Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Ερώτηση σχετικά με την ποιότητα του σήματος. Τώρα τελευταία παρατηρώ που και που μερικά ψιλοσπασιματακια στην εικόνα.  Δεν έχω το pattern για το πότε το κάνει. Σίγουρα συμβαίνει και χωρίς αέρα ή βροχή.

Στις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή βλέπω 63% στην ακρίβεια και 100% στη στάθμη.  Μήπως το ποσοστό της ακρίβειας φταίει και κάνει  τα σπασίματα; 

20221019_233049.jpg

Δημοσ.

Αν είσαι πάνω από 60% είσαι οκ, δες το πιάτο μην έχει πιάσει τίποτα βρωμιές από τον καιρό και το επόμενο κάνε ένα καθαρισμό της κάρτας -αν έχεις STB με κάρτα- και μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Αν παραμένει πάρε 13731 που είναι οι βλάβες χωρίς χρέωση να το δουν, μπορεί να είναι και πρόβλημα από εκεί που κάνουν εκπομπή.
Αν είσαι με φρέσκια εγκατάσταση (κάτω από 1 χρόνο) είναι δωρεάν η αποστολή τεχνικού. Αν είσαι πάνω από 1 χρόνο και πρέπει να σου στείλουν τεχνικό, είναι 30€ η επίσκεψη

• Thanks 1
Δημοσ.

όταν λες ακρίβεια εννοείς στάθμη σήματος 60%  και το 100% εννοεις ποιότητα

το 60% είναι λίγο και αυτά που δείχνει ο αποκωδικοποιητης δεν είναι ακριβή....φώναξε το τεχνικό να έρθει με το μηχάνημα του να στο κεντράρει.....

• Like 1
Δημοσ.

άστο φίλε, δυστυχώς μπλέξαμε με την νόβα. Δεν έχει κανένα θέμα η εγκατάσταση σου, το πρόβλημα είναι την νόβα, τα ίδια σπασίματα εμφανίζονται και στην iptv της, και φυσικά οι κυριοι της νοβα δεν εχουν την παραμικρή τσίπα να αναγνωρισουν το προβλημα κι ολοι οι δορυφορικοι ψαχνομαστε με την εγκατασταση μας. Φτανουν στο σημειο οι εκπρόσωποί τους να λενε οτι δεν υπαρχει κανένα προβλημα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Διαβάζω σε κάποιες σελίδες ότι πάνω από 60% είναι οκ γενικά. Τι να πω; Αν είναι γενικό το πρόβλημα τότε θα μιλήσω και με το τεχνικό τμήμα.

Την εγκατάσταση την έχω πάνω από 2 χρόνια και μέχρι πρόσφατα δεν είχα κανένα θέμα. Μάλιστα θυμάμαι ότι όταν το είχα δει παλαιότερα έπαιζε η στάθμη στο 90% περίπου. Ίσως με τον αέρα κουνήθηκε. Θα κάνω και αυτά που μου προτείνατε μήπως είναι κάποιο θέμα αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

Πηρα τηλ στο 13731 και μου ειπαν οτι γνωριζουν το θεμα εδω και μερικες μερες και προσπαθουν για την επιλυση του ...

Κουραγιο και υπομονη τι να πω ...

Παρτε τηλ ολοι να κραξουμε μπασ και γινει κατι επιτελους ! 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gianso είπε

Πηρα τηλ στο 13731 και μου ειπαν οτι γνωριζουν το θεμα εδω και μερικες μερες και προσπαθουν για την επιλυση του ...

Κουραγιο και υπομονη τι να πω ...

Παρτε τηλ ολοι να κραξουμε μπασ και γινει κατι επιτελους ! 

Δεν βοηθάει αυτό που λες, πιο καλά αν θέλετε να κάνετε κάτι, mail στο [email protected] και γράψτε αναλυτικά τι θέλετε.
Το λέω σαν πρώην τεχνικός τους μέχρι πριν από 20 μέρες, απλά θα ανεβάσετε αναμονές και θα κάνετε την ζωή πιο δύσκολη σε άλλους πελάτες που έχουν βλάβες. Θα ανοιχτεί τίκετ βλάβης, θα κλείσει ως "γενικό" και ο μήνας έχει 9 (20 αλλά λέμε τώρα)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μετά από reset στο δέκτη, γύρισε η "ακρίβεια" στο 86% και έπεσε λίγο η στάθμη στο 91% αλλά εδώ και μισή ώρα δεν έχω δει σπασίματα. Θα το τσεκαρω εκτενώς το βράδυ με το μπασκετακι

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Μετά από reset στο δέκτη, γύρισε η "ακρίβεια" στο 86% και έπεσε λίγο η στάθμη στο 91% αλλά εδώ και μισή ώρα δεν έχω δει σπασίματα. Θα το τσεκαρω εκτενώς το βράδυ με το μπασκετακι

Εξαρτάται και σε ποιο κανάλι είσαι, γιατί υπάρχουν περισσότεροι του ενός transponder. 

Για να συγκρίνεις πρέπει να είσαι στο ίδιο κανάλι που πριν έβλεπες το 60άρι... Απλά το επισημαίνω... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...