Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, σκεφτόμουν πριν λίγο πόσο βγαίνουν τα έξοδα πανω στο χρόνο σε συνδρομητικές υπηρεσίες με τα τωρινά δεδομένα, τα τελευταία 2 χρόνια περίπου.. και μαντέψτε! το νούμερο είναι αρκετά υψηλότερο απο οτι νόμιζα πάνω στο χρόνο, απλα δεν φαίνεται έντονα καθως ειναι μικρα μικρά ποσά και μαζέυονται...

δημιουργώ αυτό το τόπικ για να μοιραστούμε και να συζητήσουμε όλοι τις ανησυχίες και τα έξοδα μας για τα συνδρομητικά μοντέλα που ξεπηδάνε καθε τρεις και λίγο, και συχνά μας κάνουν να έχουμε το αίσθημα της ''έλλειψης'' σε περίπτωση που επιλέξουμε να μην αγοράσουμε συνδρομή (βλέπε netflix με διαφημίσεις, είτε exclusive περιεχόμενο που θες να παρακολουθήσεις κλπ)

οι δικές μου συνδρομές,με έξοδα κάθε μήνα είναι:

spotify family: 2.20€

youtube family: 2.60€

disney plus απο τον τούρκο: 2€

amazon prime παλι με vpn: 2€ περίπου

netflix: 3.5€

καρτοσυμβόλαιο με voda: 13€

fiber 200 wind: 30€

γ@μ..σιατικα ΕΡΤ πανω στο ρευμα: ας πουμε 4 ευρώ κάθε μήνα..

θα μου πείτε το καρτοσυμβόλαιο και το fiber δε θεωρούνται συνδρομές, αλλα αυτα ειναι τα ''στανταρ'' εξοδα μου κάθε μήνα, και για να δούμε πόσο βγαίνουν στο χρόνο;

711,60 € στο περίπου, και ίσως ξέχασα και τίποτα vpn κλπ που ειχα αγορασει προσφορα 1 χρονο πχ 15-20 ευρώ..

τι γνώμη έχετε για τις συνδρομές; σας φαίνεται οκ το ποσό; ενας μέσος μισθός στην Ελλάδα, να φευγει μόνο σε συνδρομές..

παρακαλώ μην αναφέρετε ''απλα μην κανεις συνδρομές΄΄ καθώς λίγο πολύ όλοι μας κάνουμε, γνωρίζω πως να βρω το οτιδήποτε απο τους ''πειρατές'' αλλα οι συνδρομές μου γλυτώνουν σημαντικό χρόνο, οπου τον κοστολογώ πολύ περισσότερο απο το να κάθομαι να ψάχνω δεξια και αριστερά για κάτι που θέλω..και αναφορικά με το disney plus έχω τα παιδιά που το χρησιμοποιούν πολύ.

καλή μέρα σε όλους!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πάμε 

Ψοφοτέ 200 με ψοφοτέ tv : 64€ 

Eon : 25,30€

Netflix : 3,50€

3 καρτοκινητά voda : 36€ 

Έβαλα και apple tv το δωρεάν 3μηνο από το viber 4,99€. Αυτό αρχίζει να χρεώνει από Ιανουάριο και δεν ξέρω αν θα το κρατήσω. Τρεις σειρές είδα Ted lasso - Τεχεράνη και 5 ημέρες στο Μεμοριαλ. 

Βγαίνουν πολλά δεν θέλω να κάνω το σύνολο. Σίγουρα θα αλλάξω-μειώσω το κόστος για την ψοφοτέ τον Ιανουάριο που λήγει το συμβόλαιο μου, αλλά και πάλι είναι πολλά. 

Δημοσ.

Εγω εχω 2 ερωτήσεις:

1) πως πληρωνεις νετφλιξ 3,50 ευρω?

2) τι καρτοσυμβολαιο βονταφον εχεις με 13?

Γιατί τα θέλω και τα 2...

Δημοσ.

Η παγκόσμια αγορά κινείται προς τις συνδρομητικές υπηρεσίες / leasing - (opex) κλπ και ακυρώνεται η αγορα και η κατοχή (capex). Ειδικά στον τομέα των νέων τεχνολογιών.

Απο εμένα:

• Xbox
  • Netflix
  • Disney+
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lyda94 είπε

Εγω εχω 2 ερωτήσεις:

Μοιρασιά με αλλους τρεις. 3,50€ ο καθένας επί 4=13,99€

Και εγώ που έχω καρτοκινητό vodafone μου έχουν στείλει προσφορά να το γυρίσω σε καρτοσυμβολαιο με 13,22€

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Οι συνδρομές σου γλυτώνουν χρόνο?

Εγώ πιο γρήγορα κατεβάζω πειρατικα πάρα ψάχνοντας στο κάθε Netflix 

σκεψου να θελω να δω πχ μια παλια ταινια, ας πουμε το district 9.. και το θελω σε 4k..

ο χρονος που θα φαω για να το βρω, να δω αν εχει seeders,να ψαξω για subs, να ειναι σωστα συγχωνισμενοι οι subs,να κατεβουν και να συνδεω pc με τηλεόραση (γιατι απο στικακι η usb σκληρο δε μπαφαρει σωστα το 4κ) θα φαω τόσο χρόνο , όσο θα είχα ανοίξει την εκαστοτε πλατφορμα που το έχει, και θα είχα δεί ήδη τα πρώτα 35 λεπτα. γενικά έχω περιορισμένο ελευθερο χρόνο και προσπαθω να γλυτώσω απο το παραμικρο, και πιστεψε με 30-35 λεπτα ειναι πολλα για μενα μεσα σε μια μερα καντο χ3 μερες τη βδομαδα που χαλαρωνω; 1μισι ωρα. αν βαλεις στο μηνα ειναι 6 ωρες στο χρονο 72 ωρες..3 μερες ακριβως! γιατι να χασω 3 μερες απο τη ζωη μου απο το να πληρώσω κάτι που στη τελικη θα βοηθήσει και για νεο περιεχόμενο;

4 λεπτά πριν, lyda94 είπε

Εγω εχω 2 ερωτήσεις:

οικογενιακό πακέτο, 3μισι ευρω τον μηνα οχι το χρονο. αν κανεις την full hd συνδρομη :4 τοσο βγαίνει..

καρτοσυμβολαιο βονταφον με καλεσαν για ''προσφορα'' και απλα το δεχθηκα, ετσι και αλλιως βαζεις λενε καρτα καθε μηνα 12 ευρω, στου δινουμε με 13 ευρω καρτοσυμβολαιο με χ-ψ λεπτα και mb

• Like 2
Δημοσ.

αα μαλιστα!

προσοχη στις προσφορες που βγαζουν στη βονταφον αυτες τις ημερες, το αναφερω και σε αλλο θεμα, αλλάζει η τιμή μετα το 12μηνο!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lyda94 είπε

αα μαλιστα!

προσοχη στις προσφορες που βγαζουν στη βονταφον αυτες τις ημερες, το αναφερω και σε αλλο θεμα, αλλάζει η τιμή μετα το 12μηνο!

Εμένα είναι ατομική προσφορά στο cu app για 18 μήνες και τώρα που το έγραψες κοίταξα και λέει: Η τιμή είναι τελική με όλους τους φόρους και ισχύει για τους 12 μήνες του 18μηνου συμβολαίου. Από το 13ο μήνα έως και τη λήξη του θα υπάρξει αναπροσαρμογή 1,5€ λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου. 

Συγνώμη για το off topic. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lyda94 είπε

αα μαλιστα!

ΟFFTOPIC: ενημερωθηκα για αυτο και ειπε οτι και καλα λογο πληθωρισμού ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να ανεβει εως και 1,5 ευρώ το μήναμετα το περας 14μηνών απο την εναρξη του συμβολαίου. και την ρωτάω, εγω ειμαι δεσμευμενος με συμβολαιο για αυτη τη τιμη, σε περιπτωση που αποχωρήσω μετα την αλλαγή της τιμης θα έχω κάποιο πέναλτυ; λεει εεεεμ οχι, ειστε 12 μηνες υποχρεωμενος να μεινετε κλπ, και μετα της ξεφυγε πως και μετα απο 3 μηνες να φυγεις δεν υπαρχει πεναλτυ. για επιβεβαιωση της λεω ηχογραφώ την κλήση και θα ασκήσω κάθε νομιμο δικαίωμα μου σε περίπτωση που δεν ισχύουν τα λεγόμενα σου και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείτε να ηχογραφήσετε την κλήση... ίδωμεν..

Edit: με πρόλαβε ο πάνω!

Επεξ/σία από maparios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maparios είπε

Spotify; Μπα. Έχω ήδη αρκετή μουσική offline + μουσική από το YouTube. Πόση μουσική να ακούσω πια;

YouTube family; Δεν έχω καν ιδέα τι είναι αυτό, ούτε πληρώνω κάτι στο YouTube, ούτε διαφημίσεις βλέπω χάρη στο uBlock Origin και στο pi-hole.

Disney plus; Εννοείς pirate bay.

Amazon prime; Εννοείς pirate bay. Και δωρεάν να το είχα το Amazon prime, πάλι δεν θα έβλεπα εκεί.

Netflix; Έχω δύο λογαριασμούς στους οποίους μου έχουν παραχωρήσει προφίλ, αλλά και πάλι κατεβάζω από pirate bay ή βλέπω στο Stremio τα ίδια που θα μπορούσα να δω και εκεί, και δεν έχω μπει καθόλου στο Netflix όλη τη χρονιά, αν και μπορώ.

Υ.Σ.: Καρτοσυμβόλαιο; Αλλεργία στα συμβόλαια και τα αποφεύγω όσο μπορώ. Απλή κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

vodafone, Vodafone tv βασικό +disney+ προσφορά μονο, 25 ευρώ. Ούτε που τα βλέπω. Ιδίως για σειρές πιο εύκολο είναι να τα κατέβασω και να χρησιμοποιήσω média player της επιλογής μου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maparios είπε

Καλημέρα παιδιά, σκεφτόμουν πριν λίγο πόσο βγαίνουν τα έξοδα πανω στο χρόνο σε συνδρομητικές υπηρεσίες με τα τωρινά δεδομένα, τα τελευταία 2 χρόνια περίπου.. και μαντέψτε! το νούμερο είναι αρκετά υψηλότερο απο οτι νόμιζα πάνω στο χρόνο, απλα δεν φαίνεται έντονα καθως ειναι μικρα μικρά ποσά και μαζέυονται...

δημιουργώ αυτό το τόπικ για να μοιραστούμε και να συζητήσουμε όλοι τις ανησυχίες και τα έξοδα μας για τα συνδρομητικά μοντέλα που ξεπηδάνε καθε τρεις και λίγο, και συχνά μας κάνουν να έχουμε το αίσθημα της ''έλλειψης'' σε περίπτωση που επιλέξουμε να μην αγοράσουμε συνδρομή (βλέπε netflix με διαφημίσεις, είτε exclusive περιεχόμενο που θες να παρακολουθήσεις κλπ)

οι δικές μου συνδρομές,με έξοδα κάθε μήνα είναι:

καρτοσυμβόλαιο με voda: 13€

fiber 200 wind: 30€

γ@μ..σιατικα ΕΡΤ πανω στο ρευμα: ας πουμε 4 ευρώ κάθε μήνα..

θα μου πείτε το καρτοσυμβόλαιο και το fiber δε θεωρούνται συνδρομές, αλλα αυτα ειναι τα ''στανταρ'' εξοδα μου κάθε μήνα, και για να δούμε πόσο βγαίνουν στο χρόνο;

711,60 € στο περίπου, και ίσως ξέχασα και τίποτα vpn κλπ που ειχα αγορασει προσφορα 1 χρονο πχ 15-20 ευρώ..

τι γνώμη έχετε για τις συνδρομές; σας φαίνεται οκ το ποσό; ενας μέσος μισθός στην Ελλάδα, να φευγει μόνο σε συνδρομές..

παρακαλώ μην αναφέρετε ''απλα μην κανεις συνδρομές΄΄ καθώς λίγο πολύ όλοι μας κάνουμε, γνωρίζω πως να βρω το οτιδήποτε απο τους ''πειρατές'' αλλα οι συνδρομές μου γλυτώνουν σημαντικό χρόνο, οπου τον κοστολογώ πολύ περισσότερο απο το να κάθομαι να ψάχνω δεξια και αριστερά για κάτι που θέλω..και αναφορικά με το disney plus έχω τα παιδιά που το χρησιμοποιούν πολύ.

καλή μέρα σε όλους!

Κατά την άποψη μου δεν αξίζει να εχεις 4 συνδρομές για streaming, εκτός αν εχεις πιτσιρικια και βλέπουν ασταμάτητα. Εγω τουλάχιστον δεν εχω καν χρονο να δω τοσα πράγματα, για να αξιζουν οι συνδρομές. Επισης τα μισά απο τα έξοδα σου είναι το fiber.

41 λεπτά πριν, lyda94 είπε

αα μαλιστα!

Πρωην κάτοχος φοιτητικού vodafone, μου έκαναν προσφορά 18 μήνες για καρτοσυμβόλαιο με την τιμή που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω κι επειδή εν τέλει δεν με κάλυπταν οι παροχές, το μετέτρεψα μετά απο λίγους μήνες σε κανονικό συμβόλαιο, 24μηνης δέσμευσης με τα πάντα απεριόριστα στα 21€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...