udroxoos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Έχω έναν αρχαίο υπολογιστή που τόσα χρόνια μετά, το λέει ακόμα η περδικούλα του για τις απαιτήσεις μου... Τελευταία όμως στα καλά καθούμενα μου βγάζει χιόνια και θέλει reset για να επανέρθει. Δυο φορές μου το 'χει κάνει αυτό. Επειδή υποπτεύομαι ότι υπαίτια είναι η κάρτα γραφικών που μάλλον τα φτύνει, ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η καλύτερη κάρτα που "σηκώνει" η συγκεκριμένη motherboard ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και από το Adobe Premiere Elements; Σε αυτό είναι που λυγίζει το σύστημα και δυστυχώς δεν υποστηρίζει την τρέχουσα GPU 2GB ATI Radeon RX550. Motherboard: MSI G41M-P28 CPU: Intel Core 2 Quad Q9550S @ 2.83GHz RAM: 8GB DDR3
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, udroxoos είπε ποιά είναι η καλύτερη κάρτα που "σηκώνει" η συγκεκριμένη motherboard Απαντώ στο πρώτο μέρος, γιατί το 2ο δεν το έχω. Σε καινούρια GT1030/ RX 560, σε μτχ. GTX 660/ 750Ti/ R7 260X/ 270. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Τέρης Α. 3
nickol-us Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Διαβάζω τα ζητούμενα specs του elements (2023) και βλέπω γενικά ότι είσαι μακριά. Αν ασχολείσαι σοβαρά, γλίτωσε από τη ζωή σου χρόνο και δες κάποιο σύγχρονο μηχάνημα για αγορά. Οι κάρτες που προτείνει ο Τέρης είναι μια χαρά. 2
udroxoos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, nickol-us είπε Διαβάζω τα ζητούμενα specs του elements (2023) και βλέπω γενικά ότι είσαι μακριά. Αν ασχολείσαι σοβαρά, γλίτωσε από τη ζωή σου χρόνο και δες κάποιο σύγχρονο μηχάνημα για αγορά. Οι κάρτες που προτείνει ο Τέρης είναι μια χαρά. Η αλήθεια είναι οτι τρέχω το elements 2022 και κάνω επεξεργασία μικρών βίντεο 4k (δίλεπτα - τρίλεπτα) βασιζόμενος στη CPU. Αν στις ρυθμίσεις βάλω hardware acceleration (δηλαδή GPU) μου βγάζει σφάλμα. Δεν κάνω συχνή χρήση elements διαφορετικά όντως θα χρειαζόμουν σύγχρονο μηχάνημα. Σπάνια, ακόμα και για μεγαλύτερα βίντεο μπορώ να το αφήσω όλη νύχτα να λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα