Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη ενημέρωση "moment" για τα Windows 11, μία από τις περιοδικές ενημερώσεις που η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα και η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Amazon Appstore, το File Explorer και στη μπάρα εργασιών (taskbar).

Με την κυκλοφορία της ενημέρωσης 22H2, η Microsoft είχε δηλώσει ότι θα προσθέτει περιοδικά νέα χαρακτηριστικά και εμπειρίες στα Windows 11, κάτι που είχε κάνει άλλωστε και στο παρελθόν με άλλες εκδόσεις των Windows. Τα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται με τη νέα ενημέρωση των Windows 11 περιλαμβάνουν:

File Explorer Tabs: O File Explorer αποκτά επιτέλους tabs, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώνουν ευκολότερα τα αρχεία και να μεταφέρονται μεταξύ φακέλων. Έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες και παράλληλα να κάνει πιο εύκολη τη συνεργασία με το OneDrive.

image.png.b5c942e8ecbec815cd78779435f8227b.png

Taskbar: Δύο αλλαγές που σύμφωνα με τη Microsoft προτάθηκαν από τους χρήστες έρχονται στη γραμμή εργασιών. Αρχικά οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν όλες τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές και τα εικονίδιά τους βρίσκονται στη taskbar, χωρίς ο αριθμός τους να περιορίζεται όπως τώρα. Ακόμα γίνεται πιο εύκολη η πρόσβαση στο Task Manager.

image.png.c4f2598513fd94cd1e418b60243bbdab.png

Προτεινόμενες ενέργειες: Αυτή η λειτουργία προβλέπει τις ανάγκες των χρηστών και προτείνει ενέργειες που αυτοί μπορεί να θέλουν να κάνουν, όπως η αυτόματη επισήμανση τηλεφωνικών αριθμών για να καλέσουν ή ο ορισμός μελλοντικών ημερομηνιών ως γεγονότα στο ημερολόγιό τους.

image.png.5aeb75c19afee20f78ad76d485ec625a.png

Photos app: Η ανανεωμένη εφαρμογή των φωτογραφιών έρχεται στο τέλος του μήνα και οργανώνει φωτογραφίες από το smartphone του χρήστη, την κάμερα και το OneDrive του. Το Νοέμβριο, η ενσωμάτωση του iCloud στο Photos app θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες που διαθέτουν στο iPhone, απευθείας μέσα από τον υπολογιστή τους χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

image.png.b443b9d53cf9c8f31b187b430dbca274.png

Amazon app Store: Γενική διαθεσιμότητα με 50.000 εφαρμογές και παιχνίδια Android.image.png.ee2425c8f48e295366923c38d7dbee5c.png

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, oKoBoko said:

tabs στον explorer θέλω στα 10

Δεν προβλέπεται για την σειρά τους. 😛

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, KabamaruGaming είπε

Με σάλιο και υπομονή, τα 11 θα γίνουν top OS.

Αρκει να γίνει προν βγουν τα επόμενα. Λογικά δεν θα γίνει αρα....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, randomcat είπε

Μόνο για 14 ευρώ one-off: https://www.stardock.com/products/groupy/

το groupy υποστηρίζει tabs σε όλες τις εφαρμογές, όπως ήταν το sets της Microsoft το οποίο αν κυκλοφορούσε τότε θα ήταν killer feature και  θα είχε κάνειξ να λατρέψουν όλοι τα windows 10 αλλά και τα 11 με το που κυκλοφόρησαν.

Παρατήρησα ότι το groupy εξακολουθεί να δουλεύει άψογα ακόμα και με τα  tabs στον explorer.

• Thanks 1
Δημοσ.

απιστευτη τεχνολογια. οτι καλυτερο εχει βγει σε λειτουργικο συστημα τα τελευταια 40 χρονια. μπραβο Microsoft.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, svartevarg είπε

το groupy υποστηρίζει tabs σε όλες τις εφαρμογές, όπως ήταν το sets της Microsoft το οποίο αν κυκλοφορούσε τότε θα ήταν killer feature και  θα είχε κάνειξ να λατρέψουν όλοι τα windows 10 αλλά και τα 11 με το που κυκλοφόρησαν.

Ακριβώς. Μόνο η ψυχούλα τους το ξέρει γιατί δεν το κυκλοφόρησαν.

Έχω αγοράσει και το παρακάτω για τα 11άρια, ώστε να μην με απασχολούν οι όποιες καταστροφές κάνει η M$ στο Start menu και στο taskbar:
https://www.stardock.com/products/start11/

Το μόνο που μου λείπει είναι το ρολόι με τα δευτερόλεπτα...

• Like 3
Δημοσ.
1 minute ago, randomcat said:

Ακριβώς. Μόνο η ψυχούλα τους το ξέρει γιατί δεν το κυκλοφόρησαν.

Έχω αγοράσει και το παρακάτω για τα 11άρια, ώστε να μην με απασχολούν οι όποιες καταστροφές κάνει η M$ στο Start menu και στο taskbar:
https://www.stardock.com/products/start11/

Το μόνο που μου λείπει είναι το ρολόι με τα δευτερόλεπτα...

Εγώ πάλι είχα πάρει το startisback... ΑΚόμα το χρησιμοποιώ

Από stardock το fences με ένα παλιό humblebundle και βολεύει την mother... Αλλά η stardock υστερούσε γενικά σε performance όσο θυμάμαι. Αν δεν κάνω λάθος και το groupy είχε βγει παλιά σε humblebundle... Btw τι lincensing έχει? Single user, single pc πως παέι?

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξα το ταμπλετακι μετα απο 1+ χρονο με windows 10. Ειμαι με τα 11 σχεδον απο day one. Ε τι να πω τωρα; Καλυτερα τα 10αρια πιο απλα απο τα 11. Σταρτ μενου καλυτερο,δεξι κλικ καλυτερο. Το σκοτωσε το λειτουργικο ναι οκ προσθεσε πραγματα ναι οκ καποια ειναι και θεμα γουστου αλλα σταρτ μενου και δεξι κλικ με διπλοεπιλογες δεν παλευονται. Θα παραμεινω ομως με τα 11αρια στο desktop pc γιατι δεν τη παλευω να κανω φορματ. 
ΑΑΑ Και τα icons των 11 τα βαρεθηκα ανοιγεις windows 10 και βλεπεις χρωμα. Στα 11 εχει φυγει αυτη η νερντιλα 

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Αφορά περισσότερο την λειτουργία σε ταμπλέτα Παρά ως  φορητός υπολογιστής, ωστόσο είναι καλοδεχούμενη αρκεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...