Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτος απο τα υποχρεωτικά και το κινητο δεν εχω τίποτα άλλο απο αυτα που αναφέρεις, και ειδικά την τηλεόραση την εχω βαλει στο πατάρι απο τότε με το Καστελόριζο 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maparios είπε

γιατι απο στικακι η usb σκληρο δε μπαφαρει σωστα το 4κ

Offtopic: Αυτο πρόβλημα του εξοπλισμού σου είναι παντως. Παίζω 4Κ HDR DDP 5.1 Atmos στην τηλεόραση απροβλημάτιστα απο εξωτερικό σκληρό 5400 rpm. Μιλάμε για αρχεία 60+ gb.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dantε είπε

Offtopic: Αυτο πρόβλημα του εξοπλισμού σου είναι παντως. Παίζω 4Κ HDR DDP 5.1 Atmos στην τηλεόραση απροβλημάτιστα απο εξωτερικό σκληρό 5400 rpm. Μιλάμε για αρχεία 60+ gb.

80+ gb σε εξωτερικο σκληρο hdd 5400 νομιζω toshiba canvio, τηλεοραση android tcl, και δεν στριμαρει σωστα, χανει στο μπαφ καθε 5-10 δευτερολεπτα και δε μπορεις να το ευχαριστηθείς ..

Δημοσ.

15€/ μήνα για ένα iptv box το οποίο μου δίνει πρόσβαση σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες (netflix, amazon κλπ), σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια (σαν κάτοικος εξωτερικού αυτό βολεύει για να βλέπουμε Ελληνικά κανάλια αν θελήσουμε), σε όλα τα αθλητικά κανάλια, σε σχεδόν όλες τις ταινίες/ σειρές ακόμα και σε 4K ανάλυση.

Επίσης έχει κατηγορίες με ταινίες ανά είδος ή καλλιτέχνη που παίζουν ασταμάτητα.

Ίσως η καλύτερη αγορά που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

WIND VDSL 100    33€    και δωρεαν 120 λεπτα στο κινητο Q
Q δινω μονο 3-4€ το μηνα για δεδομενα -Countdown μονο
Disney  10e για 2 χρονια  απο eshop που πουλαει shared λογαριασμους
Netflix από Τουρκια 3,00 €/μηνα  και  μολις ληξει Netflix  18e για 2
χρονια απο το ιδιο

Δεν πετάμε λεφτά στα σκουπίδια

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
On 19/10/2022 at 13:45, maparios said:

γενικά έχω περιορισμένο ελευθερο χρόνο και προσπαθω να γλυτώσω απο το παραμικρο, και πιστεψε με 30-35 λεπτα ειναι πολλα για μενα μεσα σε μια μερα καντο χ3 μερες τη βδομαδα που χαλαρωνω; 1μισι ωρα. αν βαλεις στο μηνα ειναι 6 ωρες στο χρονο 72 ωρες..3 μερες ακριβως!

Δηλαδή, αν αφαιρέσουμε τα «απαραίτητα», τα «αναπόφευκτα» και τα «γ@μ..σιάτικα», πληρώνεις 12,3€ το μήνα για να μετατρέπεις 6 ώρες πραγματικά ελεύθερου χρόνου σε χρόνο κατανάλωσης. Θα μπορούσες δηλαδή να αγοράζεις (και να διαβάζεις) ένα βιβλίο το μήνα (εσύ και τα παιδιά σου), διαδικασία η οποία μπορεί και να σ’ έκανε να κερδίζεις όλο και περισσότερο πραγματικά ελεύθερο χρόνο (και χρήμα) από τον περιορισμένο καθημερινό σου, αντί να παραδίνεσαι στην αποχαυνωτική κατανάλωση και να εκπαιδεύεσαι (εσύ και τα παιδιά σου) σε περαιτέρω αποχαυνωτική κατανάλωση. 

(συγνώμη για το δεύτερο πρόσωπο, δεν απευθύνομαι αποκλειστικά σε σένα)

Επίσης, μ’ αρέσουν κι εκείνοι, που πέταξαν λεν την τηλεόραση, υπακούοντας στο κίνημα κατά της τηλεόρασης για να νιώθουν «in» (κυρίως της δημόσιας, που πληρώνουν όμως αδιαμαρτύρητα ως καλοί πολίτες πολλαπλές φορές το μήνα), και πληρώνουν πλέον από την τσέπη τους ατομικά (σε συνδρομές κι εξοπλισμό) τη μαζική αποχαύνωση και την καταναλωτική τους την παιδεία και διαμόρφωση. 

Προσωπικά λοιπόν θα πρότεινα, αντί να καταναλώνουμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα στη μαστούρα του σύγχρονου οπίου, να αφιερώνουμε 1,5 ώρα κάθε εβδομάδα από τον ελεύθερο χρόνο μας στον αγώνα για την ανάκτηση όλων αυτών των δημόσιων δομών, για τις οποίες χύθηκε κυριολεκτικά αίμα και ιδρώτας και που πληρώνουμε ως «γ@μ..σιάτικα» εμείς και τα παιδιά μας . Ειδικά τα τελευταία, καλό είναι να τα διδάσκουμε με το παράδειγμά μας και τίποτα το χρήσιμο για τη ζωή τους και την κοινωνία τους αντί να τα ναρκώνουμε με ΧΥflix και να τα πείθουμε ότι θα έχουν μόνο πρόσβαση στα άλλοτε με αγώνες κεκτημένα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MastroGiannis είπε

να αφιερώνουμε 1,5 ώρα κάθε εβδομάδα από τον ελεύθερο χρόνο μας στον αγώνα για την ανάκτηση όλων αυτών των δημόσιων δομών, για τις οποίες χύθηκε κυριολεκτικά αίμα και ιδρώτας

Τι κάνεις 1.5 ώρα κάθε βδομάδα για αυτό;

Δημοσ.

tidal (θα το καταργήσω τέλος του χρόνου λόγω spotify) 0.5€ το μήνα Argentina

spotify 0.5€ Turkey

netflix 1€ Turkey

prime 0.5 Turkey

youtube 1€ Argentina

disney plus 0.4€ Turkey

Eon + 100 15 (αφού δεν το πληρώνω μόνος μου)

Καρτοκινητό 10

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ola150 είπε

tidal (θα το καταργήσω τέλος του χρόνου λόγω spotify) 0.5€ το μήνα Argentina

spotify 0.5€ Turkey

netflix 1€ Turkey

prime 0.5 Turkey

youtube 1€ Argentina

disney plus 0.4€ Turkey

Eon + 100 15 (αφού δεν το πληρώνω μόνος μου)

Καρτοκινητό 10

spotify turkey πως το καταφερες; διαβασα οτι δουλευει μονο 2 εβδομαδες σε εκτος-region αγορα..ανοιγεις μια φορα το διβδομαδο vpn??

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, maparios είπε

spotify turkey πως το καταφερες; διαβασα οτι δουλευει μονο 2 εβδομαδες σε εκτος-region αγορα..ανοιγεις μια φορα το διβδομαδο vpn??

Είναι το μοναδικό που δεν έκανα εγώ, αλλά προσωπικά δεν βάζω vpn καθόλου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ola150 είπε

Είναι το μοναδικό που δεν έκανα εγώ, αλλά προσωπικά δεν βάζω vpn καθόλου. 

οταν λες δεν το εκανες εσυ τι εννοεις; το αγορασες απο τυπου ebay κλπ;

*sorry για το off-topic mods αλλα νομιζω ειναι πληροφορια που θελουμε πολλά άτομα*

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, maparios είπε

οταν λες δεν το εκανες εσυ τι εννοεις; το αγορασες απο τυπου ebay κλπ;

*sorry για το off-topic mods αλλα νομιζω ειναι πληροφορια που θελουμε πολλά άτομα*

Εννοώ ότι το έκανε κάποιος ο οποίος ήταν στην Τουρκία εκείνη τη στιγμή και μου δημιούργησε τον λογαριασμό. Συμμετέχω απλά στο family plan που έκανε το παιδί.

Δημοσ.

Το τόπικ έχει ένα θέμα για συζήτηση για το πόσο πληρώνουμε σε συνδρομες κλπ. και είναι ωραια κουβέντα για αυτοκρητική να κόψεις τίποτα. 

Δε πιάνω την φάση ατόμων που απαντούν για να μας φλεξάρουν οτι κατεβάζουν pirate bay με 0 ευρώ. 

Το ξέρουμε όλοι το pirate bay δεν ήρθαμε χθες στο πλανήτη και ξέρουμε και γιατί το κόψαμε, μη το παίζει και εξυπνουληδες ...

Για μένα fiber με cosmote sport 45

psplus 100 το έτος (δε παίρνω games όμως) οτι δώσει και destiny 2

spotify 

netflix το είχα κόψει για κάτι μήνες δε μου έλειψε γιατί δεν είχα χρόνο, το ξαναβαλά να δω 2-3 πράγματα που με ενδιαφέρουν και μάλλον θα το ξανακόψω σε κανα μήνα. 

bitwarden 10 το έτος και αυτο

icloud 1

έκοψα youtube premium, Nord vpn, apple tv παλιοτερα, disney δε μπήκαν καν στο κόπο ούτε για το 8μηνο

Νομίζω αυτα αν δε μου φεύγει κάποιο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...