω ευκαιρία να συμφωνήσω.😁
lector Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Epson DS-1630 εχει και ADF με auto duplex και γυαλι, απλα ειναι ακριβουτσικος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα