Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 2 Remake [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σεις, τι χάλι μαύρο είναι αυτό; Έβαλα χθες βράδυ να παίξω λίγο και κατέληξα τις 2 ώρες να τις τρώω σε troubleshooting...

Πείραζες μια ρύθμιση, πέφτανε στο χώμα τα frames, πείραζες μια άλλη, έμπαινε το loading σε infinite loop και έπρεπε να γίνει Restart, άλλες φορές το παιχνίδι δεν άνοιγε καν και έπρεπε να μπω από Task manager να τερματίσω και να το ανοίξω εκ νέου, μετά αλλαγές - προσθήκες στο Engine configuration...

Λευκή πετσέτα από εμένα για την ώρα, ευτυχώς που έχει γίνει λίγο χαμός και προτίμησα πρώτα να το πάρω από τον Θείο για να μην ρισκάρω και έτσι δεν μπλέκω με refunds κτλ. Όταν με το καλό το στρώσουν, τα ξαναλέμε. 

Κακά τα ψέματα, έχει καταντήσει μια αηδία η όλη ιστορία με τα Pc Ports εδώ και χρόνια. Χθες μέσα στα νεύρα που είχα, εκτίμησα απίστευτα τις κονσόλες, που βάζεις ένα ρημάδι CD μέσα και δεν ασχολείσαι με τίποτα... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοια προβλήματα στο PC οπότε απορώ τι κάνετε..

Πατάω δύο κλικ και παίζω..

Okay, αλλά αυτό δεν λέει κάτι απαραίτητα. Το ότι εσύ δεν αντιμετώπισες θέμα για οποιοδήποτε λόγο δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πνιγεί από πρόχειρα Pc Ports ειδικά τα τελευταία χρόνια.

• Like 2

Μόλις τώρα, BlueBlade είπε

Okay, αλλά αυτό δεν λέει κάτι απαραίτητα. Το ότι εσύ δεν αντιμετώπισες θέμα για οποιοδήποτε λόγο δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πνιγεί από πρόχειρα Pc Ports ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Αν δεν έχω εγώ σημαίνει ότι δεν φταίει το PC platform και γενικά αυτά που γράφεις μου θυμίζουν εποχές Windows XP ξέρω 'γω.

Κάνε ένα format και στήσε το από την αρχή βάζοντας απλά τα απαραίτητα(drivers κλπ) και είμαι σίγουρος ότι και εσύ δεν θα έχεις τέτοια θέματα.

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Κάνε ένα format και στήσε το από την αρχή βάζοντας απλά τα απαραίτητα(drivers κλπ) και είμαι σίγουρος ότι και εσύ δεν θα έχεις τέτοια θέματα.

Α καλά.

Okay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισή ώρα δουλειά είναι το στήσιμο σε SSD εκτός κι αν έχεις δύσκολες εφαρμογές κλπ και θέλουν χρόνο.

Εναλλακτικά κάνε τα παρακάτω.

1. Περνα τους drivers της GPU με DDU.

2. Τρέξε στο cmd(admin) τα "sfc /scannow" και "dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth

3. Reinstall το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

1 hour ago, BlueBlade said:

Μήπως η official έκδοση έχει λάβει ενημέρωση πού η πιρ8 δεν έχει, εξ'ου και η κακή εμπειρία;

20 λεπτά πριν, seithan είπε

Μήπως η official έκδοση έχει λάβει ενημέρωση πού η πιρ8 δεν έχει, εξ'ου και η κακή εμπειρία;

Ενδεχομένως, βέβαια από τα άπειρα topic που διάβαζα σε reddit κτλ, όσοι είχαν το ίδιο θέμα ακόμα και σήμερα περιμένουν κάποιο patch το οποίο δεν έχει έρθει.

Προσωπικά δε παίζει να ρισκάρω. Ευτυχώς έχω ήδη μεγάλο backlog, άρα απλά θα το πάω πίσω μέχρι να το στρώσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Κανένα 2024 ps5 exclusive, ακόμα και αυτά που βγήκαν αρχές του 2024, δεν έχει πέσει σε μισή από την αρχική τιμή τιμή.....

Το exclusive που ακριβώς το είδες?! Επειδή απλά δεν βγήκε Xbox? Χαλαρά τα χριστούγεννα θα υπάρχουν αγγελίες στην μιση τιμή, single player είναι με μηδέν replayability, πέρα από τα διαφορετικά endings. So wtf?!

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Confused 1

15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το exclusive που ακριβώς το είδες?! Επειδή απλά δεν βγήκε Xbox?

Χαλαρά τα χριστούγεννα θα υπάρχουν αγγελίες στην μιση τιμή, single player είναι με μηδέν replayability, πέρα από τα διαφορετικά endings. So wtf?!

Ps5 console exclusive θεωρείται, επειδή ακριβώς δεν βγαίνει σε Xbox, όπως και όλα τα άλλα παιχνιδια που κυκλοφορούν μόνο σε Playstation και PC αλλά όχι σε Xbox....

Επίσης ο συμφορουμίτης πιο πίσω μίλησε για αγορά από κατάστημα και όχι αγγελίες και εσύ έγραψες γενικά και αόριστα μιση τιμή. Αρα όντως wtf....

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ps5 console exclusive θεωρείται, επειδή ακριβώς δεν βγαίνει σε Xbox, όπως και όλα τα άλλα παιχνιδια που κυκλοφορούν μόνο σε Playstation και PC αλλά όχι σε Xbox....

Επίσης ο συμφορουμίτης πιο πίσω μίλησε για αγορά από κατάστημα και όχι αγγελίες και εσύ έγραψες γενικά και αόριστα μιση τιμή. Αρα όντως wtf....

Τότε βάλε μέσα και το console και μην γραφεις απλά exclusive και ο φίλος μπορεί να μίλησε για αγορά από κατάστημα, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει ντε και καλά μονο καινούργιο. Τι φάση, βαριέσαι και ψάχνεσαι για ανούσιο αντίλογο?! Πάνε βόλτα στην λαϊκή.

• Haha 3

Σας προτείνω να προσθέστε (στο τέλος, κάτω)  ΜΟΝΟ αυτές τις γραμμές στο engine.ini (C:\Users\USERNAME\AppData\Local\SilentHill2\Saved\Config\Windows\Engine.ini)

Spoiler
[SystemSettings]
r.NGX.DLSS.Preset=5 (μόνο αν έχετε αλλάξει το dlss dll σε 3.7.20 για να παίζει στο preset E, αλλιώς μην την προσθέστε)
D3D12.PSO.DiskCache=1
D3D12.PSO.DriverOptimizedDiskCache=1

[/Script/Engine.RendererSettings]
D3D12.PSO.DiskCache=1
D3D12.PSO.DriverOptimizedDiskCache=1

[TextureStreaming]
r.Streaming.LimitPoolSizeToVRAM=1

Κυκλοφορούν πολλές μούφες mods που έχουν εντολές που ΔΕΝ τρέχουν ή υπάρχουν ήδη (δεν φαίνονται στο ini)

Οι πάνω που προτείνω όντως κάνουν καλύτερο το game.

4 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Λευκή πετσέτα από εμένα για την ώρα, ευτυχώς που έχει γίνει λίγο χαμός και προτίμησα πρώτα να το πάρω από τον Θείο για να μην ρισκάρω και έτσι δεν μπλέκω με refunds κτλ. Όταν με το καλό το στρώσουν, τα ξαναλέμε. 

Ρε αδερφέ no offence αλλά μπαίνεις σε ένα forum δημόσια και λες ότι "κλέβεις" ένα παιχνίδι και όχι μόνο αυτό αλλά παραπονιέσαι ότι το παιχνίδι αμφιβόλου προελεύσεως που κατέβασες crackαρισμένο σου κολλάει, και από πάνω αγανακτείς... αυτό στη καλύτερη λέγεται θράσος.

Επίσης το να κανεις refund είναι διαδικασία 5 λεπτών που το steam ποτέ δεν έχει αρνηθεί άμα δε περάσεις τον προβλεπόμενο χρόνο που σου θέτει...σε καμία περίπτωση δεν πάω να δικαιολογήσω τα όποια τεχνικά προβλήματα έχει το παιχνίδι αλλά μπήκες είδες αυτά που αναφέρεις δε τα έχει κανένας άλλος και παρόλο αυτά έκανες αυτό το comment... ας έχουμε λίγο ενσυναίσθηση και ας καταλαβαίνουμε τι γράφουμε γιατί θα διαβάσει κάποιος το comment και θα νομίζει ότι είναι τελείως broken το game

• Like 4

Εντάξει κάνουμε και λίγη πλακα, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας online.

Τουλάχιστον τώρα με την επιτυχία του game, ελπίζω να δούμε remake το πρώτου, που προσωπικά θεωρώ καλύτερο.

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...