Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν χρόνια είχα πάρει σετ πληκτρολόγιο ποντίκι Κ270 και M185.

Το πληκτρολόγιο (Κ270) δεν έχει πάθει τίποτα μετά από τόσα χρόνια..

Το ποντίκι (M185) παθαίνει όλο το αριστερό κουμπί, πρέπει να το πατήσω με πιο πολύ δύναμη ώστε να πιάσει, έχω αλλάξει 3 μέχρι τώρα.

Τι άλλο προτείνετε στο στυλ σαν του Μ185 αλλά να έχει πιο πολύ αντοχή?

Μέχρι 15-20 ευρώ θέλω κάτι ασύρματο.

Εγώ κοιτούσα το Μ220 και το M235 αξίζουν ή θα μου βγάλουν το ίδιο πρόβλημα?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος, απο προσωπικη εμπειρια το M170 που χρησιμοποιω για φορητο εχει φαει αρκετο ξυλο εδω και χρονια και λειτουργει αψογα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, lector είπε

Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος, απο προσωπικη εμπειρια το M170 που χρησιμοποιω για φορητο εχει φαει αρκετο ξυλο εδω και χρονια και λειτουργει αψογα.

πολύ μικρό το βλέπω, δεν ξέρω αν θα με βολέψει... Πάντως ευχαριστώ.

13 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ασύρματο θέλω και όχι ενσύρματο..

τα M235 και M220 αξίζουν ή μπα?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pavloa είπε

πολύ μικρό το βλέπω, δεν ξέρω αν θα με βολέψει... Πάντως ευχαριστώ.

Ασύρματο θέλω και όχι ενσύρματο..

τα M235 και M220 αξίζουν ή μπα?

Οπως εβαλα το λινκ αν προσεξεις καλα εχει και ασυρματο ..............οτι και να παρεις πανω απο 3 χρονια δεν θα σε βγαλει σε ασυρματο να το ξερεις

Αν δε το θες για gaming παρε αυτο  https://www.e-shop.gr/logitech-910-004424-m171-wireless-mouse-black-p-PER.575283

εχω ξεχασει να το αλλαξω μπαταρια ακομη και μετα απο 1 χρονο και το δουλευω τουλαχιστον την μιση μερα με το λαπτοπ

Δημοσ.

Το m171 πολύ μικρό είναι και δεν ξέρω αν θα με βολέψει..

Έχει η κουνιάδα μου στο λαπτοπ το M235 το δούλεψα χθες και μου άρεσε.. θα παραγγείλω αυτό και ότι βγει..

Ευχαριστώ για την απαντήσεις..

Δημοσ.

Aγόρασα πριν μία εβδομάδα το https://www.skroutz.gr/s/21137634/Logitech-Pebble-M350-Ασύρματο-Bluetooth-Ποντίκι-Μαύρο.html?from=sku_color_variations

θέλει λίγη συνηθεια το διαφορετικό του σχήμα αλλά είναι αθόρυβο,συνδέεται και με ΒΤ (έτσι το έχω εγω) αλλά και με το receiver του,δουλευει σε όλες τις επιφάνειες.Αντοχή θα δείξει.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/10/2022 στις 3:13 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Aγόρασα πριν μία εβδομάδα το https://www.skroutz.gr/s/21137634/Logitech-Pebble-M350-Ασύρματο-Bluetooth-Ποντίκι-Μαύρο.html?from=sku_color_variations

θέλει λίγη συνηθεια το διαφορετικό του σχήμα αλλά είναι αθόρυβο,συνδέεται και με ΒΤ (έτσι το έχω εγω) αλλά και με το receiver του,δουλευει σε όλες τις επιφάνειες.Αντοχή θα δείξει.

Κι εγώ περίμενα ότι θα ξενερώσω με το σχήμα του αλλά τελικά με βόλεψε. Μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει μπρος/πίσω κουμπιά (πολύ λογικό αν σκεφτείς το μέγεθός του).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...