Nauths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα πήρα ένα στεγαστικό με τελική έγκριση σήμερα. Έχω ήδη τα κλειδιά του σπιτιού, το έχω αδειάσει, έχω ξεκινήσει διαδικασίες για ανακαίνιση, σχεδιασμό κτλ. Οι ιδιοκτήτες έχουν φύγει Καναδά και έχουν κάνει πληρεξούσιο το δικηγόρο. Μίλησα με την τράπεζα (ΕΤΕ), σχετικά με το αν μπορώ να ξεκινήσω την ανακαίνιση, έτσι ώστε όταν γίνει η εκταμίευση σε δύο μήνες το σπίτι να είναι έτοιμο. Μου είπε η υπάλληλος, λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα, αλλά περίμενε λιγάκι. Έχετε παρόμοια εμπειρία με την διαδικασία που τηρείται;
Salaxedin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα.Έχει εγγραφεί η υποθήκη;δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά καλό είναι να περιμένεις για το οριστικό συμβόλαιο αφότου εξοφληθεί
vanni Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Για να υπέγραψες τελική έγκριση και να έχεις τα κλειδιά προφανώς έχει γίνει τελικό συμβολαίο και έχεις κάνει και την μεταγραφή στο υποθυκοφυλακείο ή κτηματολόγιο, στο συμβόλαιο λοιπόν γράφετε ότι η αποπληρωμή θα γίνει με δάνειο και ότι έχεις από την ημερομηνία υπογραφής ένα Χ δίαστημα (συνήθως βάζουν 3 μήνες εκτός αν έχετε συμφωνήσει κάτι άλλο) όπου πλέον είναι απαιτητό το ποσό που απομένει αν δεν έχεις δώσει την δίγραμμη επιταγή της εκταμίευσης. Οπότε θα σου έλεγα καλορίζικο και όχι 99.9% δεν έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα