KostasKLDO Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους, Έχω το ίδιο θέμα με την πίσω πόρτα του συνοδηγού σε Opel Corsa D. Δεν κλειδώνει μαζί με τις άλλες πόρτες. Στην αρχή, αν έπαιζα λίγο με το κλείδωμα από το εσωτερικό κουμπί και άνοιγα-έκλεινα τις πόρτες αρκετές φορές, φτιαχνόταν προσωρινά. Τώρα όμως δεν αποκρίνεται καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο σπρέι (μάλλον θα είναι το πρώτο που θα κάνω), αλλά αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση, ας μοιραστεί την εμπειρία του. Επίσης, αν γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο site με ανταλλακτικά για τέτοιες περιπτώσεις, στείλτε ένα link. Ευχαριστώ!
meletis_m Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, KostasKLDO είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω το ίδιο θέμα με την πίσω πόρτα του συνοδηγού σε Opel Corsa D. Δεν κλειδώνει μαζί με τις άλλες πόρτες. Στην αρχή, αν έπαιζα λίγο με το κλείδωμα από το εσωτερικό κουμπί και άνοιγα-έκλεινα τις πόρτες αρκετές φορές, φτιαχνόταν προσωρινά. Τώρα όμως δεν αποκρίνεται καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο σπρέι (μάλλον θα είναι το πρώτο που θα κάνω), αλλά αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση, ας μοιραστεί την εμπειρία του. Επίσης, αν γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο site με ανταλλακτικά για τέτοιες περιπτώσεις, στείλτε ένα link. Ευχαριστώ! Το πιο πιθανόν ηλεκτρομαγνητική Έλεγχο με πολύμετρο εάν φέρνει ρεύμα, μήπως έχει κοπεί στη κολώνα . Σε metzger 80€ είχε . Είχαμε αλλάξει σε γνωστού τις 2 πίσω χάλασαν διαδοχικά
IoannisSM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, KostasKLDO είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω το ίδιο θέμα με την πίσω πόρτα του συνοδηγού σε Opel Corsa D. Δεν κλειδώνει μαζί με τις άλλες πόρτες. Στην αρχή, αν έπαιζα λίγο με το κλείδωμα από το εσωτερικό κουμπί και άνοιγα-έκλεινα τις πόρτες αρκετές φορές, φτιαχνόταν προσωρινά. Τώρα όμως δεν αποκρίνεται καθόλου. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιο σπρέι (μάλλον θα είναι το πρώτο που θα κάνω), αλλά αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση, ας μοιραστεί την εμπειρία του. Επίσης, αν γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο site με ανταλλακτικά για τέτοιες περιπτώσεις, στείλτε ένα link. Ευχαριστώ! Αυτό που λέει ο @meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα