Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

σε καμία περίπτωση δεν πάω να δικαιολογήσω τα όποια τεχνικά προβλήματα έχει το παιχνίδι αλλά μπήκες είδες αυτά που αναφέρεις δε τα έχει κανένας άλλος και παρόλο αυτά έκανες αυτό το comment.

Ναι βρε παιδιά, δεν τα έχει κανένας άλλος αυτά τα προβλήματα. Οράματα βλέπω.

Και εγώ και το Digital Foundry στην ανάλυση που έκανε μαζί με χιλιάδες κόσμου από κάτω να τους θάβει, μαζί με τα άπειρα threads στο Reddit κτλ.

Ναι ας τα ρίξουμε λοιπόν στο "αμφιβόλου ποιότητας crack" (γελάω, λες και αγόρασα παπούτσια από Κίνα πχ) και ας τους πούμε μπράβο να συνεχίζουν να βγάζουν τέτοια Ports επιπέδου RDR2, Last of Us κτλ.

• Like 1
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 minutes ago, BlueBlade said:

Και εγώ και το Digital Foundry στην ανάλυση που έκανε μαζί με χιλιάδες κόσμου από κάτω να τους θάβει, μαζί με τα άπειρα threads στο Reddit κτλ.

Ναι ας τα ρίξουμε λοιπόν στο "αμφιβόλου ποιότητας crack" (γελάω, λες και αγόρασα παπούτσια από Κίνα πχ) και ας τους πούμε μπράβο να συνεχίζουν να βγάζουν τέτοια Ports επιπέδου RDR2, Last of Us κτλ.

to rdr2 και το lou τα φτιαξανε. Εδω αυτο αμφιβαλω. Ειδκα αν κρινω την κατασταση του medium που επαιξα προσφατα. (Καλύτερο απο το silent hill κατα την ταπινη μου αποψη)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Eίδες το video του digital foundry και είδες να λέει ότι αλλάζεις settings πέφτουν τα frames στο χώμα, δεν ανοίγει το game, θέλει restart και για αλλαγές στο  Engine configuration και αλλα τέτοια? εγώ για κάτι visual bugs και frame drops είδα να λέει όπως και τα παιδιά εδώ μέσα...

Σου απάντησε και ο psycho πιο πιθανό είναι να φταίει το σύστημα σου ή αυτό που κατέβασες παρα όλα αυτά που γραφεις... μπορείς να παραθέσεις κάποιον άλλο εδώ μέσα με τα ίδια προβλήματα? γιατί δεν είδα κάτι...

19 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Οσο γι αυτό το αφήνω ασχολίαστο δε σε αναγκάζει κανεις ούτε να παίξεις ούτε να αγοράσεις το παιχνίδι είναι παράνομο και δε ξέρω πως σχετίζονται τα παπούτσια από κίνα, και τι αλχημείες μπορεί να έχει κάνει ο cracker στα αρχεία...Στο steam πιθανότατα να έχει πάρει hot fix-updates που τα crack δε παίρνουν ποτε

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Καλύτερο απο το silent hill κατα την ταπινη μου αποψη

Αλήθεια? Δεν μπόρεσα ποτε να το τελειώσω, ασχέτως το κάκιστο performance. Από απορία τι βρήκες καλύτερο? Το story φαντάζομαι, μιας και έχει ελάχιστο gameplay.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

γιατί δεν είδα κάτι.

Ωραία βρε παιδί μου, ας το αφήσουμε στο ότι "Δεν αναφέρθηκε κάτι στο Insomnia.gr, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα" και ας συνεχίσουμε τις ζωές μας.

Μου αρέσει πάντως που γράφεις ειρωνικά για τις αλλαγές στο configuration και ακριβώς πάνω από το σχόλιο σου υπάρχει άλλο σχόλιο που αναφέρει αλλαγές που καλό θα ήταν να γίνουν σε αυτό...

Αναφορικά με το PC μου, τι να πω. Ναι δεν είναι κανένα τέρας όντως (i5 12ης και μια 3060). Βέβαια δεν καταλαβαίνω πως το ίδιο μηχάνημα παίζει "τάπα" παιχνίδια όπως το Alan wake 2 πχ αλλά εδώ για κάποιο λόγο σε ότι ρυθμίσεις και αν το γυρίσω με γλεντάει στο shuttering. 

Εκτός παιδιά αν είναι αντί μερικές ομάδες Devs να σοβαρευτούνε, ας πάμε στο άλλο άκρο να σπαταλάμε χιλιάρικα για υπολογιστές με σκοπό να παίζουμε με brute force τα προβληματικά παιχνίδια και να κοροιδεύομε τους εαυτούς μας ότι "Όλα ειναι καλά"

Edit: Για να συμπληρώσω, δεν συνεχίζω αυτήν την κουβέντα γιατί θα φτάσουμε να σπαμάρουμε το Topic. Ας συνεχίσουμε τις ζωές ο καθένας με την άποψη του. 

24 λεπτά πριν, mp44christos είπε

to rdr2 και το lou τα φτιαξανε. Εδω αυτο αμφιβαλω. Ειδκα αν κρινω την κατασταση του medium που επαιξα προσφατα. (Καλύτερο απο το silent hill κατα την ταπινη μου αποψη)

Ρε συ φλασιά έφαγα τώρα. Για κάποιο λόγο είχα κολλήσει ότι η BluePoint το είχε κάνει το Remake. Αυθόρμητα εντελώς λόγο του ιστορικού που έχει μάλλον.

Και απορούσα πως ένα τόσο ταλαντούχο Studio έδωσε ένα τέτοιο αποτέλεσμα... Tώρα μου λύθηκε η απορία...

Επεξ/σία από BlueBlade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Αλήθεια? Δεν μπόρεσα ποτε να το τελειώσω, ασχέτως το κάκιστο performance. Από απορία τι βρήκες καλύτερο? Το story φαντάζομαι, μιας και έχει ελάχιστο gameplay.

Καλύτερα καθόλου combat παρα αυτο το ψαξε 1-2 σφαίρες πυροβόλα το ιδιο τερας 100 φορες επανάλαβε. Μιλάμε βέβαια εντελoς διαφορετικό genre.

πολυ ποιο πρωτότυπο με το dual realities (ναι ξερω το og ηταν πρωτοποριακό αλλα παιζω το ρεμαστερ εν ετος 2024).

Καλύτερή θεματολογία με χτύπησε στα αισθήματα ενω εδω ελεγα απο τα μέσα "Έλα αφού τη σκότωσες   Είναι ξεκάθαρο"

Και στα 2 μετά απο τοσες ωρες stuttering τρεβλιζω και στην πραγματικότητα πλεον!

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.

Mλκ παίχτηκε, είχα μαζέψει καμιά 50ρια σφαίρες μιας και έπαιζα μόνο με καδρόνι αλλά μετά το 1ο boss μπαίνοντας στο cpt2 μου τις αφαίρεσε!!! wtf δηλαδή! 🤬

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως υπάρχει η λύση του FG είτε από PureDark (για 4000 series) ή τύπου Optiscaler που νομίζω είναι για όλες τις κάρτες.

FG mod + οι γραμμές που σας έγραψα και το παιχνίδι ισιώνει πάρα πολύ.

ΟΧΙ, δεν είναι ιδανικές λύσεις να βάζει mods για καλύτερο performance αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΧΙ είναι πολύ κακό να πλασσάρουν έτσι παιχνίδια που χρειάζονταν δουλειά ακόμα πριν κυκολοφορήσουν.

Όμως αυτά είναι τα δεδομένα, κι αν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα παιχνίδι σήμερα για PC,

1) ποτέ preorder (τουλάχιστον μην κράζει μετά επειδή βιάστηκε)

2) το θέμα με το να θες να ονομάζεσαι PC gamer θα έχεις να μπλέξεις και θα θες να μπλέξεις με mods, αλλιώς πάρε μια κονσόλα (και κράξε σε φόρουμ για κονσόλες).

3) μην αποκαλείς τον εαυτό σου pc gamer = θύμα, ή δίνεις χρήμα και γλυτώνεις πολλά θέματα που σου παρουσιάζουνται είτε από gpu driver companies, είτε από developers γιατί έχεις αρκετά τούμπανο που δεν μασάει εύκολα. ή μαθαίνεις να μοντάρεις,   αλλιώς όσο και να προσπαθεί κάποιος κράζοντας ένα παιχνίδι η developer δεν βρίσκει λύση απλά κράζει τον εαυτό του βασικά γιατί δεν δέχεται τα δεδομένα ενός PC gamer.

Και ο νοών νοείτω.

Έλεος με μερικά σχόλια πια από αυτούς που θέλουν μια κονσολίστικη εμπειρία σε PC, δεν είναι το ίδιο ρε σεις, καταλάβετε τις διαφορές μεταξύ τους,

food for thought αν το προτιμούν κάποιοι.

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.

Εγώ δεν κάθομαι να το ψειρίσω τόσο πολύ αν και είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα stuttering, frame-pace issues κλπ, επειδή είναι αργό το gameplay το παραβλέπω και εστιάζω στην φοβερή ατμόσφαιρα που έχει.

Δυστυχώς οι περισσότερες εταιρίες παρατάνε τα δικά τους engines(Halo, CDPR, TR etc) και πάνε σε Unreal Engine για να έχουν πιο γρήγορο development αλλά με τα γνωστά για εμάς προβλήματα(Stuttering).

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα εγώ που θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά περιέχει spoilers να το ρωτήσω..; Ας το ρωτήσω.. 

** ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ SPOILER **

Spoiler

Μόλις τερμάτισα το παιχνίδι με 18 ώρες. Πήρα το "in the water" ending.  Η ερώτησή μου είναι, αυτός μόλις σκότωσε τη γυναίκα του, έχει το πτώμα στο αμάξι του από έξω και βγήκε να τη ψάξει; Όλο αυτό που παίζουμε δηλαδή είναι illusion, τα παράγει το μυαλό του; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα... Ότι τη σκότωσε, έκανε blocked την τραυματική εμπειρία του ο εγκέφαλος και κόβει βόλτες ψαχνωντας την, ενώ την έχει στο πίσω κάθισμα... 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MSSB είπε

Τώρα εγώ που θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά περιέχει spoilers να το ρωτήσω..; Ας το ρωτήσω.. 

** ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ SPOILER **

Απόκρυψη περιεχομένων

Μόλις τερμάτισα το παιχνίδι με 18 ώρες. Πήρα το "in the water" ending.  Η ερώτησή μου είναι, αυτός μόλις σκότωσε τη γυναίκα του, έχει το πτώμα στο αμάξι του από έξω και βγήκε να τη ψάξει; Όλο αυτό που παίζουμε δηλαδή είναι illusion, τα παράγει το μυαλό του; Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα... Ότι τη σκότωσε, έκανε blocked την τραυματική εμπειρία του ο εγκέφαλος και κόβει βόλτες ψαχνωντας την, ενώ την έχει στο πίσω κάθισμα... 

Ναι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, MSSB said:

** ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ SPOILER **

Hide contents

Έχω πάρα πολλά χρόνια που τερμάτισα το παιχνίδι, αλλά κάπως έτσι το είχα εκλάβει κι εγώ.

Άλλες θεωρίες αναφέρουν πως

Spoiler

το Silent Hill κάνει projection τους πιο μεγάλους δαίμονες των επισκεπτών και τα ψυχολογικά τους απωθημένα ή προβλήματα και τα μεταμορφώνει σε όλα όσα φοβάσαι ή σκέφτεσαι. 

Ότι δηλαδή ο καθένας βιώνει μια διαφορετική παράλληλη πραγματικότητα με βάσει τα βιώματα του. Για παράδειγμα η Άντζελα βλέπει ένα φλεγόμενο Silent Hill και τον Pyramid Head στη μορφή του πατέρα της που την παρενοχλούσε, ενώ ο James βλέπει τον PH ως μορφή τιμωρίας που πιστεύει πως αξίζει για τη δολοφονία της συζύγου του. 

Άλλα πλάσματα όπως οι τερατώδεις "sexy" νοσοκόμες είναι αποτελέσματα των καταπιεσμένων σεξουαλικών επιθυμιών του κτλ.

Αλλά κι εγώ γενικότερα στο κεφάλι του πάντα ήθελα να πιστεύω πως συμβαίνουν και πως δεν είναι παράλληλες πραγματικότητες που έχουν υλική υπόσταση. Είναι γεγονός πάντως πως αν ήταν όλα στη φαντασία του, δεν θα ήταν δυνατή η συναναστροφή του με την Angela, τον Eddie και τους άλλους επισκέπτες του Silent Hill.

Γενικά είναι παιχνίδι που έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες, όσον αφορά το τι είναι αλήθεια και τι όχι.

ΥΓ: Πάντως το πτώμα της γυναίκας του είναι όντως από την αρχή στο αυτοκίνητό του.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ Πόσο ψευτο-optimization guides βγάζει αυτός και μερικοί ακόμα, το να κατεβάζει setings ΧΑΝΟΝΤΑΣ αρκετά την οπτική ποιότητα ΔΕΝ είναι optimization αλλά compromisation. Και δεν είναι "guide". Βγάζει RT, ρίχνει shaders = optim. guide. Ε ρε κάτι παραπληροφοριοδότες! 😄

Επεξ/σία από spanian
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...