nikos121 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Neural_handshake είπε ενα μονο, torrentio απο subs ομως τι παιζει? ανοιξα τυχαια 2 αποτελεσματα σε γνωστη σειρα και δεν ειχε. Καποια εχουνε σημαιουλες απο κατω αλλα απο ελληνικη τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, anergos13 είπε Ξαναρωταω δεν κανω καμια ενεργεια εγω και τα αλλα τρια ατομα που εχουμε απο κοινου το λογαριασμο , αυτο που θα χασουμε θα ειναι η δυνατοτητα να αποθηκευουμε λιστες κλπ.... Θα συνεχισουμε να βλεπουμε κανονικα? Και εγω την ιδια απορια εχω.... τι πρεπει να κανουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiskous Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Και εγω την ιδια απορια εχω.... τι πρεπει να κανουμε? Όπως το διάβασα, στην Ελλάδα ενεργοποιείται μόνο η υπηρεσία για μεταφορά προφίλ σε άλλο λογαριασμό. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά διαδικασία περιορισμού της κοινής χρήσης λογαριασμού. Ξεκινάνε με αυτή την επιλογή ώστε όταν θα τεθούν σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού να σου πουν "ορίστε μπορείς να πας σε δικό σου λογαριασμό με το προφίλ που είχες στον κοινό λογαριασμό". Το πότε θα γίνει αυτό, είναι άγνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Αντε και θέλω να μη μοιράζομαι πλεον τη συνδρομή μου. Αν θέλω να πάω σε πλάνο με ένα χρήστη, δεν μου δίνει 4k ανάλυση. Με λίγα λόγια, αν θέλεις να παραμείνεις συνδρομητής, να μοιράζεσαι νόμιμα και να έχεις 4k ανάλυση, θα πληρώσεις καπελάκι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Και σιγά την 4Κ ανάλυση που έχει.κοροιδια σκετη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 πρεπει να ειναι μεγαλα μυαλα εκει στο netflix ,δεν φτανει που βλεπουν συνεχως κοσμο να φευγει κ την υπηρεσια τους να φυλλορροει πανε να βαλουν ταφοπλακα ακομα πιο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στις 23/10/2022 στις 10:59 ΜΜ, Neural_handshake είπε πρεπει να ειναι μεγαλα μυαλα εκει στο netflix ,δεν φτανει που βλεπουν συνεχως κοσμο να φευγει κ την υπηρεσια τους να φυλλορροει πανε να βαλουν ταφοπλακα ακομα πιο γρηγορα Εγώ προβλέπω αύξηση συνδρομών αντι μείωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2023 στις 1:14 ΜΜ, blanka είπε Εγώ προβλέπω αύξηση συνδρομών αντι μείωση. Τους πρώτους μήνες σίγουρα, έχεις δίκιο σε αυτό. Το θέμα είναι το τι θα γίνει στη συνέχεια όταν αρχίσουν να βλέπουν τον λογαριασμό κάθε μήνα αυτοί που μοίραζαν τη συνδρομή κι αν αξίζει να πληρώνουν για αυτό 16 δολάρια το μήνα εκεί που πλήρωναν 4. Αυτοί θα πάνε όλοι στο φτηνότερο δυνατό πακέτο οπότε οικονομικά το Netflix θα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό ή θα το κόψουν. Το ξέρουν στο Netflix ότι μακροπρόθεσμα θα φάνε γερή σφαλιάρα, αλλά δεν τους νοιάζει αυτό. Τα πρόσκαιρα οικονομικά θέλουν να φτιάξουν και να φαίνεται ότι έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών (ειδικά αυτό έχει τεράστια σημασία) για να πουληθεί το μαγαζί στη καλύτερη δυνατή τιμή. Θέμα χρόνου είναι να γίνει η εξαγορά του από τη Microsoft. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aypnia είπε Το θέμα είναι το τι θα γίνει στη συνέχεια όταν αρχίσουν να βλέπουν τον λογαριασμό κάθε μήνα αυτοί που μοίραζαν τη συνδρομή κι αν αξίζει να πληρώνουν για αυτό 16 δολάρια το μήνα εκεί που πλήρωναν 4. Αυτοι που λες πληρώναν μια συνδρομή ανα τέσσερα σπίτια. Άρα, ακόμα και 3 στους 4 να σταματήσουν να βλέπουν, ίδιο αριθμό συνδρομών θα έχουν. Το παραπάνω σενάριο είναι πιο επικερδές για αυτούς αφού θα έχουν μεν ίδια έσοδα αλλά με λιγότερο φόρτο (κόστος). Ουσιαστικά τους παίρνει ακόμα και να μειωθούν οι συνδρομές. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δε φαινεται να τους απασχολει εκει στα HQ που φεύγει κόσμος, συνεχίζουν το χαβα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Antretng είπε Αυτοι που λες πληρώναν μια συνδρομή ανα τέσσερα σπίτια. Άρα, ακόμα και 3 στους 4 να σταματήσουν να βλέπουν, ίδιο αριθμό συνδρομών θα έχουν. Το παραπάνω σενάριο είναι πιο επικερδές για αυτούς αφού θα έχουν μεν ίδια έσοδα αλλά με λιγότερο φόρτο (κόστος). Ουσιαστικά τους παίρνει ακόμα και να μειωθούν οι συνδρομές. Οι περιπτώσεις που μαζεύονταν 4 φίλοι και κάνουν μια συνδρομή δεν είναι το σύνηθες και μη σου πω αφορά και συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες. Ξέρεις ποιο είναι το σύνηθες; Ένας να κάνει συνδρομή και να τη δίνει και στη μάνα του που δεν έχει, να τη δίνει στον αδερφό του που δεν έχει. Η πλειοψηφία αυτών των ανταλλαγών γίνεται ανάμεσα σε συγγενείς και στη πλειοψηφία των περιπτώσεων πληρώνει όλη τη συνδρομή ένα άτομο, ο κάτοχος του λογαριασμού. Σιγά να μη ζητήσει πχ κάποιος πεντάευρα από την ίδια του τη μάνα. Προβλέπω αύξηση των συνδρομητών σίγουρα, αλλά των εσόδων.... αμφιβάλω, γιατί να κρατήσει τότε κάποιος τις 4 ταυτόχρονες θεάσεις, ποιος ο λόγος να το κάνει όταν δεν έχουν καμία χρήση για αυτόν; Για το 4K.. πολύ αμφιβάλλω. Θα πάει στα φθηνότερα πακέτα. Όλως τυχαίως... έκαναν ταυτόχρονα και αναβάθμιση ακόμη και του βασικού πακέτου από 480p σε 720p για να γίνει πιο ελκυστικό. Ετοιμάζουν σιγά σιγά και το παγκόσμιο λανσάρισμα του πακέτου με τις διαφημίσεις μέσω της διαφημιστικής πλατφόρμας της Microsoft που κι αυτό το πακέτο θα είναι σε 720p. Ξέρουν τι κάνουν, έσοδα παραπάνω δεν θα έχουν. Αύξηση συνδρομητών θα έχουν που είναι αυτό που θέλουν για μια καλή εξαγορά από τη Microsoft. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aypnia είπε Οι περιπτώσεις που μαζεύονταν 4 φίλοι και κάνουν μια συνδρομή δεν είναι το σύνηθες και μη σου πω αφορά και συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες Δεν νομίζω να μίλησα για φίλους αλλά για σπίτια. Επισης το πιο φτηνό πακέτο, αν θυμάμαι καλά είναι HD χωρίς mobile. Ίσως πέσει ένα πακέτο κάτω αλλά όχι στο φτηνότερο όλων. Αλλά ακόμα και σε HD να πέσουν πάλι θα έχουν μικρότερα κόστη. Κατα τα άλλα, για την οικογένεια που λες σε χωριστά σπίτια, γιατί να κάνουν χωριστές συνδρομές και να μην βάλουν απλά +3 ευρώ; Τεσπα. Θα δείξει. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα