Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 600 - 700

Χρήση υπολογιστή : Gaming - GTA, fortnite

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Για αρχή υπάρχει μια τηλεόραση hd ready - μελλοντικά 1080p

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι : Όχι, μόνο μονάδα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Ένα κατάστημα για να το συναρμολογήσουν

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10 - 11 ?

Είναι πρώτο pc για τον ανηψιό ο οποίος δεν γνωρίζει τιποτα απο σετάρισμα - εγκατάσταση windows ούτε ο πατέρας του και είμαστε και σε διαφορετική πόλη και δεν μπορώ να βοηθήσω εγώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε και ενα κουτι και εισαι οκ

1526314072_Screenshot2022-10-24at19-08-02.png.0594c600d5a51ca501b3e9f9d2509ec3.png

Συναρμολογηση θα στην κανει γιατι ειναι ολα απο εκει τα πραγματα , win να περασεις μονος σου οπως και αγορα ψηφιακου κλειδιου , ευκολη ειναι η διαδικασια.

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 2
Δημοσ.

υπάρχει κάτι που μπορούμε να κόψουμε; γιατι μαζι με κουτί και windows ( δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω εγώ εγκατασταση ούτε οι ίδιοι.. ) θα βγαίνει παραπάνω απο 800 νομίζω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsak4 είπε

υπάρχει κάτι που μπορούμε να κόψουμε; γιατι μαζι με κουτί και windows ( δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω εγώ εγκατασταση ούτε οι ίδιοι.. ) θα βγαίνει παραπάνω απο 800 νομίζω.

Κοβεις την καρτα και μενεις με τα ενσωματωμενα , στην συγκεκριμενη περιπτωση -305

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς αν στα 700€ πρέπει να πληρώσεις και windows με εγκατάσταση δε μένει μεγάλο υπόλοιπο για gaming parts.

Αν συμβιβάζεται να μείνει με τα ενσωματωμένα γραφικά τότε πάμε σε λύση όπως του triplex με έναν 5600g, σε 720p θα τον καλύψει άνετα στα παιχνίδια που αναφέρετε, διαφορετικά είτε περιμένετε κάποια προσφορά, είτε διευρύνετε το budget, είτε πάτε σε κάνα οικονομικό xbox s σε συνδυασμό με ένα βασικό office pc

Eshop

Capture.PNG.1064d055b71af30970fe7f988bb9d770.PNG

Να και ένα με κάρτα (ξέρω ήδη τι θα πουν για την κάρτα και το pcie3 αλλά δεν νομίζω οτι βγαίνει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά)

Capture.PNG.c1856999842f8400e5219c4ae2fe9932.PNG

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Κοβεις την καρτα και μενεις με τα ενσωματωμενα , στην συγκεκριμενη περιπτωση -305

Στο kavatza.gr στο pc built δεν έχει εγκατάσταση windows, δεν κάνουν; για το κόστος θα ρωτήσω αν μπορεί να ανέβει. Βέβαια μπορεί να ξεκίνήσει με τα ενσωματωμένα και έπειτα να προσθέσει την κάρτα σε δευτερο χρόνο

28 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δυστυχώς αν στα 700€ πρέπει να πληρώσεις και windows με εγκατάσταση δε μένει μεγάλο υπόλοιπο για gaming parts.

Αν συμβιβάζεται να μείνει με τα ενσωματωμένα γραφικά τότε πάμε σε λύση όπως του triplex με έναν 5600g, σε 720p θα τον καλύψει άνετα στα παιχνίδια που αναφέρετε, διαφορετικά είτε περιμένετε κάποια προσφορά, είτε διευρύνετε το budget, είτε πάτε σε κάνα οικονομικό xbox s σε συνδυασμό με ένα βασικό office pc

έχει τώρα ps4, μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάει σε ps5 + pc για τα υπόλοιπα;

Επεξ/σία από tsak4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsak4 είπε

Στο kavatza.gr στο pc built δεν έχει εγκατάσταση windows, δεν κάνουν; για το κόστος θα ρωτήσω αν μπορεί να ανέβει. Βέβαια μπορεί να ξεκίνήσει με τα ενσωματωμένα και έπειτα να προσθέσει την κάρτα σε 

έχει τώρα ps4, μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάει σε ps5 + pc για τα υπόλοιπα;

Δες τις προτάσεις που σου έβαλα πιο πάνω...

Εφόσον υπάρχει ps4 γιατί κοιτάει για gaming pc;

Γενικά εκεί που έχουν πάει οι κάρτες, σε θέμα απόδοσης γραφικών εννοείται συμφέρει η κονσόλα εφόσον μοναδικός σκοπός  είναι το gaming

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Γενικά εκεί που έχουν πάει οι κάρτες, σε θέμα απόδοσης γραφικών εννοείται συμφέρει η κονσόλα εφόσον μοναδικός σκοπός  είναι το gaming

περινένω απάντηση αν θέλει να παίξει κανένα παιχνίδι που να μη βγαίνει σε ps, αλλιώς θα πάει σε pc με ενσωματωμένα γραφικά για απλή χρήση και το gaming θα μείνει στο ps

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsak4 είπε

περινένω απάντηση αν θέλει να παίξει κανένα παιχνίδι που να μη βγαίνει σε ps, αλλιώς θα πάει σε pc με ενσωματωμένα γραφικά για απλή χρήση και το gaming θα μείνει στο ps

Εχουν και win να σε βαλουν και οτι αλλο θες εξτρα , παιρνεις τηλεφωνο και μιλας μαζι τους για τα υπολοιπα

1755630189_E-shop_gr.png.c266ebd465c00256a1f59efbc73c59d4.png

12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μια χαρα του βγαινει απο το eshop και του περνανε και windows

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...