nan78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, randomcat είπε Το μόνο που μου λείπει είναι το ρολόι με τα δευτερόλεπτα... Αυτό δουλεύει μέχρι τα 10. Φαντάζομαι και στα 11... Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "ShowSecondsInSystemClock"=dword:00000001 1
vortex365 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Εμενα το Windows 11 Version 22H2 for x64-based Systems (KB5019509) δεν το εγκαθιστά με τίποτα βγάζει σφαλμα 0x800f0988
randomcat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, JimGer είπε Εγώ πάλι είχα πάρει το startisback... ΑΚόμα το χρησιμοποιώ Από stardock το fences με ένα παλιό humblebundle και βολεύει την mother... Αλλά η stardock υστερούσε γενικά σε performance όσο θυμάμαι. Αν δεν κάνω λάθος και το groupy είχε βγει παλιά σε humblebundle... Btw τι lincensing έχει? Single user, single pc πως παέι? Το groupy είναι για single PC και το start11 είτε single PC ή 5 PCs ("active installs"), one-off πληρωμή, lifetime updates. 1
Odyss3us Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, randomcat είπε Το μόνο που μου λείπει είναι το ρολόι με τα δευτερόλεπτα... δοκιμασε το Horloger clock τα Windows 11 οπως ειναι τωρα και μετα το 22Η2 θα επρεπε να ειναι ηδη απο τα 8αρια, η Microsoft αργα αλλα σταθερα αντιγραφει τo MacOs, γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως αφου ειναι ετη φωτος μπροστα, η μαχη ειναι παντα αναμεσα στο κλειστο λειτουργικο με προεπιλεγμενες ευκολιες και το εν μερει παραμετροποιησιμο, οι αργες αλλαγες αναποφευκτα οφειλονται στο diversity του τεραστιου user base που εχουν τα Windows Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Odyss3us
randomcat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Odyss3us είπε δοκιμασε το Horloger clock Λινκ; Ό,τι βρήκα φαίνεται παλιό. 5 ώρες πριν, Odyss3us είπε αφου ειναι ετη φωτος μπροστα Σε τι ακριβώς είναι έτη φωτός μπροστά τo MacOs και σε τι το αντιγράφει; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από randomcat 1 1
Highlander Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μήπως έχει βρει κάποιος πως γίνεται να ΜΗΝ κάνει Combine στην Task Bar;
apikoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 "File Explorer Tabs" - έχουμε Tabs στον Total Commander εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον 😉 Και πλέον υπάρχει και ο Double Commander που είναι δωρέαν και Open Source. Δεν ανοίγω exploder σχεδόν ποτέ... 2
Odyss3us Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, randomcat είπε α) Λινκ; Ό,τι βρήκα φαίνεται παλιό. β) Σε τι ακριβώς είναι έτη φωτός μπροστά τo MacOs και σε τι το αντιγράφει; α) αυτο που βρηκες ειναι, β) σχεδον στα παντα
MikeKata Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Tabs στο file explorer! Καλωσήρθες επιτέλους στο 2010, Microsoft! 1
sv398 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, apikoulas είπε "File Explorer Tabs" - έχουμε Tabs στον Total Commander εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον 😉 Είμαι πελάτης από το 1998. Μόνιμα το πρώτο πρόγραμμα που εγκαθιστώ πάντα σε Windows (και άσε τον Windows Explorer να κλαίει στη γωνία)! 1
randomcat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Odyss3us είπε β) σχεδον στα παντα Η προτίμηση του κόσμου δεν φαίνεται να το αντικατοπτρίζει καθόλου αυτό. Αλλά και πάλι - ένα πράγμα στο οποίο είναι έτη φωτός μπροστά;
apikoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, sv398 είπε Είμαι πελάτης από το 1998. Μόνιμα το πρώτο πρόγραμμα που εγκαθιστώ πάντα σε Windows (και άσε τον Windows Explorer να κλαίει στη γωνία)! Και εγώ registered user απο το ~1998 (σε μια εποχή που είχαμε τα πάντα πειρατικά), το χρησιμοποιώ σπασμένο από το ~1994, Windows 3.1 😉 Επίσης το πρώτο πρόγραμμα που βάζω, νιώθω άχρηστος χωρίς αυτό! 1
Odyss3us Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, randomcat είπε Η προτίμηση του κόσμου δεν φαίνεται να το αντικατοπτρίζει καθόλου αυτό. Αλλά και πάλι - ένα πράγμα στο οποίο είναι έτη φωτός μπροστά; το market share των windows οφειλεται κυριως στην ανεξελεγκτη πειρατια, την Apple ποτε δεν την ενδιεφερε να γινει νο1 λειτουργικο αφου αυτο πηγαινει πακετο με το hardware που πουλαει ολα αυτα τα νεα features του explorer το MacOs τα εχει πανω απο 10 χρονια, η taskbar κατω στο κεντρο ειναι απειρως πιο λειτουργικη ειδικα σε μεγαλες αναλυσεις που το mouse διανυει χιλιομετρα, τα widgets και το integration κινητου/ταμπλετ με desktop παλι η Apple το εχει εδω και μια 5ετια αν πιασουμε καθε λεπτομερεια θα γραφω μεχρι το πρωι, μεχρι και τα rounded corners των παραθυρων στο ui αντεγραψε και ο λογος για ολα αυτα ειναι απλος: η Ms ψαχνει πλεον την λειτουργικοτητα και οχι τη διαφορετικοτητα, οποτε δε χρειαζεται να παει μακρια και να επανεφευρει τον τροχο, απλα κοιταζει τί κανει η Apple εδω και τοσα χρονια κι αυτο ξεκινησε -ολως τυχαιως- οταν αρχισε και αυτη να βγαζει και να υποστηριζει στα σοβαρα το δικο της hardware με τα Surface tablets, laptops, υβριδικα κλπ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Odyss3us
randomcat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Odyss3us είπε το market share των windows οφειλεται κυριως στην ανεξελεγκτη πειρατια, την Apple ποτε δεν την ενδιεφερε να γινει νο1 λειτουργικο αφου αυτο πηγαινει πακετο με το hardware που πουλαει Και το Λίνουξ που είναι δωρεάν, όλες του οι διανομές μαζί δεν φτάνουν το Windows στο desktop. Αλλά πέρα από αριθμούς, μόνο με παραδείγματα και τεκμήρια μπορούμε να μιλήσουμε. Αν έχεις στοιχεία που δείχνουν ότι ο καταλυτικός παράγοντας του market share είναι η πειρατεία αντί για την ευχρηστία, δυνατότητες κ.λπ., ας τα δούμε. 10 λεπτά πριν, Odyss3us είπε ολα αυτα τα νεα features του explorer το MacOs τα εχει πανω απο 10 χρονια, "Όλα"; Δηλαδή ποια; Πέρα από τα tabs του explorer, τα οποία προσωπικά είχα ανέκαθεν μέσα από third-party εφαρμογές. Ένα feature, έστω και basic, δεν αρκεί για να πεις ότι ένα OS είναι "έτη φωτός μπροστά" από κάποιο άλλο. 10 λεπτά πριν, Odyss3us είπε η taskbar κατω στο κεντρο ειναι απειρως πιο λειτουργικη ειδικα σε μεγαλες αναλυσεις που το mouse διανυει χιλιομετρα, Δηλαδή. Πώς είναι πιο λειτουργική; Μιλώντας για μπάρες, και εγώ μπορώ να πω ότι οι παραθυρικές εφαρμογές των Windows είναι "έτη φωτός μπροστά" μιας και δεν χρειάζονται αυτήν την αηδία που λέγεται "menu bar" στο macOS, που κάθεται στο πάνω μέρος της οθόνης, και που είναι άσχημη και αχρείαστη. Πολύ καλύτερα τα αυτόνομα παράθυρα, και μία μπάρα (taskbar) με τα πάντα, από το να έχω μπάρα πάνω και κάτω (dock) στην οθόνη. ¯\_(ツ)_/¯ 10 λεπτά πριν, Odyss3us είπε τα widgets Και πάλι, τα widgets δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς για να πεις ότι είναι "έτη φωτός" μπροστά. Είναι ασήμαντα για τον περισσότερο κόσμο. Όπως και να 'χει, βάζεις Rainmeter που είναι δωρεάν, και που δεν υπάρχει καν για macOS, και έχεις τα πάντα από widgets. 10 λεπτά πριν, Odyss3us είπε και το integration κινητου/ταμπλετ με desktop παλι η Apple το εχει εδω και μια 5ετια Προσπερνάω την αοριστία της λέξης "integration" που πραγματικά δεν λέει τίποτα από μόνη της. Πάντα είχα τις συσκευές μου "integrated" με το desktop. Ευτυχώς που υπάρχει πληθώρα δωρεάν προγραμμάτων και μεταξύ άλλων και από τους ίδιους τους κατασκευαστές των συσκευών. (Ελπίζω πάντως να μην αναφέρεσαι σε Cloud λύσεις διασύνδεσης συσκευών) Αν ψαχνόμαστε όμως με βλακειούλες για να υποβιβάσουμε με το στανιό ένα OS, εντάξει, και το macOS δεν έχει integration με εφαρμογές Android όπως έχουν τα Windows 11 μέσω του store. Θα μου πεις τι το θέλω αυτό. Ε και εσύ τι το θες το integration με το κινητό - να λαμβάνεις και να στέλνεις SMS από το desktop σου; Λες και δεν έχεις το κινητό σου συνέχεια δίπλα σου. 10 λεπτά πριν, Odyss3us είπε αν πιασουμε καθε λεπτομερεια θα γραφω μεχρι το πρωι, μεχρι και τα rounded corners των παραθυρων στο ui αντεγραψε Τα παράθυρα στα Windows 7 είχαν rounded corners, τα έβγαλαν, τα ξαναέβαλαν. Αν είναι να υποστηρίζουμε κάτι, καλό είναι να υπάρχουν και αποδείξεις. 1
JimGer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 13 hours ago, randomcat said: Το groupy είναι για single PC και το start11 είτε single PC ή 5 PCs ("active installs"), one-off πληρωμή, lifetime updates. Thanks. Το βρίσκω ακριβό για ότι μου προσφέρει και γιατί αν το θέλω για κάθε pc... την πατήσαμε. Btw έχεις αντιληφθεί να έχει κάποιο penalty στο performance? Δεν εννοώ 1% σε κάποιο game αλλά γενικά στην καθημερινίτητα. Τύπου να crashάρουν προγράμματα κλπ. Btw αν κάνεις deactivate το licese στο pc τι γίνεται? Έστω πχ ότι έχω και ένα laptop και θέλω να το ενεργοποιώ εκεί όταν είμαι στο laptop και μετά ξανά στο desktop. Ακόμα και αν γίνεται θέλει συνεχώς restart?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα