killerx3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Netflix pass gov.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Please do tell, αρκεί να μην περιλαμβάνει gift cards Γιατι οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνήθως 1 account το πληρώνουν 3 - 4 άτομα που παρακολουθούν οπότε το ποσό σπάει σε 3 - 4 άτομα. Πλέον θα αναγκάζετε να πληρώνει τη συνδρομή μόνο ένα άτομο. Πολλοί θα φύγουν από την πλατφόρμα και θα ψάξουν για εναλλακτικές λύσεις. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από magictoboggan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε Γιατι οχι? Προσωπικό είναι, απλά βαριέμαι κάθε μηνα να ασχολούμε για να ανανεώνω και δεν θέλω να πληρώνω πάνω από μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, herbalife3 είπε Stremio μάγκες!! Stremio Κρύβε λόγια θα πέσει και αυτό.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχω διαβάσει πως θα υλοποιηθεί αυτό, αλλά πάντως βλέπω κάποιες δυσκολίες στην υλοποίηση χωρίς προβλήματα. Όπως και να έχει, η μαθηματική πράξη είναι ότι για κάθε λογαριασμό, υπάρχουν από κάτω του μέσο όρο ας πούμε 3 χρήστες (πολλοί είναι με 4 φυσικά, αλλά κάποιοι άλλοι είναι και μόνοι τους ή με άλλον ένα). Το θέμα είναι, πόσοι από αυτούς θα μπουν στη διαδικασία να πληρώνουν το φουλ ποσό. Εκεί είναι όλο το στοίχημα του Netflix. Μιας και πολύς κόσμος το έχει απλά από συνήθεια (επειδή στο /3 και στο /4 είναι πολύ λίγα λεφτά) χωρίς να πολυασχολείται, δεν ξέρω κατά πόσο πραγματικά θα τους βγει σε καλό αυτή η ενέργεια. Προσωπικά, δεν κάνω τόση χρήση ώστε να δικαιολογείται τέτοιο ποσό. Βλέπω λιγότερο από 10-12 ώρες το ΜΗΝΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Ακομη και εγω που το μοιραζομαι μονο με γονεις παιζει να φαει ακυρο αν δεν μπορω να δω σε ενα απο τα 2 σπιτια και ποσο μαλλον απο το λαπτοπ στην δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 το οποιο στριμιο εχει κανει φοβερη αναβαθμιση και πλεον ειναι καμπανα !!! σε σειρες δε σε πεταει σε ιδια αναλυση και αν βρει το ιδιο uploader με το προηγουμενο επεισοδιο !!! μιλαμε το εχουν κανει επιστημη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, safridia είπε Θαυμαζω αυτους τους προντακτ μανατζερς, ειναι ιδιοφυιες. Πως θα καταλαβαινουν οτι μοιραζομαι την συνδρομη μου με αλλους και δεν μπαινω απο το σπιτι που εχω στο Παγκρατι και στο εξοχικο στην Ραφηνα η απο το κινητο μου στο αεροδρομιο; Τι τσακαλια ειστε εσεις βρε; Από ότι διάβασα μιας που εφαρμόστηκε στην Λατινική Αμερική σαν beta προτού αποφασίσουν να το κάνουν παγκόσμια, είναι ότι μπορείς να έχεις όσες τηλεόρασεις θες σε ένα σπίτι (ίδιο δίκτυο) αλλά αν μπεις από αλλού θα ζητήσει την έξτρα χρέωση. (3€ περίπου για ένα μήνα ). Σε ότι αφορά τα κινητά και λάπτοπ (που θα μπουν από άλλο δίκτυο όχι όταν είσαι σπίτι ) ερχεται την πρώτη φορά κωδικός confirmation στο email του λογαριασμού. Βέβαια αυτό δεν ισχύει πάντα διότι αναφέρθηκε ότι το confirmation email πηγαίνει ανά διαστήματα ακόμα και για την ίδια συσκευή (που έχει γίνει δηλαδή approved) όταν είναι σε αλλο WiFi κτλ. Υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις όπως και στο ote tv αλλά φεξε μου και γλίστρησες. Η ευκολία υποτίθεται είναι το μεγάλου ατού στο streaming. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Hugo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Πάντως το Netflix τα πάει μια χαρά, έχει μια πολύ ισχυρή πελατειακή βάση που συνεχώς αυξάνεται, η μετοχή της μοιράζει κέρδη κάθε χρόνο την στιγμή που οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες αναμένεται να κλείσουν με συνδυαστικές ζημιές άνω των 10 δισ. δολαρίων. Και αυτό γιατί κυνηγάνε στην ουσία το Netflix και για να το χτυπήσουν δουλεύουν με τιμές που δεν καλύπτουν τα έξοδα. Περισσότερα εδώ: https://www.businessdaily.gr/diethni/72667_netflix-anakamptei-me-24-ekat-syndromites-kai-14-pano-i-metohi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 10 minutes ago, Hugo said: Από ότι διάβασα μιας που εφαρμόστηκε στην Λατινική Αμερική σαν beta προτού αποφασίσουν να το κάνουν παγκόσμια, είναι ότι μπορείς να έχεις όσες τηλεόρασεις θες σε ένα σπίτι (ίδιο δίκτυο) αλλά αν μπεις από αλλού θα ζητήσει την έξτρα χρέωση. (3€ περίπου για ένα μήνα ). Σε ότι αφορά τα κινητά και λάπτοπ (που θα μπουν από άλλο δίκτυο όχι όταν είσαι σπίτι ) ερχεται την πρώτη φορά κωδικός confirmation στο email του λογαριασμού. Βέβαια αυτό δεν ισχύει πάντα διότι αναφέρθηκε ότι το confirmation email πηγαίνει ανά διαστήματα ακόμα και για την ίδια συσκευή (που έχει γίνει δηλαδή approved) όταν είναι σε αλλο WiFi κτλ. Roflmao, θα πέσει cancel subscription του αιώνα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SaFiS είπε Θέλω να δω πως θα εφαρμόσουν αυτά που λένε, όταν ειδικά στην χώρα μας έχουμε Dynamic IPs ή κάποιοι είναι και πίσω από CGNAT. Επίσης, τι θα γίνεται όταν είσαι εκτός σπιτιού ή χώρας και χρησιμοποιείς την εφαρμογή σε κάποια φορητή συσκευή?? Πάλι θα θεωρεί ότι μοιράστηκες το pass?? Έχει να φύγει κόσμος που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ... Δεν είναι ανάγκη να έχουν μόνιμα μια ip ως ιστορικό. Αρκεί να δουν πρόσβαση την ίδια ώρα από περισσότερες από μία ips και τον εντόπισαν τον πρόσθετο χρήστη. Δηλαδή η λέξη κλειδί μάλλον θα είναι το "ταυτόχρονα". Και έτσι λύθηκαν τα προβλήματα με εξοχικό, δυναμική ip κλπ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Antretng 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apateon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδή εγω που έχω 2 γραμμες στο σπιτι (Nova & Vodafone) και η TV ειναι στο internet απο την Vodafone και το PS5 που ειναι σε αλλο δωμάτιο ειναι στο internet της Nova, για το Netflix θα ειναι 2 διαφορετικά σπίτια.... Θα μείνει το Disney+ και θα αναλάβει δράση το Qbittorrent πάλι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, apateon είπε Δηλαδή εγω που έχω 2 γραμμες στο σπιτι (Nova & Vodafone) και η TV ειναι στο internet απο την Vodafone και το PS5 που ειναι σε αλλο δωμάτιο ειναι στο internet της Nova, για το Netflix θα ειναι 2 διαφορετικά σπίτια.... Θα μείνει το Disney+ και θα αναλάβει δράση το Qbittorrent πάλι.. Αυτά δεν έχουν geolocation? Μήπως ενεργοποιούν εύρεση τοποθεσίας με κάποιο τρόπο ; Ενδεχομένως να αποτελεί όρο όταν εντοπίζει περισσότερες από μία ip την ίδια ώρα. Θεωρώ πως αν θέλουν θα τον βρουν το τρόπο. Το θέμα είναι, με την ανάδυση νέων πλατφορμών αν τους συμφέρει αυτή η έμμεση αύξηση τιμών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, herbalife3 είπε Stremio μάγκες!! Stremio Το εβαλα μολις. Απο addons τι παιζει? Τι πρεπει να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα