Προς το περιεχόμενο

Netflix: Πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της κοινής χρήσης λογαριασμού, το Profile Transfer

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, killerx3 είπε

Netflix pass gov.gr

Μην τους δίνεις ιδέες ρε παλαβέ, ικανούς τους έχω χαχαχαχ

Προσωπικά έχω ρίξει μαύρο στο Netflix από το 2020, και μια χαρά παίζω με σελίδες που βλέπεις δωρεάν ότι θες, κι αν θες να κατεβάσεις κάτι πας στο "πειρατικό" ΠΑΝΤΑ με VPN(κατά προτίμηση ProtonVPN), και κατεβάζεις να τα έχεις σε εξωτερικό σκληρό. 

Επεξ/σία από AngelOfDeath7_GR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, magictoboggan είπε

Συνήθως 1 account το πληρώνουν 3 - 4 άτομα που παρακολουθούν οπότε το ποσό σπάει σε 3 - 4 άτομα. Πλέον θα αναγκάζετε να πληρώνει τη συνδρομή μόνο ένα άτομο. Πολλοί θα φύγουν από την πλατφόρμα και θα ψάξουν για εναλλακτικές λύσεις.

πως θα "αναγκαζεται" ακριβως;; 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλως τα δεχτηκαμε .... εφοσον χρησσιμοποιηουμε 4 ατομα το λογαριασμο κανουμε κατι ? Χανουμε κατι?

Απλα προσπερναμε?

Screenshot_20221020_074656.jpg

Επεξ/σία από anergos13

10 ώρες πριν, safridia είπε

Θαυμαζω αυτους τους προντακτ μανατζερς, ειναι ιδιοφυιες.
Πως θα καταλαβαινουν οτι μοιραζομαι την συνδρομη μου με αλλους και δεν μπαινω απο το σπιτι που εχω στο Παγκρατι και στο εξοχικο στην Ραφηνα η απο το κινητο μου στο αεροδρομιο;
Τι τσακαλια ειστε εσεις βρε;

Οι τηλεοράσεις του σπιτιού είναι σταθερές και βγαίνουν με την ίδια public ip. Η τηλεόραση του φίλου σου όχι.... κάπως έτσι υποθέτω θα το περιορίσουν. Όσον αφορά κινητά, laptops κτλ, υποθέτω θα γίνεται αποστολή OTP στο mail την 1η φορά που μπαίνει η νέα συσκευή στο profile σου.

Τεχνικές λύσεις υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι πόσο θέλουν να το τραβήξουν....

• Like 2

Μια χαρά λειτουργία είναι δεν μπορώ να  καταλάβω τα σχόλια ορισμένων που λένε ότι θα χάσει κόσμο το netflix. πχ-->Ο άλλος από εκεί που δεν θα αγόραζε συνδρομή μόνος του, ξεκίνησε να βλέπει με έναν φίλο οικονομικότερα, έφαγε κόλλημα του αρέσει η υπηρεσία και στην συνέχια εφόσον δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα μοιράσματος επειδή του άρεσε κάνει μεταφορά το προφιλάκι του και συνεχίζει μόνος του κρατώντας ιστορικό, προτιμήσεις κλπ.. Μια χαρά  είναι.

• Like 1

10 λεπτά πριν, maparios είπε

καιρός ήταν! παίρνω την γυναίκα και φευγω τουρκία!

λέτε να μας κάνουν καμια μπινιά να πούνε πχ δε γίνετε να μεταφέρεις προφίλ σε άλλη χώρα;

Καλησπέρα και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν ακριβώς !

2 λεπτά πριν, Alkisbatman είπε

Καλησπέρα και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν ακριβώς !

βασικα δεν εχω καταλαβει ακομη,αν γνωριζει καποιος ας εξηγήσει.. οταν λενε διαμοιρασμό προφίλ τι εννούν ακριβώς; η οικογένεια μου έχει όντως 4 διαφορετικά σπίτια,οπου το καθε σπιτι εχει απο 1tv και ο καθενας (6 ατομα) εχουμε στο κινητο μας την εφαρμογή. τι θα κόψουν πρώτο απο όλα αυτά; εννοώ..ταυτόχρονα, ΔΕΝ προκειται ποτέ να μπούμε όλοι μαζι..και αν το κανουμε, θα ειναι απο 4 τηλεοράσεις, δηλαδή το κάθε σπίτι στο δικό του προφίλ. αυτο δεν θεωρείται ''προβλεπόμενο'';

2 λεπτά πριν, maparios είπε

βασικα δεν εχω καταλαβει ακομη,αν γνωριζει καποιος ας εξηγήσει.. οταν λενε διαμοιρασμό προφίλ τι εννούν ακριβώς; η οικογένεια μου έχει όντως 4 διαφορετικά σπίτια,οπου το καθε σπιτι εχει απο 1tv και ο καθενας (6 ατομα) εχουμε στο κινητο μας την εφαρμογή. τι θα κόψουν πρώτο απο όλα αυτά; εννοώ..ταυτόχρονα, ΔΕΝ προκειται ποτέ να μπούμε όλοι μαζι..και αν το κανουμε, θα ειναι απο 4 τηλεοράσεις, δηλαδή το κάθε σπίτι στο δικό του προφίλ. αυτο δεν θεωρείται ''προβλεπόμενο'';

Ολοι αυτο περιμενουμε να δουμε, ουσιαστικα σου λεει οτι οικογενεια θεωρειται στο ιδιο σπιτι 4 διαφορετικες συσκευες.Εγω ειμαι σε παρομοια φαση πληρωνω μονος μου εδω και 3 χρονια την συνδρομη και βλεπει και η μανα μου εναν οροφο κατω αλλα με την δικη της συνδεση ιντερνετ.Επισης βλεπω και απο την δουλεια στο λαπτοπ οποτε εχω ησυχια, ετσι και κανουν κανα αστειο και δεν μπορω να δω σε ενα απο τα 2 σπιτια η ζητανε εξτρα λεφτα εχουν φαει cancel sub, και με βλεπω να αρχισω να κανω παλι παρεα με τον captain Jack Sparrow. :P

• Like 3

• Super Moderators
1 hour ago, dmans1 said:

Οι τηλεοράσεις του σπιτιού είναι σταθερές και βγαίνουν με την ίδια public ip

Η οποία αλλάζει κάθε φορα που κάνει επανεκκίνηση το router. 

Επίσης ανάλογα τον πάροχο, δεν έχεις καν public (εκτός αν το ζητήσεις), αλλά παίζεις πίσω από CGNAT.

Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

• Like 3

Και αυξήσεις τιμών και "κόψιμο" του διαμοιρασμού (το οποίο οι ίδιοι επέτρεψαν για να μαζέψουν πελατεία μέσω word of mouth).. Καλά θα πάει και αυτό..

btw ακούω αρκετούς εδώ και καιρό πως το έχουν βαρεθεί - εγώ έχω σταματήσει καιρό να βλέπω - οπότε αν συνυπολογισεις και αυτό, plus ότι στα παιδικά του δεν έχει πια σχεδόν τίποτα αξιόλογο.. Θα πάει ακόμα καλύτερα..

Αν γίνει παγκόσμιο αυτό με τις ip σε κάνα χρόνο βλέπω να κλείνει. Εδώ βάζουν μέσω Τουρκίας 4 άτομα για να μην πληρώνουν 3 ευρώ το μήνα και δίνουν 1.5 θα δώσουν το φουλ ποσό ο καθένας ξεχωριστά? Δεν πειράζει από streaming υπηρεσίες να φάνε και οι κότες πιο φθηνές χωρίς τέτοιους περιορισμούς και καλύτερο περιεχόμενο. 

η επιχείρηση έχει κάνει σαφές οτι χρειάζεται περισσότερα λεφτα ,οσο ο πελάτης εναντιώνεται σε αυτό η πίεση απο πλευράς της επιχειρησης θα εντείνεται μεχρι να καταφέρει αυτό που έχει βάλει σαν στόχο απο άποψη εσόδων.

Είτε θα το καταφέρει οπότε θα πληρώσετε με τον εναν ή τον άλλο τρόπο όσοι ενδιαφέρεστε για τη παρεχόμενη υπηρεσία είτε θα αποτύχει διακόπτοντας την επιχειρηματική της δραστηριοτητα.

Διαπραγματευσεις τη τιμή κάνετε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...