Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι 21 ετών και έχω τη εξής ερώτηση. Μπορώ να ανοίξω μια μικρή επιχείρηση (service κινητών, of, laptop κτλ) στην ηλικία που είμαι;;; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiagkosP είπε

Καλησπέρα είμαι 21 ετών και έχω τη εξής ερώτηση. Μπορώ να ανοίξω μια μικρή επιχείρηση (service κινητών, of, laptop κτλ) στην ηλικία που είμαι;;; 

κανονικα.....συμβουλεψου λογιστη ομως για να κανεις σωστα οτι ειναι να κανεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GiagkosP είπε

Γιατι να μην μπορείς;

Δημοσ.

Χρειάζομαι εννοώ πτυχίο και τέτοια; Γιατί είναι και κάποιες επιχειρήσεις που δεν θέλουν πτυχία για να ανοίξεις 

Δημοσ.

Στα 21 σου θέλεις να ανοίξεις επιχείρηση να την τρέχεις μόνος σου χωρίς προϋπηρεσία πάνω στο αντικείμενο και χωρίς να έχεις αντίστοιχο πτυχίο εξειδίκευσης; 

Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 7:07 ΠΜ, dionisis1925 είπε

Στα 21 σου θέλεις να ανοίξεις επιχείρηση να την τρέχεις μόνος σου χωρίς προϋπηρεσία πάνω στο αντικείμενο και χωρίς να έχεις αντίστοιχο πτυχίο εξειδίκευσης; 

Αν ειναι κατι του ειδους της τεχνολογιας που αναφερει γιατι να μη το κανει; Δεν ειναι καποια φοβερη επιστημη να λυνεις προβληματα και να επισκευαζεις υπολογιστες το 2022, ποσο μαλλον αν ασχολεισαι απο μικρος. Απο τη στιγμη που το πτυχιο τεχνικου Η/Υ δεν ειναι απαραιτητο για να ανοιξεις αυτη την επιχειρηση δεν εχει κατι να τον σταματαει. Αν θεωρει οτι εχει αρκετες γνωσεις για να μπορει να "τρεξει" αυτη την επιχειρηση χωρις θεματα, γιατι οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...