Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νόμιζα θα ήταν γύρω στο 8ωρο αλλά είμαι ήδη 9 ώρες μέσα και βαση ενός walkthrough στο youtube είμαι λίγο πιο πάνω απο τη μέση. Γενικά καλό είναι αλλα δεν είναι σε επίπεδα Resident Evil σε καμιά περίπτωση. Οι απλοϊκές μάχες και η εξερεύνηση μόνο για σφαίρες και potions έχουν καταντήσει βαρετές. Οι διάλογοι σε κάποια σημεία μου φαίνονται τόσο κουφοί που νομίζω ότι χάθηκε το νόημα πάνω στη μετάφραση. Επίσης έχω πέσει 5-6 φορές σε bug με τον χαρακτήρα μου να κολλάει σε ένα σημείο και να χρειάζεται reload. Συνήθως μετά απο dmg πάνω στη μάχη.

Τα ατού του παιχνιδιού είναι οι έξυπνοι γρίφοι και η ατμόσφαιρα.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είπα και εγώ από την αρχή, δεν φτάνει τα Resident evil, Evil within και Alan wake, όχι ότι είναι κακό παιχνίδι, μια χαρά παιχνίδι είναι με ωραία ατμόσφαιρα, απλά διαφωνώ με την άποψη που πάνε να μας το περάσουν λες και είναι goty contended όπως πήγαν να μας πείσουν πρόσφατα ότι η Bioware γύρισε στην παλιά καλή εποχή της με το Veilguard.

Sure Jan GIF

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Αυτό είπα και εγώ από την αρχή, δεν φτάνει τα Resident evil, Evil within και Alan wake, όχι ότι είναι κακό παιχνίδι, μια χαρά παιχνίδι είναι με ωραία ατμόσφαιρα, απλά διαφωνώ με την άποψη που πάνε να μας το περάσουν λες και είναι goty contended όπως πήγαν να μας πείσουν πρόσφατα ότι η Bioware γύρισε στην παλιά καλή εποχή της με το Veilguard.

Sure Jan GIF

Έχω παίξει 7 ωρίτσες και μου αρέσει περισσότερο από το Alan wake 2 και τα resident evil,γούστα είναι 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Έχω παίξει 7 ωρίτσες και μου αρέσει περισσότερο από το Alan wake 2 και τα resident evil,γούστα είναι 

Το Alan wake 2 δεν το επαιξα αλλά τι καλύτερο έχει το SH2 απέναντι στα καινούργια remakes του resident evil όπως τα 2, 4 και Village;

Σχεδόν σε όλους τους τομείς είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Gameplay, worldbuilding, characters, exploring, voice acting κλπ. 

Επεξ/σία από greekbuck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekbuck είπε

Το Alan wake 2 δεν το επαιξα αλλά τι καλύτερο έχει το SH2 απέναντι στα καινούργια remakes του resident evil όπως τα 2, 4 και Village;

Σχεδόν σε όλους τους τομείς είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Gameplay, worldbuilding, characters, exploring, voice acting κλπ. 

Έχουν διαφορετικό setup/story ,για παράδειγμα η ιστορία του Alan wake δεν με συγκινεί,ενώ του resident evil τα έχω δει χίλιες φορές ,είναι το ίδιο πράγμα,το silent hill 2 έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα που το παίζω για πρώτη φορά 👍

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι το AW έχει το καλύτερο narrative όπως ειπώθηκε, το RE το καλύτερο gameplay και το SH την καλύτερη ατμόσφαιρα.

Για άλλη μια φορα το γούστο δεν έχει να κάνει με ποιότητα, engrave it upon thy mind!

• Like 3
Δημοσ.
39 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Χωρίς την ομίχλη.

462614086_3879835998942819_7294270284964

Για ένα καφεδάκι Κυριακή πρωί ωραία φαίνεται πάντως. Γραφικός δρόμος.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το τελείωσα σε 16 ώρες. Απο τη στιγμή που άρχισα να καταλαβαίνω τι περίπου συμβαίνει στο κεφάλι του James άρχισε να μου αρέσει περισσότερο το παιχνίδι γιατί σπάνια βλέπεις πια τοσο σοβαρή θεματολογία σε ΑΑΑ παραγωγή. Ξέρω ότι είναι remake αλλά μπράβο τους που κράτησαν το σενάριο αναλλοίωτο και δεν προσπάθησαν να προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο ή να μην "ενοχλήσουν" gamers που δεν θέλουν να σκέφτονται τέτοιου είδους πράγματα στα παιχνίδια τους. Δεν λέω τι γιατί είναι spoilers.

To έπαιξα σε standard(action)/standard(puzzles). Στο action άρχισα με hard αλλά όταν είδα ότι δεν ήταν ευχάριστο το gameplay το κατέβασα στο standard για να μη χάνω τζάμπα το χρόνο μου με restarts. Τα puzzles ήταν στο όριο μου και δε χρειάστηκα online βοήθεια σε κανένα σημείο. Θα δοκίμαζα το hard γιατί ήταν το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού αλλά σ αφήνει να αλλάξεις τη δυσκολία των puzzles μόνο σε new game. Το παιχνίδι έχει 8 διαφορετικά endings(τα 2 είναι Meme endings) και αποτι είδα στο youtube ειχα το πιο δυσάρεστο αλλα και ρεαλιστικό.

Solid 7.5./10. Θα έπαιρνε μεγαλύτερο βαθμό αν το action gameplay δεν ήταν τόσο μέτριο.

Δημοσ.

Δεν το προτεινω

ισωσ να ητανε καλλο για παιχνιδη εποχης 2000

Το combat system ειναι για τα σκουπιδια.

Παιδια βαριεμε να το αξιολογησω και νιωθω οτι εχασα τα λευτα μου

μετανιωσα που δεν εκανα refund.

Ειληκρινα δειτε μια τζοντα η οτιδηποτε αλλο θελετε.

πεξτε  Starfield η δειτε θριλερ δεκατιετιας 1950

παρτε τηλεφωνο ενα φιλο σας και πειτε χροννια πολλα και ασ μην γιορταζει

Απλα αποφυγετε να δωσετε τα λευτα σας.

καλο βραδυ

• Confused 5
  • Sad 2
  • Haha 5
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mesfigas είπε

Δεν το προτεινω

καλο βραδυ

το μόνο που δεν μπορώ να καταλαβω είναι πώς θα πάρω την ίδια ευχαριστηση με το να πάρω ένα φίλο να πω χρόνια πολλά και να δω μια τσόντα. 

• Haha 1
Δημοσ.
9 hours ago, ParafronGR said:

το μόνο που δεν μπορώ να καταλαβω είναι πώς θα πάρω την ίδια ευχαριστηση με το να πάρω ένα φίλο να πω χρόνια πολλά και να δω μια τσόντα. 

ειναι διαφορετικη ευχαριστηση και γλειτωνεις και τα λευτα σου

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mesfigas είπε

Δεν το προτεινω

καλο βραδυ

γιατι ποιος αγοραζει παιχνιδια single player? τι μαθαινει κανεις εδω μεσα...

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...