Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θέλω να καταθέσω κέρματα σε τραπεζικό λογαριασμό σε ATM αλλά δεν γίνεται.. Γνωρίζετε αν γίνεται στα Κ.Α.Σ που βρίσκονται μέσα στην τράπεζα όπως πληρώνουμε πχ. τη ΔΕΗ ή την εφορία; Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ευκολοτερο ισως να πας σε καποιο μαγαζι λιανικης που θα θελει τα ψιλα 

Αν εχεις Πειραιως πας σε καταστημα e-branch για ιδιωτες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώρο στην μητέρα για την λαϊκή αγορά 

Επεξ/σία από dhmak
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dennis077 είπε

Γειά σας θέλω να καταθέσω κέρματα σε τραπεζικό λογαριασμό σε ATM αλλά δεν γίνεται.. Γνωρίζετε αν γίνεται στα Κ.Α.Σ που βρίσκονται μέσα στην τράπεζα όπως πληρώνουμε πχ. τη ΔΕΗ ή την εφορία; Ευχαριστώ 

Τι ποσό ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη Eurobank στο The Mall μπορεις παντως να καταθέσεις κέρματα. Αλήθεια τι ποσό είναι; Παγκάρι σηκώσες;

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Η Πειραιώς έχει μηχάνημα και παίρνει και μια προμήθεια.

To easy pay λες? δεν εχει προμηθεια

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Γνωρίζετε αν γίνεται στα Κ.Α.Σ που βρίσκονται μέσα στην τράπεζα όπως πληρώνουμε πχ. τη ΔΕΗ ή την εφορία; Ευχαριστώ 

Γίνεται... γράφεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή το IBAN, δέχεται μέχρι 10λεπτα... αλλά δε ξέρω αν υπάρχει όριο κερμάτων ανά συναλλαγή.

Αν είσαι επαγγελματίας, τα παίρνουν στο γκισέ χωρίς προμήθεια... εγώ στην Εθνική πάω μέχρι και μονόλεπτα / δίλεπτα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

To easy pay λες? δεν εχει προμηθεια

Δεν ξέρω πως το λένε, αλλά από τη δουλειά το έχουμε χρησιμοποιήσει και κράτησε προμήθεια.

Δημοσ.
Στις 20/10/2022 στις 12:14 ΜΜ, zio10 είπε

Δεν ξέρω πως το λένε, αλλά από τη δουλειά το έχουμε χρησιμοποιήσει και κράτησε προμήθεια.

μηπως ητανε προς αλλη τραπεζα? (οχι Πειραιως)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rus είπε

μηπως ητανε προς αλλη τραπεζα? (οχι Πειραιως)

Ίσως δεν είμαι σίγουρος. Αλλά λογικά θα ήταν Πειραιώς. Είναι το μηχάνημα που ρίχνεις μέσα τα κέρματα, τα μετράει, βγάζει χαρτάκι και τα κάνει κατάθεση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ίσως δεν είμαι σίγουρος. Αλλά λογικά θα ήταν Πειραιώς. Είναι το μηχάνημα που ρίχνεις μέσα τα κέρματα, τα μετράει, βγάζει χαρτάκι και τα κάνει κατάθεση.

Aπο Πειραως σε Πειραιως δεν υπαρχει χρεωση.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάποια καταστήματα της Eurobank έχουν φέρει μηχανήματα που έχει ξεχωριστό "κάδο" για τα κέρματα, και βάζεις πλέον όλα τα κέρματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...