Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το https://www.canva.com/  έχει ωραία πρότυπα και αρκετά διαφορετικά ώστε να διαλέξεις.

Αν το βιογραφικό πάει σε συγκεκριμένη αγγελία καλό είναι να περιέχει ζητούμενα της αγγελίας καθώς και ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρει ποιος είσαι (επαγγελματικά χαρακτηριστικά), γιατί θέλεις να εργαστείς στην εταιρία που στέλνεις το βιογραφικό και γιατί πιστεύεις ότι θα είσαι επιτυχημένος στη θέση αυτή

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jimis98 είπε

πως γινεται να φτιαξω βιογραφικο ευκολα και να το κατεβασω?

Europass

Μπορείς να φτιάξεις και στο word 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George_pzg21 είπε

Europass

Μπορείς να φτιάξεις και στο word 

Το europass ειναι τοσο ξεπερασμενο, που οχι απλα δε χρησιμοποιειται αλλά οταν το βλεπουν, το βιογραφικο φευγει ακλαφτο (το εχω ακουσει απο στελεχη HR). Europass πλεον χρησιμοποιουν μονο για ευρωπαϊκους οργανισμους και άλλα τετοια σχετικα με ΕΕ.

Καλυτερα να χρησιμοποιηθει καποιο απ τα πολλα templates του Word, δεν ειναι ασχημα. Εναλλακτικα, και το Canva εχει πολλα ωραια δωρεαν templates για βιογραφικο.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Το europass ειναι τοσο ξεπερασμενο, που οχι απλα δε χρησιμοποιειται αλλά οταν το βλεπουν, το βιογραφικο φευγει ακλαφτο (το εχω ακουσει απο στελεχη HR). Europass πλεον χρησιμοποιουν μονο για ευρωπαϊκους οργανισμους και άλλα τετοια σχετικα με ΕΕ.

Ούτε καν, εδώ και μια δεκαετία στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς η οποιαδήποτε υποβολή βιογραφικού γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου γράφεις τα στοιχεία που σου ζητάνε.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Οχι! Εμένα μια χαρά το δέχτηκαν το europass βιογραφικο σε μια δουλειά,άσε που είναι και αρκετά εύχρηστο! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Ούτε καν, εδώ και μια δεκαετία στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς η οποιαδήποτε υποβολή βιογραφικού γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου γράφεις τα στοιχεία που σου ζητάνε.

Δεν ισχύει παντα αυτο. Εχω δει η ιδια να ζηταται βιογραφικό σε europass για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Και ξερω και εταιρειες, οι οποιες αναλαμβάνουν ευρωπαϊκα πρότζεκτ, κ ζητανε απ τους υπαλληλους τους να τους πανε τα βιογραφικά τους σε europass για να τα στελνουν στους ευρωπαϊκους οργανισμούς, με τους οποιους συνεργαζονται.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Δεν ισχύει παντα αυτο. Εχω δει η ιδια να ζηταται βιογραφικό σε europass για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Και ξερω και εταιρειες, οι οποιες αναλαμβάνουν ευρωπαϊκα πρότζεκτ, κ ζητανε απ τους υπαλληλους τους να τους πανε τα βιογραφικά τους σε europass για να τα στελνουν στους ευρωπαϊκους οργανισμούς, με τους οποιους συνεργαζονται.

Eννοούσα να κάνεις βιογραφικό για να δουλέψεις στα όργανα της ΕΕ, όχι για να μπει σε κάποιο φάκελο για να γίνει αίτηση για κάποιο κονδύλι. Που μεταξύ μας, κανένας PO στην ΕΕ δε θα κόψει το proposal γιατί κάποιος δεν έστειλε Europass format το CV του.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Eννοούσα να κάνεις βιογραφικό για να δουλέψεις στα όργανα της ΕΕ, όχι για να μπει σε κάποιο φάκελο για να γίνει αίτηση για κάποιο κονδύλι. Που μεταξύ μας, κανένας PO στην ΕΕ δε θα κόψει το proposal γιατί κάποιος δεν έστειλε Europass format το CV του.

Τυπικες χαζομαρες ειναι αυτες, απλα για να δικαιολογουν το europass, το οποιο πλεον δεν εχει καμια απολυτως χρησιμοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...