Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά χρόνια στα μεταχειρισμένα, χωρίς να σφάζω κανέναν πάντα υπηρχε μια σχετική κήνηση.
Εχω σε αγγελίες απο Εξατμίσεις μέχρι Υπολογιστές.

Αλλά κανενα ενδιαφέρον πλέον....

Αντιμετοπίζεται το ίδιο και εσεις;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην πωλούνται σημαίνει ότι:

α)έχεις υψηλή τιμή 

ή

β) προϊόν αδιάφορο για τους αγοραστές 

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.

Η δεν παιζει φράγκο γενικώς.

5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

για να μην πωλούνται σημαίνει ότι:

α)έχεις υψηλή τιμή 

ή

β) προϊόν αδιάφορο για τους αγοραστές 

οι τιμές ειναι 30 μεχρι και 40% κάτω της αρχικής αγωράς.

καλά οι εξατμίσεις σε καλα χρόνια φευγανε σε 2 λεπτα.

ιδιώς και λαπτοπάκια που κανει ο κοσμος τη δουλιτσα του απλά και ομορφα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

οι τιμές ειναι 30 μεχρι και 40% κάτω της αρχικής αγοράς.

αδιάφορη η τιμή αρχικής αγοράς, την τωρινή να κοιτάς και τη φθηνότερη στο skroutz , απο εκεί και μετά πας ένα 30% κάτω (τουλάχιστον σε προϊόντα που έχουν ζήτηση)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 7
Δημοσ.

χθες μπηκα απο περιεργεια μηπως αξιζει κανα galaxy watch 5, τα μτχ ειναι κατα 20 ευρω πιο ακριβα απο καινουργια :P

Καποιοι δεν παιρνουν χαμπαρι ποσο γρηγορα μπορει να χασει αξια κατι

Και ευτυχως που δεν το πηρα day 1. Ηδη 1 μηνας μετα, -100 ευρω.

• Like 6
Δημοσ.

Βάζεις αγγελία ένα -δυο μήνες στην τιμή που νομίζεις.

Μετά την ρίχνεις 50% μπας και φύγει και σου αδειάσει την γωνία και το μυαλό ότι το έχεις για πούλημα.

Πάλι θα βρεθεί ο τυπακος που θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου πει 'Τιμουλα?'

Και μετά θα σου πει 'Φιλαρακι επειδή θα έρθω απο μακριά, από τον Κορυδαλλό, τι θα κόψεις; ' Εσύ θα του πεις ' Και από την Ορεστιάδα να έρθεις, αυτή είναι η τιμή ' και θα το κλείσετε.

Αυτοί είναι οι χειρότεροι αγοραστές πάντως. Παίζει να σε ζαλίσουν στα τηλέφωνα και τελικά να ακυρώσουν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

αδιάφορη η τιμή αρχικής αγοράς, την τωρινή να κοιτάς και τη φθηνότερη στο skroutz , απο εκεί και μετά πας ένα 30% κάτω (τουλάχιστον σε προϊόντα που έχουν ζήτηση)

φυσικα απο τιμη σκρουτζ αναφέρομαι...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε απλά δεν έχει ζήτηση

φιλε δεν πουλαω οτι νανε προιοντα (φιλικά πάντα)

παντα ειχαν ζητηση καλά κατι moto parts και τετοια φευγανε τουλαχιστον σε μια εβδομαδα.

τωρα χοντρη νέκρα.

δεν νομιζω εχει να κανει με τη ζητηση αλλλα ξεκθαρα με τα πορτοφόλια πλέων.

γι αυτο εκανα αυτο το τοπικ να δω τι παιζει και με αλλους :-)

Δημοσ.

Σε κάθε σχετικό thread τα ίδια λέμε. 

Είναι περίεργη η κατάσταση με τα μεταχειρισμένα. Και παίζουν πολλοί παράγοντες που θα ωθησουν κάποιον να αγοράσει η όχι. 

Είχα βάλει 8-9 πράγματα εδώ και 2 χρόνια σε μια σελίδα. Από τα παραπάνω. Μονο ενα πούλησα κανονικά αφού κατέβασα τιμή. Ο αγοραστής που συναντηθήκαμε παράλιγο να αλλάξει γνώμη αλλά με έσωσαν κάτι ανταλλακτικά που υπήρχαν μέσα και αγόρασε το πακέτο, ήταν όργανα σχεδίασης. 

Σε ένα άλλο παρουσιάστηκαν διάφοροι ενδιαφερόμενοι με τους οποίους είτε δεν υπήρχε συνεννόηση είτε μετά άλλαζαν γνώμη.

Κατι βιβλία μαζεμένα θα τα χαρίσω σε λιγες μέρες να φεύγουν γιατί όσοι εκδηλωναν ενδιαφέρον δεν διάβασαν την αγγελία και επίσης δεν είχε νόημα να ρίξω πιο κάτω την τιμή.

Ένα άλλο αντικείμενο στην προσπάθεια μου να δω κάτι που ζητούσε ο πωλητής σε ένα τσιπάκι του προκάλεσα ζημια....απεσυρα την αγγελία γιατί δεν έχει νόημα να το πουλήσω. 

Για ένα παλιό tower με βλάβη και παλια εξαρτήματα που δεν έβλεπα ενδιαφέρον ούτε με 9 ευρώ τελικά έβγαλα κάποια εξαρτήματα και τα πήραν τα ξαδέρφια μου, ίσως το βάλω πάλι μαζί με κάτι παλιές μονάδες cd/DVD rec κτλ. 

Η τιμή είναι ένα τεράστιο θέμα. Παιζει το 90% της υπόθεσης.

Από την μεριά του πωλητή, ναι οι τιμές πρέπει να είναι χαμηλες, σίγουρα χαμηλότερες από το φθηνότερο αντικείμενο που βρίσκω καινούργιο σε μηχανές αναζήτησης και σε συνάρτηση με την παλαιότητα, το πόσα λεφτά έδωσες για να το αγοράσεις δεν έχει καμία σημασία. Από την άλλη βλέπεις σε κάποιες φάσεις ότι πρέπει να ρήξεις τόσο πολύ την τιμή που δεν βρίσκω νόημα να πουλήσω κατι, είτε το αποθηκεύω στο σπίτι είτε ρωτάω φίλους και συγγενείς αν το θέλουν. 

Ως αγοραστής, δυστυχώς αρκετοί λένε ψέμματα στις αγγελίες. Βρέθηκα και εγώ από την μεριά να εκδηλωσω ενδιαφέρον για κάτι να ενημερώσω τον πωλητή ότι θα του τηλεφωνήσω για να του ποτέ θα το πάρω αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Ο πωλητής είχε πολύ καλή τιμή αλλά έλεγε ότι το προϊόν είναι καινούργιο και αχρησιμοποιητο, στο τηλ. όμως μου λέει ότι το έβαλαν στην πρίζα για λίγο διάστημα και απλά δεν τους έκανε ενώ έλεγε και ψέμματα, έπρεπε να πει ότι ήταν ελάχιστα χρησιμοποιημενο. Μετά λεει εγω δεν ξέρω αυτή την ιστοσελίδα πως δουλεύει έχω βάλει αγγελία και insomnia και αλλού αν θες έλα σπίτι να το δεις και να πληρώσεις (ναι και αν προκύψει βλάβη ή βγει σκάρτο να μην μπορώ να εκκινησω διαδικασία επιστροφής διότι παρεκαμψα στην σελίδα). Ε τελικά βρήκα ένα σχετικά παρόμοιο προϊόν στα χαρακτηριστικά που ήθελα και φθηνότερο, δεν το πολυσκέφτηκα.

Άλλοι πάλι ότι αγοράζουν μεταχειρισμένο χαλάει σε 2-3 χρόνια.

Ε με αυτά και με αυτά έχω καταλάβει πως δύσκολα θα πάρω κάτι και δύσκολα θα αγοράσουν. Τα μόνα που έχω αγοράσει είναι προϊόντα vintage. Τα παίρνω γιατί γουστάρω την εμφάνιση τους, ξέρω τι παίρνω και τι μπορεί να βγάλουν, κάποιοι μάγκες έχουν φροντίσει να τα πάνε για έλεγχο και τα πουλάνε λειτουργικά. 

Άλλο πάλι που ξέχασα να πω είναι ότι έχουμε γεμίσει με πάρα πολλά μεταχειρισμενα. Η αγορά είναι υπερκορεσμενη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...