nikos5800 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, pirmen56 είπε Χθες ξεκίνησα το game και από τα λίγα που έχω δει μπορώ να πω ότι είναι απίστευτο. Σαν να παίζεις σε ταινία. Χωρίς να αναφέρομαι μόνο στα γραφικά(δίνει ρέστα η UE5, οπως και στα demo). Τα animations, οι λυτρωτικές κραυγές του James όταν χτυπάει ή αποτελειώνει τα τέρατα, τα εφέ αίματος, μέχρι και οι μικρές λεπτομέρειες όπως μισοξεκολλημένες αφίσες πάνω σε στύλους που ανεμίζουν είναι πρωτόγνωρα για το είδος αυτό. Εκεί που τα χαλάει είναι το μαύρο. Σε HDR δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις κάτι που να μοιάζει με μαύρο χωρίς να θάψεις λεπτομέρεια. Σε ένα βίντεο προτεινόμενων settings για HDR που βρήκα(για PS5 βέβαια) ο δημιουργός του έδειχνε μέσα από ανάλυση ότι το επίπεδο μαύρου είναι μεταβλητό σε όλη τη διάρκεια του game και έτσι δεν μπορείς να αποφύγεις το "glow" ή το black crush.Υπάρχει κάποιο mod που να δουλεύει σωστά; Συμφωνώ 👍 τα indoors είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παιχνίδι,τρελή λεπτομέρεια ! 1
Alex21121988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 On 10/11/2024 at 14:59, pirmen56 said: Χθες ξεκίνησα το game και από τα λίγα που έχω δει μπορώ να πω ότι είναι απίστευτο. Σαν να παίζεις σε ταινία. Χωρίς να αναφέρομαι μόνο στα γραφικά(δίνει ρέστα η UE5, οπως και στα demo). Τα animations, οι λυτρωτικές κραυγές του James όταν χτυπάει ή αποτελειώνει τα τέρατα, τα εφέ αίματος, μέχρι και οι μικρές λεπτομέρειες όπως μισοξεκολλημένες αφίσες πάνω σε στύλους που ανεμίζουν είναι πρωτόγνωρα για το είδος αυτό. Εκεί που τα χαλάει είναι το μαύρο. Σε HDR δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις κάτι που να μοιάζει με μαύρο χωρίς να θάψεις λεπτομέρεια. Σε ένα βίντεο προτεινόμενων settings για HDR που βρήκα(για PS5 βέβαια) ο δημιουργός του έδειχνε μέσα από ανάλυση ότι το επίπεδο μαύρου είναι μεταβλητό σε όλη τη διάρκεια του game και έτσι δεν μπορείς να αποφύγεις το "glow" ή το black crush.Υπάρχει κάποιο mod που να δουλεύει σωστά; RTX HDR έχεις δοκιμάσει; Συνήθως κάνει καλή δουλειά όταν το HDR σε αρκετά games είναι για τα λιοντάρια. Το αρνητικό είναι πως το game έχει ήδη κακό framerate οπότε με το RTX HDR θα επιβαρυνθεί παραπάνω xD. 1
chrisde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Καλύτερα να δείτε εδώ για hdr: https://www.nexusmods.com/silenthill2/mods/145?tab=description
xartemporas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Patch Notes for SILENT HILL 2 – Version 1.06 https://store.steampowered.com/news/app/2124490/view/4478361902017151070 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2024 από xartemporas 2
nikos5800 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 και για εμενα το silent hill 2 remake ειναι το game of the year με μεγαλη διαφορα,ατμοσφαιρα,story,μουσικη,γραφικα!τι να πρωτοπεις 1
seithan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 On 19/11/2024 at 12:29, Alex21121988 said: RTX HDR έχεις δοκιμάσει; Συνήθως κάνει καλή δουλειά όταν το HDR σε αρκετά games είναι για τα λιοντάρια. Το αρνητικό είναι πως το game έχει ήδη κακό framerate οπότε με το RTX HDR θα επιβαρυνθεί παραπάνω xD. On 19/11/2024 at 16:42, chrisde said: Καλύτερα να δείτε εδώ για hdr: https://www.nexusmods.com/silenthill2/mods/145?tab=description Με το flickering που έχω όταν από σκοτεινά σε πιο φωτεινούς χώρους οταν το HDR είναι ανοιχτό, υπάρχει λύση; Με χαλάει τα μάλα.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, seithan said: Με το flickering που έχω όταν από σκοτεινά σε πιο φωτεινούς χώρους οταν το HDR είναι ανοιχτό, υπάρχει λύση; Με χαλάει τα μάλα. Eννοείς ότι ο φωτισμός αλλάζει όταν μπαίνεις/βγαίνεις από ένα δωμάτιο; Αυτό είναι το eye adaptation. Μπορείς να το μειώσεις αλλά δεν φεύγει. Είναι όπως το color banding στον ουρανό, μπορείς να το μειώσεις αλλά όχι να το βγάλεις εντελώς. Είναι του game engine κουσούρι. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από Alex21121988 1
seithan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Όχι δεν μιλάω για αυτό. Το βλέπω ακομαυκ όταν παρακολουθώ ταινία στο STREMIO, η φωτεινότητα "πάλλεται" σε καπιεσ σκηνές. Κλείνοντας το HDR, όλα καλά.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, seithan said: Όχι δεν μιλάω για αυτό. Το βλέπω ακομαυκ όταν παρακολουθώ ταινία στο STREMIO, η φωτεινότητα "πάλλεται" σε καπιεσ σκηνές. Κλείνοντας το HDR, όλα καλά. Local dimming μου βρωμάει. 2
xartemporas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, seithan said: Όχι δεν μιλάω για αυτό. Το βλέπω ακομαυκ όταν παρακολουθώ ταινία στο STREMIO, η φωτεινότητα "πάλλεται" σε καπιεσ σκηνές. Κλείνοντας το HDR, όλα καλά. Win11 έχεις; Το HDR calibration tool το έχεις τρέξει; Είχα κ γω θεματακια πριν το τρέξω.
seithan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, Alex21121988 said: Local dimming μου βρωμάει. Το εχω απενεργοποιησει ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Αν έχεις OLED το flickering είναι λόγω VRR. 1
seithan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Αν έχεις OLED το flickering είναι λόγω VRR. Την G7 43", είναι VA, είναι ανοιχτό όμως το VRR, θα το δοκιμάσω! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από seithan
seithan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Edit: Πράγματι ήταν το Dynamic Contrast που έκανε την πατάτα. Έφαγε πόδι. Αν και η ποιότητα είναι χάλια, τραβηγμένη από το κινητό, αυτό συμβαίνει: Δοκίμασα VRR off, Local Dimming off, καμία αλλαγή. ;;;;;; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από seithan
pirmen56 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, seithan είπε Αν και η ποιότητα είναι χάλια, τραβηγμένη από το κινητό, αυτό συμβαίνει: Δοκίμασα VRR off, Local Dimming off, καμία αλλαγή. ;;;;;; Έχεις Frame Generation; Με FG στο HZDawn έχω κάποιες φορές flickering στη βλάστηση, στις σκιές και κυρίως όταν το frame rate είναι πολύ υψηλό. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το FALD ή το VRR αλλά δεν ήταν αυτά. υ.γ.: Εκτός αυτού, τώρα που το βλέπω καλύτερα δεν είναι flicker αλλά οπτικό bug. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από pirmen56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα