alexioannou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Έκανα αίτηση στο κόσμοτε πριν 12 μέρες για αλλαγή πακέτου σε 50αρι. Μου είπαν ότι θα έρθει ένα μήνυμα στο κινητό και μετά να αλλάξω το ρούτερ με το νέο.... Μήνυμα δεν έχει έρθει ..... Αλλά βλέπω ταχύτητες από 1.5 mbps που ειχα σε 5.8 mbps. Να αλλάξω το ruter?????
Aggelos_INSM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, alexioannou είπε Έκανα αίτηση στο κόσμοτε πριν 12 μέρες για αλλαγή πακέτου σε 50αρι. Μου είπαν ότι θα έρθει ένα μήνυμα στο κινητό και μετά να αλλάξω το ρούτερ με το νέο.... Μήνυμα δεν έχει έρθει ..... Αλλά βλέπω ταχύτητες από 1.5 mbps που ειχα σε 5.8 mbps. Να αλλάξω το ruter????? Ποιο ρουτερ εχεις τωρα?
alexioannou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 speedport entry 2 Moυ εχουν δωσει για την "νεα συνδεση" το ZTE H1600
pandisworld Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Έχει γίνει η μεταφορά σε VDSL. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις Router, εκτός βέβαια αν σου φέρουν καινούργιο Πάντως το Speedport entry 2 είναι VDSL Router, όποτε κάνει την δουλειά σου
Aggelos_INSM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, alexioannou είπε speedport entry 2 Moυ εχουν δωσει για την "νεα συνδεση" το ZTE H1600 Εγω οσο ειχα το entry δεν ειχα καλες ταχυτητες με vdsl, ασε που δεν εχει 5ghz οποτε δε θα μπορείς να εκμεταλευτεις ολη την ταχυτητα ασυρματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα