safridia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, korakios είπε τότε αποσύρεις την αγγελία και κρατάς το προϊόν Γιατι να αποσυρει την αγγελια; Ας την αφησει καλυτερα και οποτε και εαν πωληθει. Αυτο που εμενα σαν αγοραστη κανει πολυ εντυπωση ειναι καποια video games που κοιταζω αρκετοι προσπαθουν να δωσουν ανοιγμενο παιχνιδι σε τιμη ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ απο οσο εχει καινουργιο απο Σκρουτζ (και εχω το plus που θα το παρω με δωρεαν μεταφορικα και δεν θα τρεχω στην αλλη ακρη της πολης)... εχω μιλησει σε καποιους για τις τρεχουσες τιμες και δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελουν...
korakios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, safridia είπε Γιατι να αποσυρει την αγγελια; Ας την αφησει καλυτερα και οποτε και εαν πωληθει. για να μη χαλιέται αν δε φεύγει 3 λεπτά πριν, safridia είπε Αυτο που εμενα σαν αγοραστη κανει πολυ εντυπωση ειναι καποια video games που κοιταζω αρκετοι προσπαθουν να δωσουν ανοιγμενο παιχνιδι σε τιμη ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ απο οσο εχει καινουργιο απο Σκρουτζ (και εχω το plus που θα το παρω με δωρεαν μεταφορικα και δεν θα τρεχω στην αλλη ακρη της πολης)... εχω μιλησει σε καποιους για τις τρεχουσες τιμες και δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελουν... απλά προσπερνάς ή αν ψάχνεις , βάζεις αγγελία ζητείται , με την τιμή που επιθυμείς 1
Allan-Wake Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει λόγος φίλε Με όλη αυτή την κουβέντα που παίζει περί πληθωρισμού, ακριβό αέριο και ρεύμα, ακριβού σούπερ μάρκετ κλπ. Ο κόσμος φοβάται και κρατάει τα λεφτακια του στην τσέπη. Και δεν έχει και άδικο. Δεν είναι καιρός για σπατάλες. 2
Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, lasithi12 είπε Η δεν παιζει φράγκο γενικώς. οι τιμές ειναι 30 μεχρι και 40% κάτω της αρχικής αγωράς. καλά οι εξατμίσεις σε καλα χρόνια φευγανε σε 2 λεπτα. ιδιώς και λαπτοπάκια που κανει ο κοσμος τη δουλιτσα του απλά και ομορφα Θα σταθώ στις εξατμίσεις: ο κόσμος προσπαθεί να βρει καύσιμα πρώτα ώστε στο τέλος να βγουν από την εξάτμιση 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Υπάρχει λόγος φίλε Με όλη αυτή την κουβέντα που παίζει περί πληθωρισμού, ακριβό αέριο και ρεύμα, ακριβού σούπερ μάρκετ κλπ. Ο κόσμος φοβάται και κρατάει τα λεφτακια του στην τσέπη. Και δεν έχει και άδικο. Δεν είναι καιρός για σπατάλες. Σωστός. Βέβαια, αν κάτι κρίνεις ότι είναι αναγκαίο να το αγοράσεις για κάτι θα το αγοράσεις. Αλλά μάλλον όχι μεταχειρισμένο.
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε παντα ειχαν ζητηση καλά κατι moto parts και τετοια φευγανε τουλαχιστον σε μια εβδομαδα. τωρα χοντρη νέκρα. Εχει πεσει γενικα η αγορα των μτχ μοτο/αυτοκινητων. Δεν ξερω αν πουλας πραγματα που ευκολα τα τσιμπανε οι "καγκουρες", αλλα ακομα και αυτοι εχουν ψιλο μειωθει. (Τουλαχιστον περιοχη μου) 3 ώρες πριν, lasithi12 είπε καλά οι εξατμίσεις σε καλα χρόνια φευγανε σε 2 λεπτα. I stand corrected
Bakxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Όταν δεν ξέρεις τι σε ξημερώνει αυτά συμβαίνουν. Και η αβεβαιότητα είναι χειρότερη από το να παίρνεις λίγα. Γιατί στη δεύτερη λες αυτά παίρνω θα κάνω τα κουμάντα μου να ζήσω. Όταν δεν ξέρεις όμως αν θα παίρνεις και τι θα παίρνεις τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Πάντως απ έξω τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα και εταιρείες έχουν μπει ήδη στη διαδικασία μείωσης προσωπικού 1
adi32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λεφτά δεν υπάρχουν το μέλλον είναι αβέβαιο και παρόλα αυτά οι τιμές στα καινούρια ανεβαίνουν. Ο κόσμος δεν αγοράζει ούτε καινούρια κινητά pc κλπ αλλά ούτε και μεταχειρισμένα. Όταν πας σούπερ μάρκετ και παίρνεις τα πάντα +50% θα πας να πάρεις νέο κινητό ή pc να το κάνεις τι? Μόνο κάποιοι που έχουν λεφτά για πέταμα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από adi32 1
Morosana Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Αν η τιμή είναι καλή και δεν φεύγουν οφείλεται ότι μπαινουμε στο χειμώνα που μήνες τώρα τα κανάλια τρομοκρατούν τον κόσμο για το πως θα βγει και πως θα επιβιώσουμε. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά και αντέχεις κρατάς τις τιμές και περιμένεις να πουληθούν στη σωστή τιμή, αν όχι ρίχνεις τιμές για να μειώσεις τη χασούρα. Ο κόσμος έχει αρχίσει να επικεντρώνεται στα βασικά και κόβει τις πολυτέλειες εκτός αν αυτά που πουλάς αφορούν μερίδα κόσμου που δεν τους αγγίζει η κρίση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις