Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την αγαπητη κοινοτητα θα ηθελα ενα κινητο android για την κοπελα μου, εγω χρονια ειμαι σε apple και δεν ξερω τι να προτεινω

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 

200 200κατι

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

απο ελλαδα

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

δεν εχουμε θεμα αρκει να μην υπαρχει προβλημα με την εγγυηση

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

καινουργιες συσκευες αν ειναι ευκολο

5) Μέγεθος οθόνης;

απο 5,5 και πανω

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);

μεγαλη ρομ 128 και πανω αν ειναι δυνατον

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

ε να βγαζει ψιλοκαλουτσικες φωτο

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

να βγαζει μερα

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

android

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

εφαρμογες κοινωνικων δυκτιων , εφαρμογες μυνηματων , ιντερνετ οχι παιχνιδια

θα προτιμουσαμε κατι σε sasmung 

Δημοσ.
6 minutes ago, Mixalisrou69 said:

A52s αν ανεβάζατε το μπατζετ στα 280€.

και εγω αυτο ελεγα, απλα ξεφευγει λιγο, ισως δωσει μια καλη προκαταβολη και τα υπολοιπα σε δοσεις
ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας και το budget είναι στα 200, έχω ένα κουπόνι από Κωτσοβολο 50€ και έλεγα να πάρω για την μητέρα μου ένα κινητό τι άποψη έχετε για το Motorola Moto G32; το έχει 199 και με το κουπόνι πάει στα 149, skroutz που κοίταξα μέχρι 200 δεν βρήκα και κάτι καλύτερο η αλήθεια είναι, πιστεύω ότι με 6 GB Ram και 128 χώρο + ότι είναι μοντέλο του 2022 με android 12 και θα πάρει 13 πως είναι μια καλή επιλογή, Skroutz 185 το βρήκα το ίδιο κινητό, χρήση καθημερινή social media, browsing και καμία φωτογραφία, η άλλη επιλογή είναι το G51 αλλά είναι παλιότερο μοντέλο με 4/64, έχετε κάποια καλύτερη πρόταση?

Επεξ/σία από Δαβιδ_4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Δαβιδ_4 είπε

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας και το budget είναι στα 200, έχω ένα κουπόνι από Κωτσοβολο 50€ και έλεγα να πάρω για την μητέρα μου ένα κινητό τι άποψη έχετε για το Motorola Moto G32; το έχει 199 και με το κουπόνι πάει στα 149, skroutz που κοίταξα μέχρι 200 δεν βρήκα και κάτι καλύτερο η αλήθεια είναι, πιστεύω ότι με 6 GB Ram και 128 χώρο + ότι είναι μοντέλο του 2022 με android 12 και θα πάρει 13 πως είναι μια καλή επιλογή, Skroutz 185 το βρήκα το ίδιο κινητό, χρήση καθημερινή social media, browsing και καμία φωτογραφία, η άλλη επιλογή είναι το G51 αλλά είναι παλιότερο μοντέλο με 4/64, έχετε κάποια καλύτερη πρόταση?

Μια χαρά είναι .

Το χτυπάς.

Τουλάχιστον μέχρι Android 15 θα πάει.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Σε Samsung θα πας (για να είσαι σίγουρος και για τα 2 χρόνια εγγύηση)... Μπαίνεις skroutz βάζεις τα φίλτρα που θέλεις και παίρνεις όποιο μπορεί αν σηκώσει η τσέπη σου ^^

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrakis1980 είπε

Σε Samsung θα πας (για να είσαι σίγουρος και για τα 2 χρόνια εγγύηση)... Μπαίνεις skroutz βάζεις τα φίλτρα που θέλεις και παίρνεις όποιο μπορεί αν σηκώσει η τσέπη σου ^^

Εγγύηση δεν έχεις ΜΟΝΟ στα χιαομι παραεισαγωγης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...