jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 πως γινεται να φτιαξω βιογραφικο ευκολα και να το κατεβασω?
ApoGal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimis98 είπε πως γινεται να φτιαξω βιογραφικο ευκολα και να το κατεβασω? Ρίξε μια ματιά εδώ αν σου κάνει. https://www.jobseeker.com/el/biografiko
JDimi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Και το https://www.canva.com/ έχει ωραία πρότυπα και αρκετά διαφορετικά ώστε να διαλέξεις. Αν το βιογραφικό πάει σε συγκεκριμένη αγγελία καλό είναι να περιέχει ζητούμενα της αγγελίας καθώς και ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρει ποιος είσαι (επαγγελματικά χαρακτηριστικά), γιατί θέλεις να εργαστείς στην εταιρία που στέλνεις το βιογραφικό και γιατί πιστεύεις ότι θα είσαι επιτυχημένος στη θέση αυτή 1
jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, ApoGal είπε Ρίξε μια ματιά εδώ αν σου κάνει. https://www.jobseeker.com/el/biografiko πληρώνεις σε αυτό νομίζω
George_pzg21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, jimis98 είπε πως γινεται να φτιαξω βιογραφικο ευκολα και να το κατεβασω? Europass Μπορείς να φτιάξεις και στο word
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, George_pzg21 είπε Europass Μπορείς να φτιάξεις και στο word Το europass ειναι τοσο ξεπερασμενο, που οχι απλα δε χρησιμοποιειται αλλά οταν το βλεπουν, το βιογραφικο φευγει ακλαφτο (το εχω ακουσει απο στελεχη HR). Europass πλεον χρησιμοποιουν μονο για ευρωπαϊκους οργανισμους και άλλα τετοια σχετικα με ΕΕ. Καλυτερα να χρησιμοποιηθει καποιο απ τα πολλα templates του Word, δεν ειναι ασχημα. Εναλλακτικα, και το Canva εχει πολλα ωραια δωρεαν templates για βιογραφικο. 1
jimis98 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 το θέμα είναι ότι δεν έχω πληρωμένη έκδοση στο Word
Speculoos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Dark_panel είπε Το europass ειναι τοσο ξεπερασμενο, που οχι απλα δε χρησιμοποιειται αλλά οταν το βλεπουν, το βιογραφικο φευγει ακλαφτο (το εχω ακουσει απο στελεχη HR). Europass πλεον χρησιμοποιουν μονο για ευρωπαϊκους οργανισμους και άλλα τετοια σχετικα με ΕΕ. Ούτε καν, εδώ και μια δεκαετία στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς η οποιαδήποτε υποβολή βιογραφικού γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου γράφεις τα στοιχεία που σου ζητάνε.
George_pzg21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Dark_panel είπε Το europass ειναι τοσο ξεπερασμενο, που οχι απλα δε χρησιμοποιειται αλλά οταν το βλεπουν, το βιογραφικο φευγει ακλαφτο (το εχω ακουσει απο στελεχη HR). Europass πλεον χρησιμοποιουν μονο για ευρωπαϊκους οργανισμους και άλλα τετοια σχετικα με ΕΕ. Οχι! Εμένα μια χαρά το δέχτηκαν το europass βιογραφικο σε μια δουλειά,άσε που είναι και αρκετά εύχρηστο!
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Ούτε καν, εδώ και μια δεκαετία στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς η οποιαδήποτε υποβολή βιογραφικού γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου γράφεις τα στοιχεία που σου ζητάνε. Δεν ισχύει παντα αυτο. Εχω δει η ιδια να ζηταται βιογραφικό σε europass για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Και ξερω και εταιρειες, οι οποιες αναλαμβάνουν ευρωπαϊκα πρότζεκτ, κ ζητανε απ τους υπαλληλους τους να τους πανε τα βιογραφικά τους σε europass για να τα στελνουν στους ευρωπαϊκους οργανισμούς, με τους οποιους συνεργαζονται.
Speculoos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Δεν ισχύει παντα αυτο. Εχω δει η ιδια να ζηταται βιογραφικό σε europass για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Και ξερω και εταιρειες, οι οποιες αναλαμβάνουν ευρωπαϊκα πρότζεκτ, κ ζητανε απ τους υπαλληλους τους να τους πανε τα βιογραφικά τους σε europass για να τα στελνουν στους ευρωπαϊκους οργανισμούς, με τους οποιους συνεργαζονται. Eννοούσα να κάνεις βιογραφικό για να δουλέψεις στα όργανα της ΕΕ, όχι για να μπει σε κάποιο φάκελο για να γίνει αίτηση για κάποιο κονδύλι. Που μεταξύ μας, κανένας PO στην ΕΕ δε θα κόψει το proposal γιατί κάποιος δεν έστειλε Europass format το CV του.
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, Speculoos είπε Eννοούσα να κάνεις βιογραφικό για να δουλέψεις στα όργανα της ΕΕ, όχι για να μπει σε κάποιο φάκελο για να γίνει αίτηση για κάποιο κονδύλι. Που μεταξύ μας, κανένας PO στην ΕΕ δε θα κόψει το proposal γιατί κάποιος δεν έστειλε Europass format το CV του. Τυπικες χαζομαρες ειναι αυτες, απλα για να δικαιολογουν το europass, το οποιο πλεον δεν εχει καμια απολυτως χρησιμοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα