Προς το περιεχόμενο

Tρελό πρόβλημα με τηλεόραση SONY WEGA 29!!!!

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αγόρασα την τηλεόραση SONY KV29FQ85 πριν 2 ημέρες από το Carrefour και διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα παράξενο πρόβλημα στην εικόνα, λίγο δύσκολο να το περιγράψω.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι ταινίες προβάλλονται σαν ντοκυμαντέρ ή σαν "πώς γυρίστηκε η ταινία", εννοώ με κοφτές,αφύσικες κινήσεις σαν αμοντάριστες. :X :X .Καταλάβατε? :shock: Και γμτ είδα ένα dvd(21 grams) και είναι απίστευτα ενοχλητικό.Που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα,σε ελλατωματική συσκευή? Ίσως σε χαμηλό refresh ή πολύ υψηλό? Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα σε oθόνη wega??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η δικια μου η 29αρα Sony( οχι Vega) στο χειριστηριο εχει μια επιλογη για εικονα "ζωνανη", "ταινια" ή "προσωπικη" .Μηπως ειναι πατημεναο κατι τετοιο?????Αν και δεν το πολυπιστευω...... :oops: :oops: :oops:

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιάννης_(Platano), αυτή η ρύθμιση που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με framerate ή κάτι τέτοιο. Την έχω και στην δική μου Wega και ρυθμίζει φωτεινότητα, χρώματα κλπ.

@ Christos19: Τράβα επιτόπου από εκεί που την αγόρασες και ζήτα αλλαγή. Άμεσα. Τώρα!

• Super Moderators
Δημοσ.

mou 8ymizei ena new feature pou exei to windvd 6...edeixne tis tainies les kai htan sapounoperes vrazilianikes...pragmatika spastiko...kala leei o paredwse allagh amesws!

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής, αυτό οφείλεται στο Picture Power, μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Sony για ποιο φυσική κίνηση.

Αν δεν το θέλεις θα υπάρχει δυνατότητα από κάποιο μενού να το απενεργοποιήσεις, κοίτα τις οδηγίες χρήσεις.

'Εχω πάρει τις Philips την 29άρα και έχει μια αντίστοιχη δυνατότητα, αλλά εμένα τώρα δεν με ενοχλεί, στην αρχή κι εμένα μ'ενοχλούσε αλλά τώρα το συνήθισα, είναι θέμα συνήθειας.

Ανδρέας.

Δημοσ.

Παιδιά είναι πραγματικά εξωργιστικό...νομίζω ότι ακόμη και οι γρήγορες κινήσεις (χεριών π.χ) αφήνουν πίσω τους ίχνη (σαν θολάδα)...Όχι δεν έχει να κάνει με το "ζωντανή,προσωπική και ταινία". Όλες οι ταινίες είναι σαν ψεύτικες χωρίς ατμόσφαιρα λες και βλέπεις το πως γυρίστηκαν όπως είπα και πριν ή λες και βλέπεις σαπουνόπερες.Δεν υπάρχει κάποια εντολή απενεργοποίησης.

Να ζητήσω να την αλλάξουν με τί επιχείρημα? Α και δεν έχω το κουτί πλέον...Επίσης ζύγίζει 51κιλά :( :shock: :( ΟΥΦ

Δημοσ.

Στην Philips(29PT9417) που πήρα δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα. Εμένα αυτό που με "ενοχλούσε" στην αρχή, ήταν επειδή την εικόνα την έβλεπα σαν να ήταν τρισδιάστατη και με βάθος.

Αλλαξέ την με επιχείρημα, ότι η εικόνα δεν σε ικανοποιεί και πάρε άλλο μοντέλο ή άλλη μάρκα αν θες τα χαρακτηριστικά αυτής που πήρες. Αν δεν στην αλλάζουν από το Carrefour, τότε απευθύνσου στην αντιπροσωπεία τις Sony.

Ανδρέας.

Δημοσ.

Χωρίς κουτί, αποκλείεται να μου την αλλάξουν. Επιλογές έχει μόνο για μείωση ψηφιακού θορύβου αλλά δεν βγαίνει αποτέλεσμα...Καλά είναι δυνατόν να αφήνουν απομεινάρια οι γρήγορες κινήσεις?? Πάλι καλά που δε μου αρέσει το τένις, φαντάζεστε??!!!!!

Δημοσ.

Η δικιά μου Sony (34") δεν το έχει αυτό, αλλά στη 29" philips ενός φίλου, είναι ξεκάθαρο οτι υπάρχει. Πάντως όταν του το ανέφερα, δεν κατάλαβε, άρα παίζει να είναι θέμα συνήθειας. Πλέον δεν το καταλαβαίνω ιδιαίτερα στη τηλεόραση του...

Δημοσ.

Μηπως ειναι 100 Hz και φαινονται ολα τα καρε της κινησης?

Σε μια Sony που ειδα κατι τετοιο μου αρεσε πολυ και εμοιαζε με video game.

Δημοσ.

Ναι 100 hz είναι και advanced...Βέβαια και η 25αρα matchline που είχα δεν είχε τέτοιο πρόβλημα...Όντως φαίνονται τα καρέ αλλά είναι απαράδεκτο..σαν σαπουνόπερα(πως να σας το περιγράψω πιο επιστημονικά?)

Σε email στη SONY μου είπαν να επικοινωνήσω με εξουσιοδοτημένο service για να δει αν έχει όντως ή όχι πρόβλημα...Τζάμπα θα χρεωθώ και επίσκεψη δηλαδή...Πάντως δε συνηθίζεται νομίζω..Είναι απαράδεκτη(@$@($

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...