johnydre Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παρήγγειλα μια τηλεοραση Sony XR90j απο γνωστη αλυσιδα και μου ηρθε σπασμενη στο πανω μερος. Στο τηλεφονο μου ειπαν να βγαλω φωτογραφία την τηλεοραση και το κουτι της και να τους τα στειλο με email και θα επικοινωνησουν για να μου πουν τη να κανω μετα. Λετε να εχω προβλημα? δεν μου εχει ξανατύχει ποτε σπασμενη τηλεοραση. Δεν δικαιουμε καινουρια η επιστροφη χρηματων? Επισης δεν πρεπει να ερθουν και να την παρουν πισω αυτη και να μην την τρεχω εγω? Τα ρωταω αυτα γιατι δεν εχω ιδεα πρωτη φορα μου τυχαινει σπασμενη tv. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από johnydre
SaFiS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μακάρι να ξεμπερδέψεις εύκολα και να μην πετάξουν το μπαλάκι σε εσένα, λέγοντας σου ότι την έσπασες. ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ τραβάμε βίντεο στο ξεπακετάρισμα για ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις...
johnydre Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SaFiS είπε Μακάρι να ξεμπερδέψεις εύκολα και να μην πετάξουν το μπαλάκι σε εσένα, λέγοντας σου ότι την έσπασες. ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ τραβάμε βίντεο στο ξεπακετάρισμα για ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις... Γιατι με το video ποιος θα καταλαβει αμα την τυλιξω ξανα οπως ηταν στην αρχη και κανω ενα fake unboxing. Δεν ειναι ουτε το video λυση. Στην τελικη την εχω ακριβως οπως την εφεραν. Ακομα και τα παρελκόμενα ειναι στην σακουλα τους. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από johnydre
SaFiS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Συνηθως φαινεται αν εχει ξανασυσκευαστει. Τραβας λεπτομερες βιντεο, πριν κοψεις ταινιες, ιμαντες (αν ειχε το κουτι σου), κτλ. Περιπτωσεις εδω μεσα ουκ ολιγες, που τελικα τους εβγαλαν φταιχτες. Εδω ενας ειχε κανει πολυσελιδο θεμα που παρελαβε DOA τηλεοραση απο Γερμανο, οχι σπασμενη και παιδευοταν 3 μηνες. Λαμογια, Ελληνικα καταστηματα…
Λύση johnydre Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2022 στις 11:00 ΠΜ, SaFiS είπε Συνηθως φαινεται αν εχει ξανασυσκευαστει. Τραβας λεπτομερες βιντεο, πριν κοψεις ταινιες, ιμαντες (αν ειχε το κουτι σου), κτλ. Περιπτωσεις εδω μεσα ουκ ολιγες, που τελικα τους εβγαλαν φταιχτες. Εδω ενας ειχε κανει πολυσελιδο θεμα που παρελαβε DOA τηλεοραση απο Γερμανο, οχι σπασμενη και παιδευοταν 3 μηνες. Λαμογια, Ελληνικα καταστηματα… Τελικα ολα καλα. Ηρθε νεα tv κατευθείαν χωρις να μου πουν το παραμικρο για το πως εσπασε. Ουτε καν με ρωτησαν τι εγινε. Μου ειπαν κατευθειαν θα σας φερουμε νεα tv μην ανησυχείτε, και ετσι εγινε. Και ετσι ειναι το σωστο. Μεχρι μια tv να φτασει στον τελικο παραληπτη αλλαζει πολλα χερια. Πρεπει να υπαρχει μια κατανοηση απο τα καταστηματα. Ακομα και σε αυτους τους ιδιους μπορει να τους την φερουν σπασμενη. Και να την πουλησουν σπασμενη. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από johnydre
1988panos2171 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Το κατάστημα δε μπορεί να αναφερθεί; Να ξέρουμε και ποιοι είναι οι σωστοί επαγγελματίες και φυσικά να προτιμηθούν. 2
johnydre Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Το κατάστημα δε μπορεί να αναφερθεί; Να ξέρουμε και ποιοι είναι οι σωστοί επαγγελματίες και φυσικά να προτιμηθούν. Δεν ξερω αν επιτρέπεται για αυτο στο στελνω σε pm πιο ειναι. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Γιατί να μην επιτρέπεται? Αυτό είναι το νόημα. Να κράζουμε τους καραγκιόζηδες και να επαινούμε τους σωστούς! Και φυσικά να ξέρουμε για να τους προτιμήσουμε / ή οχι κι εμεις στο μέλλον.. 'Αλλο η αρνητική κρητική με κράξιμο και στοιχεία του αδικημένου κι άλλο η συκοφαντική δυσφήμιση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα