Stelaras1993 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα στο φόρουμ , ήθελα να κάνω μια ερώτηση εχω φοιτητικό what’s up ομως εχω θεμα με τα mb λόγω δουλειάς και δεν φτάνουν( βαζω καμια 10αρα GB τον μηνα). Σκέφτηκα αν γνωρίζεται με καμια Esim με κανα 10ρικο εξτρα αν υπαρχει καποιο προγραμμα απο αλλη εταιρια ειτε Ελλάδας ειτε εξωτερικού που να δινει 50gb+ τον μηνα … ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyray Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα η vodafone εχει ενα πακετο για φοιτητες με 50GB τον μηνα με 12€ νομιζω ανανεωση, εγω το πηρα χωρις να ειμαι φοιτητης και οντως μου δωσανε 50GB αλλα δεν εχει e-sim υποστηριξη. Σκεφτηκα πως θα μπορουσες να κανεις την cosmote e-sim που νομιζω υποστηρίζεται και να εχεις μεσα την καρτα vodafone για πολλα δεδομενα στο κινητο. Καποια αλλη καρτα απτο εξωτερικο αναλογως την περιοχη σου ισως να μην εχει καλη καλυψη δικτυου, πχ εχω Lebara απο UK(15£ 30GB) και οταν ερχομαι ελλαδα με roaming εχω πολυ κακη καλυψη με το πολυ 2mbps στην περιοχη του βολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Θα τσεκάρω αυτο με την voda ακούγεται πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα