Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 2 Remake [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το clipping είναι fail, ειδικά σε τέτοιο narrow walking simulator θα έπρεπε να το έχουν προσέξει σαν λεπτομέρεια, όλα τα αντικείμενα είναι λες και δεν έχουν γεωμετρία και ο χαρακτήρας περνάει από μέσα, είτε είναι κολώνες, κάδοι ή τοίχοι και τα τζάμια στα αυτοκίνητα αν πας απο τα πλάγια δεν τα σπάει πχ πρέπει να είσαι από συγκεκριμένη γωνία. Στις λάσπες πάντως αφήνει αποτύπωμα το παπούτσι αυτό το πρόσεξαν και είναι ωραία λεπτομέρεια πχ.   

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Silent Hill 2 Remake [PC]

Πάντως,  απ' ότι διαβάζω το story το άφησαν άθικτο επί το πλείστον. Αν ισχύει βγάζω το καπέλο στη bloober. Δεν πίστευα ότι είχαν τα κότσια!

• Like 1

24 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Μα δεν μου φουλαρι την μνήμη ραμ

Αδερφέ μου Νίκο δε νοείται δεξιός άνθρωπος με πράσινη κάρτα να μην έχει 32GB ram εν έτη 2024... βάλε να πάρει αέρα το σύστημα σου

• Haha 4

3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

16

Στην αρχη  που το ξεκινησα ημουν με 16 gb ξεκιναω και μεχρι  να φτασω στο νεκροταφειο  πηγαινε συννεφο το stutter ,εβαλα και τα αλλα δυο στικακια 16gb που ειχα και μειωθηκε αρκετα. Βεβαια σημερα στο ξενοδοχειο εγινε χαμουλης παλι με τα stutters και με 32gb

• Like 1

2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Τι 16 ρε Νίκο έχεις μείνει στο 2015; Βάλε 32 σε παρακαλώ 

Βασικα στο 2017 εχει μεινει με τον 1600. Τα οποια θεματα stuttering, πιο πιθανο να οφειλονται στον cpu παρα στην ραμ 

• Like 1

Επισκέπτης

Εγώ πάντως έβαλα τις εντολές στο engine.ini για το frame generation και την απενεργοποίηση των vignettes και ο χαρακτήρας είχε τραγικό stuttering όταν έτρεχε παρόλο που είχα 60fps σταθερά. Ήμουν έτοιμος για refund γιατί μου προκαλούσε ζάλη αλλά μόλις διέγραψα τις εντολές και έπαιξα με τα default settings το παιχνίδι έτρεχε νεράκι.

Οπότε προσοχή σ αυτούς που χρησιμοποιούν αυτές τις 10άδες εντολές UE5 που υπάρχουν στο forum και στο reddit. Δεν λειτουργούν όλες τέλεια...

9 λεπτά πριν, greekbuck είπε

Εγώ πάντως έβαλα τις εντολές στο engine.ini για το frame generation και την απενεργοποίηση των vignettes και ο χαρακτήρας είχε τραγικό stuttering όταν έτρεχε παρόλο που είχα 60fps σταθερά. Ήμουν έτοιμος για refund γιατί μου προκαλούσε ζάλη αλλά μόλις διέγραψα τις εντολές και έπαιξα με τα default settings το παιχνίδι έτρεχε νεράκι.

Οπότε προσοχή σ αυτούς που χρησιμοποιούν αυτές τις 10άδες εντολές UE5 που υπάρχουν στο forum και στο reddit. Δεν λειτουργούν όλες τέλεια...

Εβαλες το FSR FG το οποιο δεν δουλευει σωστα στο παιχνιδι με το mod και οπως ειπες το νιωθεις χαλια στην αισθηση. Οι εντολες για denoiser και καλυτερα reflections λειτουργουν αψογα παντου. Βγηκε και dlss fg mod που δουλευει αψογα αλλα ειναι πισω απο pay wall.

49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα στο 2017 εχει μεινει με τον 1600. Τα οποια θεματα stuttering, πιο πιθανο να οφειλονται στον cpu παρα στην ραμ 

Eίναι λίγα τα 16gb ram ειδικά άμα έχεις κάνα browser και προγράμματα ανοιχτά δε φτάνουν με την καμια

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν φταίει ο επεξεργαστής,το παιχνίδι είναι gpu heavy,αργότερα όσο προχωράς έχει πιο βαριές περιοχές,πέφτει και στα 30fps σε indoor και συνεχές stuttering,τα gpu benchmarks που είδα δείχνουν το ίδιο πράγμα για την κάρτα μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...