Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, optimus prime είπε

3 ώρες επαιξα και το έβαλα στον πάγο.. 

Θριλερακι για πιτσιρικάδες είναι,εγω όπως έγραψα και τις προηγούμενες μέρες δεν με έπεισε.

Εάν θέλω "συγκινήσεις" υπάρχουν άλλα σε αυτό το genre που θα μου τις δωσουν..

Μόνο για πιτσιρικάδες δεν είναι με το θέμα που έχει ο πρωταγωνιστής και οι διάφοροι χαρακτήρες που συναντά.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο αν το τρέξεις σε DX11 mode το παιχνίδι είναι πιο σταθερό και με περισσότερα frames( βέβαια χάνεις το RT):

Επεξ/σία από aetos1988
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greekbuck είπε

Μόνο για πιτσιρικάδες δεν είναι με το θέμα που έχει ο πρωταγωνιστής και οι διάφοροι χαρακτήρες που συναντά.

Μόνο skull and bones και outlaws αυτα ειναι για μεγαλύτερους κάτι silent hill και wukong για παιδάκια 10 χρόνων. 

• Like 6
  • Haha 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, pirmen56 είπε

"Silent Hill stutters. And stutters a lot. Why is it happening? How can it be fixed...."

Η Bloober Team έχει περάσει στο επόμενο στάδιο του psychological horror, σπάζοντας τον 4ο τοίχο με τον πιο καινοτόμο τρόπο. Αναμοχλεύει τους πιο μύχιους φόβους και ανασφάλειες του gamer για να τον κάνει να νιώσει όσο πιο ευάλωτος, όσο πιο θνητός γίνεται. Μια παραλυτική αίσθηση απώλειας ελέγχου και ματαιότητας αφού ούτε το ισχυρότερο hardware της αγοράς δεν τον σώζει από τα αιφνίδια stutters και frame drops. Ταλανίζοντας ακόμα περισσότερο την ψυχή του με πλήθος αναπάντητων βασανιστικών ερωτήματων για την προέλευση όλων αυτών των τεχνικών δεινών εν έτει 2024. Είναι θέματα της UE5 και αν ναι γιατί δεν υπαρχουν στα δικά τους games. Φταίνε οι devs; Κρύβεται κάτι άλλο από πίσω; Κάτι βαθύτερο και άρρηκτα συνδεδεμένο με τους ίδιους τους αλγόριθμους, το θεμέλιο του σύγχρονου τεχνολογικού πολιτισμού;

Να ξέρεις δάκρυσα με το first world proplems monologue.🤣

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Θα το διορθώσουν σε 4, 5 patches, τι πιο σύνηθες θα πει κάποιος.

Αρνούμαι να πιστέψω πως φταίει η UE5, αν είχαν ίσως παραπάνω χρόνο ή ταλέντο όπως άλλα studios, μια χαρα θα ήταν optimized. 

Την δεδομένη στιγμή το σώζει πως είναι γενικώς ένα αργό game, δεν έχει πολύ δράση, οπότε για αυτό πιστεύω πως δεν το έχουν θάψει ήδη με κακά reviews.

Οχι τίποτα άλλο, όντως παίζει στα όρια του unplayable ακόμα και σε high end συστήματα.

Κατά τα άλλα, όσο είδα έχουν σεβαστεί πολύ το original, η ατμόσφαιρα του φοβερή, τώρα αν είναι horror όπως αυτά που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια, ενδεχομένως δεν θα "φοβίσει" αυτούς που παίζουν αυτό το genre παιχνιδιών.

Άποψη μου είναι πως δεν είναι θέμα ηλικίας στο αν σε τρομάζει ένα game ή όχι. Πιστεύω πως η υπερβολική έκθεση μας πλέον στο sex, gore, horror στοιχείο κτλ  μας εχουν κάνει πιο αναίσθητους, χοντρόπετσους, οπότε τα games μια αλλης εποχής μας μοιάζουν σαν μια βόλτα στο πάρκο. ( με ομίχλη.)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πίστευα από όταν το πρωτοέπαιξα πριν πόσα χρόνια, ότι είναι απλά «άλλο ένα horror» με περίεργα mobs από τα βάθη του μυαλού του Mikami etc. αλλά μετά έπεσα σε αυτό το σάιτ και παρότι δε τα διάβασα όλα για να μη spoilerΙαστώ, το προτεινω σε όλους και όσους το έπαιξαν και όσους δε θα το παίξουν (ειδικά σε όσους λένε ότι είναι για παιδάκια)  
Ειδικα όσον αφορά τα mobs έχω πάθει πλάκα με το background του σχεδιασμού τους

https://www.silenthillmemories.net/sh2/plot_analysis_en.htm

Επεξ/σία από Parapas
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο αν το τρέξεις σε DX11 mode το παιχνίδι είναι πιο σταθερό και με περισσότερα frames( βέβαια χάνεις το RT):

Dx11? What age is this?😜

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Dx11? What age is this?😜

Άμα παίζει καλύτερα μπορεί κάποιος να ''θυσιάσει'' rt κτλ. 😛

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Άμα παίζει καλύτερα μπορεί κάποιος να ''θυσιάσει'' rt κτλ. 😛

Με το rt εννοείς και το software lumen?

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Με το rt εννοείς και το software lumen?

Ναι , σε dx 11 δεν θα παίζουν , το hardware σίγουρα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2024 στις 1:33 ΜΜ, Give-me-a-hit είπε

γιατι ποιος αγοραζει παιχνιδια single player? τι μαθαινει κανεις εδω μεσα...

Αρκετοί. Μείνε στο τζαμπε εσύ 

Ακόμα μη διαθέσιμο για ps5. Το Public μου λέει για 17/10 😭

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ακόμα μη διαθέσιμο για ps5. Το Public μου λέει για 17/10 😭

Υπάρχει αλλα σε αστείες τιμές. Κανε λίγο υπομονή και σε κάνα δυο μήνες θα έχει πέσει στην μιση τιμή.

• Confused 1
Δημοσ.

Tο παιχνίδι σε μηχανισμούς είναι copy paste από Resident Evil με ατμόσφαιρα πιο Horror σε στιλ Evil Within. Όσο το προχωράω μου αρέσει και περισσότερο, απλά τα πολλά πίσω μπρος, πάνω κάτω για τα puzzles με έχουν κουράσει λίγο. Ατμόσφαιρα τα σπάει ειδικά παίζοντας βράδυ με ακουστικά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κανε λίγο υπομονή και σε κάνα δυο μήνες θα έχει πέσει στην μιση τιμή.

Κανένα 2024 ps5 exclusive, ακόμα και αυτά που βγήκαν αρχές του 2024, δεν έχει πέσει σε μισή από την αρχική τιμή τιμή.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...