notist Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, anergos13 είπε Καλως τα δεχτηκαμε .... εφοσον χρησσιμοποιηουμε 4 ατομα το λογαριασμο κανουμε κατι ? Χανουμε κατι? Απλα προσπερναμε? Και μένα ήρθε μόλις. Τι κάνουμε? Καλά 13,99 μόνος μου δεν υπάρχει περίπτωση. Επιστροφή stremio kodi και θείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, notist είπε Καλά 13,99 μόνος μου δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρουν καλά τι κάνουν και, όσο κι αν μας παραξενεύει, άρχισαν και σε αυτόν τον κλάδο να λειτουργούν ως καρτέλ. Η Disney δήλωσε ότι θα αυξήσει από του χρόνου τις τιμές της, το Apple TV+ θα μείνει στα 5 ευρώ αλλά... με διαφημίσεις (χωρίς διαφημίσεις ακούγεται ότι θα διπλασιάσει την τιμή του), και το Netflix ήδη ανακοίνωσε αυξήσεις σε κάποιες χώρες τρέχοντας παράλληλα τη στρατηγική διακοπής του διαμοιρασμού. Σύντομα ο καταναλωτής θα καταλάβει, the hard way, ότι για νόμιμη θέαση δεν θα έχει και πολλές εναλλακτικές αποτελεσματικής άμυνας σε αυτή τη στρατηγική των πλατφορμών streaming. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Dead-Poet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amerikan81 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, safridia είπε Θαυμαζω αυτους τους προντακτ μανατζερς, ειναι ιδιοφυιες. Πως θα καταλαβαινουν οτι μοιραζομαι την συνδρομη μου με αλλους και δεν μπαινω απο το σπιτι που εχω στο Παγκρατι και στο εξοχικο στην Ραφηνα η απο το κινητο μου στο αεροδρομιο; Τι τσακαλια ειστε εσεις βρε; ...μεχρι και τι ωρα παμε τουαλετα ξερουν αγαπητε... οχι μονο απο που και ποτε μπαινεις στο Νetflix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Amerikan81 είπε ...μεχρι και τι ωρα παμε τουαλετα ξερουν αγαπητε... οχι μονο απο που και ποτε μπαινεις στο Νetflix... θελεις λιγο να μας πεις που το βασιζεις αυτο; ή απλα το λές γιατι έτσι νομίζεις χωρίς επιχειρήματα ή αποδείξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Ελα νετφλιξ δωσε μου εναν λογο να αρχισω παλι να κατεβαζω σαν τρελος οτι θελω να δω να μην παει και τσαμπα η 100αρα γραμμη που πληρωνω.Να την βλεπω να βγαζει τα λεφτα της και τι στον κοσμο Παντως θα εχει ενδιαφερον αν καταφερουν να βαλουν περιορισμους που να μην μπορεις ευκολα να ξεπερασεις και να δουμε τοτε ποσοι συνδρομητες θα μεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Σε λίγο θα βάλουν να συνδέεσαι στο account με taxisnet 🙄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Το στήσιμο του netflix είναι ούτως ή άλλως λάθος εξ'αρχής. Δεν γίνεται οι συνδρομές να βασίζονται στην ποιόητα που παίρνεις, αλλά ΜΟΝΟ στις ταυτόχρονες θεάσεις που θα σε αφήνει να δεις. Εγώ που είμαι μόνος μου και θέλω να βλέπω 4Κ γιατί να πρέπει να πληρώσω το πακέτο με τις 4 θεάσεις; Και αφού το πληρώνω γιατί μου απαγορεύει να το μοιράζομαι; Θα έπρεπε όλα τα πακέτα να είναι 4K και να υπάρχει επιλογή με διακύμανση τιμής για 1,2,3 ή 4 ταυτόχρονες θεάσεις. Και ελεύθερα προφίλ! Αν δλδ είχα μια οικογένεια με 4,5,6 άτομα και ήθελα μεν αντίστοιχα προφίλ για να μπορεί να έχει ο καθένας το ιστορικό του, αλλά δεν μπαίναμε ταυτόχρονα για να κρατήσουμε το κόστος χαμηλά, τι πρόβλημα θα είχαν; Αντίστοιχα αν ήθελα να βλέπει το κάθε μέλος ταυτόχρονα σε διαφορετικες συσκευές, δωμάτια ή ακόμα και σπίτια (φοιτητές, παππούδες, κλπ που για ευκολία πληρώνει ένας τον λογαριασμό) πάλι τι πρόβλημα θα είχαν; Τώρα με βάζεις να πληρώνω έξτρα αχρησιμοποίητες άδειες και είναι καλά; Όχι... ή να με χρεώνεις για αυτά στα οποία χρησιμοποιώ, ή να με αφήσεις να κάνω ότι θέλω αυτά που πληρώνω! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, geomrk είπε πως θα "αναγκαζεται" ακριβως;; Αν θέλει να διατηρήσει τον λογαριασμό θα αναγκάζεται να το πληρώνει μόνος του αφού δεν θα μπορεί να το έχει μαζί με άλλους. Που είναι το περίεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amerikan81 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, maparios είπε θελεις λιγο να μας πεις που το βασιζεις αυτο; ή απλα το λές γιατι έτσι νομίζεις χωρίς επιχειρήματα ή αποδείξεις; Κυριως σαν αστειο το ειπα χωρις καμια δοση επιθετικοτητας ,χλευασμου ,η μειωση της νοημοσύνη μας και χωρις επιχειρηματα και αποδειξεις, αλλα κρυβοντας μια μικρη δοση αληθειας, συνομοσιολογιας, ψεκασμου , φοβου και αλλων τετοιων .... κλπ κλπ ...😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει και το στρεμιοφλιχ με τα 0 ευρώ και απεριόριστα προφιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmans1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, Thresh είπε Η οποία αλλάζει κάθε φορα που κάνει επανεκκίνηση το router. Επίσης ανάλογα τον πάροχο, δεν έχεις καν public (εκτός αν το ζητήσεις), αλλά παίζεις πίσω από CGNAT. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Fingerprinting φίλε μου. Ξέρουν από τη στιγμή που θα "δηλωθεί" η τηλεόραση ώς "δική σου" ότι αυτή βλέπει ότι IP και να έχει. Παράλληλα, αν μια "νέα" τηλεόραση με δικό σου account βγεί με το ίδια IP σε σχέση με μια άλλη δικιά σου συσκευή, ο συσχετιμός είναι εύκολος. Με το GCNAT ,ναι, θα έχει πλάκα να δούμε πώς/αν θα ξεπεραστεί το registration. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Σαν να λεμε αγοραζω ενα αυτοκινητο αλλα η εταιρια μου επιτρεπει να το οδηγω ΜΟΝΟ εγω, εαν θελησει να οδηγησει η γυναικα μου θα πρεπει να το πληρωσουμε ξανα και εαν θελει και καποιο απο τα παιδια μου ξανα εξτρα χρηματα. Μηπως οταν βλεπουμε εμεις καποια εκπομπη να βλεπουμε με καμερα ποσοι κοιτανε την τηλεοραση και αναλογα να κοβουν εισητηρια; Ρε ΟΥΣΤ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 23 ώρες πριν, Thresh είπε Να σου πω την αλήθεια, ψήνομαι να το χρησιμοποιήσω για να πάω σε γειτονικό Netflix. 😛 Αραγες μπορουν να μεταφερθουν ολα τα προφιλ, στον ιδιο λογαριασμο, στο γειτονικο νετφλιξ? Η αληθεια ειναι οτι ειναι ενας λογος που δεν το εχουμε κανει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Ξαναρωταω δεν κανω καμια ενεργεια εγω και τα αλλα τρια ατομα που εχουμε απο κοινου το λογαριασμο , αυτο που θα χασουμε θα ειναι η δυνατοτητα να αποθηκευουμε λιστες κλπ.... Θα συνεχισουμε να βλεπουμε κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, nikos121 είπε Το εβαλα μολις. Απο addons τι παιζει? Τι πρεπει να βαλω? ενα μονο, torrentio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα