petrost8 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ενα Opel Corsa C 1.2 Twinport 2005, στο οποίο η κλειδάρια του πίσω επιβάτη από τον οδηγό δεν ακολουθεί το κεντρικό κλείδωμα. Δηλαδή είτε με το κουμπί του κλειδιού είτε βάζοντας το κλειδί στην πόρτα, όταν κλειδώνω , κλειδώνουν όλες οι πόρτες εκτός από αυτήν και όταν ξεκλειδώνω, αυτή μένει κλειδωμένη. Αναγκάζομαι να την κλειδώνω/ξεκλειδώνω μόνο χειροκίνητα και ατομικά αυτήν. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Να έχει χαλάσει η κλειδαριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Κοίτα την καλωδίωση στην κάσα,μπορεί να έχει κοπεί κάποιο καλώδιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Σε Corsa c και d επειδή πέρασαν από την οικογένεια και τα δύο είχαν θέμα στις κλειδαριές γέμιζαν σκόνη (ειδικά αν το κυκλοφορείς σε χωματόδρομο) και κολλούσαν με αποτέλεσμα να μην κλειδώνει. Άνοιξε την πόρτα και εκεί που είναι η κλειδαριά ρίξε αρκετό wd40 και παίξε με το κλειδί πάτα αρκετές φορές να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει μέχρι να ξεκολλήσει. Μπορεί να ακούγεται λάθος ο παραπάνω τρόπος αλλά σε εμένα δούλεψε και στα δύο αυτοκίνητα και γλύτωσα αρκετά χρήματα όταν ο μάστορας μου έλεγε θέλει καινούρια κλειδαριά το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrost8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Να έχει χαλάσει η κλειδαριά; την πορτα ομως, την κλειδωνω και ξεκλειδωνω κανονικα με την ατομικη της ασφαλεια. Στο κεντρικο κλειδωμα δεν υπακουει. 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κοίτα την καλωδίωση στην κάσα,μπορεί να έχει κοπεί κάποιο καλώδιο . μου περασε αυτο απο το μυαλο απλα δεν ηξερα πως να ανοιξω το καπακι εκει χαμηλα στην πορτα και κανω καμια ζημια. Αλλα τωρα βρηκα ενα video στο youtube οποτε θα κανω μια δοκιμη 14 ώρες πριν, panosdOUG είπε Σε Corsa c και d επειδή πέρασαν από την οικογένεια και τα δύο είχαν θέμα στις κλειδαριές γέμιζαν σκόνη (ειδικά αν το κυκλοφορείς σε χωματόδρομο) και κολλούσαν με αποτέλεσμα να μην κλειδώνει. Άνοιξε την πόρτα και εκεί που είναι η κλειδαριά ρίξε αρκετό wd40 και παίξε με το κλειδί πάτα αρκετές φορές να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει μέχρι να ξεκολλήσει. Μπορεί να ακούγεται λάθος ο παραπάνω τρόπος αλλά σε εμένα δούλεψε και στα δύο αυτοκίνητα και γλύτωσα αρκετά χρήματα όταν ο μάστορας μου έλεγε θέλει καινούρια κλειδαριά το αυτοκίνητο. εριξα ηδη λιγο σπρει σιλικονης. Θα δοκιμασω και με αρκετο WD40 μηπως και πιασει Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από petrost8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, petrost8 είπε την πορτα ομως, την κλειδωνω και ξεκλειδωνω κανονικα με την ατομικη της ασφαλεια. Στο κεντρικο κλειδωμα δεν υπακουει. Διαφορετική η μηχανική της λειτουργία από την ηλεκτρολογική. Η πρώτη λειτουργεί όπως και να χει, αλλά αν πχ το μοτεράκι δεν δουλεύει να κάνει την κίνηση που κάνεις εσύ με το χέρι σου...πως περιμένεις να δουλέψει η δεύτερη λειτουργία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vidias.m Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Χωρίς παρεξήγηση, η λύση είναι μία.. 🤣 Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω ότι είναι ενοχλητικό. Εύχομαι να βρεις λύση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrost8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, vidias.m είπε Χωρίς παρεξήγηση, η λύση είναι μία.. 🤣 Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω ότι είναι ενοχλητικό. Εύχομαι να βρεις λύση.. καπως θα βρεθει μια λυση.. Στην αναγκη, θα το παω σε ηλεκτρολογο να το φτιαξει. Παντως, χωρις το κεντρικο κλειδωμα , με πηγαν οι αναμνησεις καμια 25 χρονια πισω που ημασταν μονο με τις ασφαλειες και τεντωνομασταν απο δω και απο κει 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/10/2022 στις 6:25 ΜΜ, petrost8 είπε καπως θα βρεθει μια λυση.. Στην αναγκη, θα το παω σε ηλεκτρολογο να το φτιαξει. Παντως, χωρις το κεντρικο κλειδωμα , με πηγαν οι αναμνησεις καμια 25 χρονια πισω που ημασταν μονο με τις ασφαλειες και τεντωνομασταν απο δω και απο κει 😄 Βρεθηκε λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Βρεθηκε λυση? Το Corsa d έχεις από όσο θυμάμαι Ξεκινάς με μέτρημα στις φίσες των πορτών . Σε corsa d 2011 γνωστού έχουμε αλλάξει και τις 4 ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Εννοείται με εμπορίου μέσα σε 2 χρόνια κάηκαν η μία μετά τη άλλη . Δες και τη κολώνα μήπως έχει κοπεί κανένα καλώδιο . Γύρω στα 70-80€ / υπολόγισε τη κάθε κλειδαριά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/10/2022 στις 2:13 ΠΜ, panosdOUG είπε Σε Corsa c και d επειδή πέρασαν από την οικογένεια και τα δύο είχαν θέμα στις κλειδαριές γέμιζαν σκόνη (ειδικά αν το κυκλοφορείς σε χωματόδρομο) και κολλούσαν με αποτέλεσμα να μην κλειδώνει. Άνοιξε την πόρτα και εκεί που είναι η κλειδαριά ρίξε αρκετό wd40 και παίξε με το κλειδί πάτα αρκετές φορές να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει μέχρι να ξεκολλήσει. Μπορεί να ακούγεται λάθος ο παραπάνω τρόπος αλλά σε εμένα δούλεψε και στα δύο αυτοκίνητα και γλύτωσα αρκετά χρήματα όταν ο μάστορας μου έλεγε θέλει καινούρια κλειδαριά το αυτοκίνητο. vectra c του 2005 το ίδιο πρόβλημα. Εμένα μηχανικά με το κλειδί δεν υπακούουν μόνο του οδηγού κλειδώνει ξεκλειδώνει οι άλλες τίποτε. Στο αυτόματο ξεκλείδωμα όλά οκ με ένα πάτημα ανοίγουν αλλά στο κλείδωμα πολλές φορές πρέπει να περάσει και ένα λεπτό να δώσει εντολή για κλείδωμα. Κάτι αργει να συντονίσει. Πήγα κλειδαρά δεν βρήκε την αιτία. Το δουλεύω έτσι και στο κλείδωμα επειδή το ξέρω κλείνω με το κουμπάκι από μέσα ολες τις κλειδαριές (εκεί ολα εντάξει) ανοίγω με το χέρι του οδηγού βγαίνω κλειδώνω με το κλειδί. Επειδή δουλευε σωστά το κλειδί και ποτέ δεν είχα κλειδώσει με κλειδι στη πόρτα αλλά αυτόματα σκέφτομαι ότι μπορεί από την αρχή οι ηλεκτρομαγνητικές να μην δούλευαν λόγω κακής τοποθέτησης του συναγερμού. Το ξέρω λίγο βαβούρα αλλά όλα συνηθεια είναι. Αν έχει κανείς καμιά ιδεα ας τη ρίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Το Corsa d έχεις από όσο θυμάμαι Ξεκινάς με μέτρημα στις φίσες των πορτών . Σε corsa d 2011 γνωστού έχουμε αλλάξει και τις 4 ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Εννοείται με εμπορίου μέσα σε 2 χρόνια κάηκαν η μία μετά τη άλλη . Δες και τη κολώνα μήπως έχει κοπεί κανένα καλώδιο . Γύρω στα 70-80€ / υπολόγισε τη κάθε κλειδαριά Πάντως ακούγεται ότι πάει να κλειδώσει, αλλά δεν κλειδώνει. Το περίεργο είναι ότι μπορεί να τύχει στις 10 φορές να κλειδώσει! Και μετά ενώ ξεκλειδώνουν όλες, αυτή δεν ξεκλειδώνει και ανοίγω με το χερούλι από μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Πάντως ακούγεται ότι πάει να κλειδώσει, αλλά δεν κλειδώνει. Το περίεργο είναι ότι μπορεί να τύχει στις 10 φορές να κλειδώσει! Και μετά ενώ ξεκλειδώνουν όλες, αυτή δεν ξεκλειδώνει και ανοίγω με το χερούλι από μέσα! Καθάρισε τη και λίγο . Και ρίξε σπρέι . Σημάδια είναι ότι θα σε αφήσει σύντομα . Έχουν θέμα εκεί τα Corsa D Στο Corsa C τέτοιο δε έχω αντιμετωπίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Στις 18/12/2023 στις 8:53 ΜΜ, meletis_m είπε Καθάρισε τη και λίγο . Και ρίξε σπρέι . Σημάδια είναι ότι θα σε αφήσει σύντομα . Έχουν θέμα εκεί τα Corsa D Στο Corsa C τέτοιο δε έχω αντιμετωπίσει. Δοκιμασα σπρει και καθαρισμο, αλλα οπως ειπες ειναι μαλλον στα τελευταια της, οποτε θα την αλλαξω. Προτεινεις μεταχειρισμενη; αν και φοβαμαι αφου εχουν τετοιο προβλημα. Υπαρχει κατι σε after market / imitation? Αν εχεις κατι στειλε μου λινκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Δοκιμασα σπρει και καθαρισμο, αλλα οπως ειπες ειναι μαλλον στα τελευταια της, οποτε θα την αλλαξω. Προτεινεις μεταχειρισμενη; αν και φοβαμαι αφου εχουν τετοιο προβλημα. Υπαρχει κατι σε after market / imitation? Αν εχεις κατι στειλε μου λινκ.. Corsa D όπως είχα γράψει έχει γνωστός συγγενής . Κάπου στα 60€ /τμχ είχα πάρει σε metzer εταιρεία . Σαν κωδικός άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία αναλόγως πλευρά τοποθέτησης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα