Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Saloufas είπε Έβαλα fg mod+fsr3 αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά, ενώ ανεβαίνουν τα fps έχω την εντύπωση ότι το dlss είναι πιο smooth, τα animations και η κίνηση του χαρακτήρα είναι πολύ χάλια στην αίσθηση όντως. Εννοείται απόλυτα λογικό να σου φαίνεται πιο smooth με dlss. Fsr 3 μόνο native υλοποιήσεις και αυτές σε περιπτώσεις πχ Starfield.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Βιάστηκα να μιλήσω, μόλις μπεις στο ξενοδοχείο το stutter πάει σύννεφο..Χειρότερο και από το Dead Space Remake θα έλεγα..Δεν το 'χει με το optimization καθόλου η Bloober Team. Η αίσθηση του χαρακτήρα είναι επίτηδες outdated για να θυμίζει το original. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead 1
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Βιάστηκα να μιλήσω, μόλις μπεις στο ξενοδοχείο το stutter πάει σύννεφο..Χειρότερο και από το Dead Space Remake θα έλεγα..Δεν το 'χει με το optimization καθόλου η Bloober Team. Η αίσθηση του χαρακτήρα είναι επίτηδες outdated για να θυμίζει το original. Εν αναμονή των patch λοιπόν για ακόμη μια φορά. Περίμενες κάτι καλύτερο? Τα 9 στα 10 ΑΑΑ με unreal 5 και μη έτσι βγαίνουν εδώ και χρόνια. Σπανίζουν τα dead island 2 forza gears forbidden west που πάνε αέρα day one.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Εν αναμονή των patch λοιπόν για ακόμη μια φορά. Περίμενες κάτι καλύτερο? Τα 9 στα 10 ΑΑΑ με unreal 5 και μη έτσι βγαίνουν εδώ και χρόνια. Σπανίζουν τα dead island 2 forza gears forbidden west που πάνε αέρα day one. Δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί ποτέ γιατί στην Bloober Team είναι άμπαλοι στο performance. Πάντως κατά τα άλλα είναι κορυφή(ατμόσφαιρα, χαρακτήρες, ιστορία) και είναι κρίμα να χαλάει λόγω των stutters. Για μένα παίζεται γιατί είναι αργό. 1
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, Saloufas said: Έβαλα fg mod+fsr3 αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά, ενώ ανεβαίνουν τα fps έχω την εντύπωση ότι το dlss είναι πιο smooth, τα animations και η κίνηση του χαρακτήρα είναι πολύ χάλια στην αίσθηση όντως. Ισως επειδη ειχες χαμηλα fps χωρις το fg και σου λαγκαρει. Εγω ειχα 60 fps και με το fg ανεβηκε στα 110-120,μια χαρα smooth ηταν η κινηση. 12 minutes ago, Psycho_Warhead said: Η αίσθηση του χαρακτήρα είναι επίτηδες outdated για να θυμίζει το original. Ασε ρε Psycho,αφου walking simulators εφτιαχναν πριν.. Απλα δεν το εχουν οι ανθρωποι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από optimus prime
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, optimus prime είπε ΙΑσε ρε Psycho,αφου walking simulators εφτιαχναν πριν.. Απλα δεν το εχουν οι ανθρωποι. Δεν με χαλάει σε τόσο αργό παιχνίδι, αν ήταν πιο action σαν τα Resident Evil ναι.
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Δεν με χαλάει σε τόσο αργό παιχνίδι, αν ήταν πιο action σαν τα Resident Evil ναι. Oχι παιζεται το παιχνιδι,δεν ξερω μηπως μας βγαλει την πιστη με τα Boss. Aλλα εγω εαν βαλεις στην ακρη τους συναισθηματισμους θα το ελεγα ενα μετριο game,καμμια σχεση ολες αυτες οι κριτικες που εχει παρει. Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ειναι οτι ακομα δεν με εχει κανει ακομα να χεστω πανω μου ρε παιδι μου. Ωραιες οι ομιχλες και εξω στο δρομο με τους ηχους αλλα σαν horror δεν φαινεται οτι κανει την δουλεια του καλα.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από optimus prime
Aruil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 26 minutes ago, optimus prime said: Oχι παιζεται το παιχνιδι,δεν ξερω μηπως μας βγαλει την πιστη με τα Boss. Aλλα εγω εαν βαλεις στην ακρη τους συναισθηματισμους θα το ελεγα ενα μετριο game,καμμια σχεση ολες αυτες οι κριτικες που εχει παρει. Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ειναι οτι ακομα δεν με εχει κανει ακομα να χεστω πανω μου ρε παιδι μου. Ωραιες οι ομιχλες και εξω στο δρομο με τους ηχους αλλα σαν horror δεν φαινεται οτι κανει την δουλεια του καλα.. Τα Silent Hill ποτέ δεν ήταν να "χεστείς πάνω σου". Θα τα χαρακτήριζα ατμοσφαιρικά horror. 4
Saloufas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, optimus prime είπε Aλλα εγω εαν βαλεις στην ακρη τους συναισθηματισμους θα το ελεγα ενα μετριο game,καμμια σχεση ολες αυτες οι κριτικες που εχει παρει. στα ίδια είμαι και εγώ μέχρι στιγμής, θεωρώ ότι το "σπρώξανε" αρκετά στα reviews λόγω νοσταλγίας, τεσπ θα δείξει ας το προχωρήσω παρακάτω μπας και...
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δεν είναι η νοσταλγία παιδιά. Και το αυθεντικό εξαιρετικό ήταν κι αυτό εφόσον κράτησαν την ίδια ατμόσφαιρα είναι και το remake το ίδιο καλό απλά με πολύ καλύτερα γραφικά. Μόνο μέτριο παιχνίδι δεν είναι πριν 20 χρόνια που το είχα παίξει απλά ήταν wow εμπειρία και δεν αλλάζουν αυτά και 20 χρόνια μετα. 1
Parapas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί ποτέ γιατί στην Bloober Team είναι άμπαλοι στο performance. Πάντως κατά τα άλλα είναι κορυφή(ατμόσφαιρα, χαρακτήρες, ιστορία) και είναι κρίμα να χαλάει λόγω των stutters. Για μένα παίζεται γιατί είναι αργό. Για δες εδώ για το stutter https://steamcommunity.com/app/2124490/discussions/0/4849904828210943292/
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Saloufas said: στα ίδια είμαι και εγώ μέχρι στιγμής, θεωρώ ότι το "σπρώξανε" αρκετά στα reviews λόγω νοσταλγίας, τεσπ θα δείξει ας το προχωρήσω παρακάτω μπας και... Εγω παντως δεν εχω θεμα με το δικο μου το μπρικι,οπως λειτουργει το fg σε οποιοδηποτε αλλο game ετσι και εδω. Μερικα κρασαρισματα μου εκανε μονο σε ενα συγκεκριμενο δωματιο στο ξενοδοχειο που αναγκαστικα το εβγαλα off για να μπορεσω να συνεχισω. 1 hour ago, Aruil said: Τα Silent Hill ποτέ δεν ήταν να "χεστείς πάνω σου". Θα τα χαρακτήριζα ατμοσφαιρικά horror. Καλα ναι τωρα,οχι Γιαννης αλλα Γιαννακης.. 33 minutes ago, Arkin said: Δεν είναι η νοσταλγία παιδιά. Και το αυθεντικό εξαιρετικό ήταν κι αυτό εφόσον κράτησαν την ίδια ατμόσφαιρα είναι και το remake το ίδιο καλό απλά με πολύ καλύτερα γραφικά. Μόνο μέτριο παιχνίδι δεν είναι πριν 20 χρόνια που το είχα παίξει απλά ήταν wow εμπειρία και δεν αλλάζουν αυτά και 20 χρόνια μετα. Αρκιν εμεις το παιζουμε το game,ειμαστε μεσα.. Καταρχην τα πιο πολλα απο αυτα που ειναι στον δρομο τα προσπερνας ανετα εαν θελεις,δεν θα σε ενοχλησει καποιο εκτος και εαν πας και κατσεις ακριβως μπροστα του. Αυτο μονο εμενα μου χαλαει ολη την ατμοσφαιρα που εχει φτιαξει με τα γραφικα και τις ομιχλες. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από optimus prime
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εγω παντως δεν εχω θεμα με το δικο μου το μπρικι,οπως λειτουργει το fg σε οποιοδηποτε αλλο game ετσι και εδω. Μερικα κρασαρισματα μου εκανε μονο σε ενα συγκεκριμενο δωματιο στο ξενοδοχειο που αναγκαστικα το εβγαλα off για να μπορεσω να συνεχισω. Καλα ναι τωρα,οχι Γιαννης αλλα Γιαννακης.. Αρκιν εμεις το παιζουμε το game,ειμαστε μεσα.. Και εγώ το έχω παίξει πριν 20 χρόνια μέχρι τέλος όχι 1 2 ώρες και έβγαλα άποψη. Και το καινούργιο παντού διαβάζω είναι ίδια ατμόσφαιρα ακριβώς απλά με καλύτερα γραφικά. Άρα δώστε του χρόνο αν είναι να βγάζαμε άποψη για κάποιο παιχνίδι από την πρώτη ώρα τότε δεν θα ήταν δίκαιο για κανένα παιχνίδι.
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Just now, Arkin said: Και εγώ το έχω παίξει πριν 20 χρόνια μέχρι τέλος όχι 1 2 ώρες και έβγαλα άποψη. Και το καινούργιο παντού διαβάζω είναι ίδια ατμόσφαιρα ακριβώς απλά με καλύτερα γραφικά. Άρα δώστε του χρόνο αν είναι να βγάζαμε άποψη για κάποιο παιχνίδι από την πρώτη ώρα τότε δεν θα ήταν δίκαιο για κανένα παιχνίδι. Αρκιν για το Remake μιλαμε τωρα,πια 20 χρονια πριν.
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Αρκιν για το Remake μιλαμε τωρα,πια 20 χρονια πριν. Άρα λένε ψέμματα τα reviews ότι έχει κρατήσει την ατμόσφαιρα και ολη την αυθεντικότητα του παλιού? Γιατί προσπαθώ να καταλάβω σε τι δεν σας άρεσε αλλα ακομα ένα μέτριο παιχνίδι διάβασα χωρίς επιχειρήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα