Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Λοιπόν μπαίνω στο ψητό, ssd SanDisk, Health στο 98% χωρίς καμία αλλη αναφορά για θέματα. Ήταν σε λάπτοπ και ξαφνικά σταμάτησε να κάνει boot. Δοκιμάστηκαν τα repair των windows χωρίς αποτέλεσμα.

Μπήκε σε σταθερό και ενω αναγνωρίζετε, τον βγάζει σαν 2 unformatted partitions. Ομως εαν ανοιχτεί με κάποιον partition manager (πχ minitool), τα εμφανίζει κανονικά (boot, restore, windows partition) και εχω κάνει back up επιτυχώς το partition των windows.

To θέμα είναι πως ότι δοκίμασα μετά μήπως και fixαρει το boot (fixmbr κλπ), δεν φτιάχνει, θα βγάζει συνέχεια errors αλλα μου φαίνεται λογικό γιατί δεν τα "βλέπει" και σωστά.

Πρέπει κάπως να βρεθεί λύση πριν χρειαστεί format, γιατι δεν ξέρω εαν και το image που εχω κρατήσει θα δουλέψει.

Δημοσ.

Είναι EFI Windows 10. Θα ανεβάσω και screenshots μόλις βρω χρόνο. 

Αν φορτώσω μονο το partition των win σε VM θα δουλέψει ή θέλει και του boot (το οποίο δεν με άφηνε να το κανω κάπως image);

Δημοσ.

Και μόλις το δοκίμασα στο δικο μου PC, δεν bootαρει μεν (δεν το βγαζει καν σαν bootable) αλλα σε linux mint τον διαβαζει κανονικα, εχω προσβαση σε ολα τα αρχεια, σαν να εχω ακομα ενα σκληρο.

^Δεν εχω Windows, σορρυ ξεχασα να το πω. Θα παιξω μπαλα με GParted για αρχη και βλεπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...