NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε επειδη εκει ειναι το πατρικο μου-> ισχυει οτι τις αλλαζουν με led αλλα μονο οταν καουν οι συμβατικες Αναπλαση το λενε και μεχρι τελος του 23' μερικοι δημοι θα πεταξουν εκει κατι εκατομμύρια σε ευρουλακια.
BertaJourdan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, dbrillis είπε Φυγε ElisavetKat μου και πηγαινε αλλου που ολα δουλευουν σωστα. Θα βρεθεις προ εκπληξεως. Mενεις στο εξωτερικο?
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, ElisavetKat είπε Διάβασα στα Εξάρχεια από τον Αύγουστο έχουν σβήσει τα φώτα. Στον Πειραιά σήμερα άρχισε μάλλον; Ποια περιοχή; Εξάρχεια μένω και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μην συμβεί γιατί ήδη ο φωτισμός σε αρκετά σημεία η μέρη είναι προβληματικός και ανεπαρκης ειδικά σε στοές επί πεζοδρομίου, οι πολυκατοικιες δεν βάζουν εξωτερικά φώτα πλησίον των εισόδων τους ενώ καταστήματα είναι ξενοικιαστα χωρίς φώτα η φωτεινές ταμπέλες, αποτέλεσμα όλων αυτών δεν βλέπεις την τυφλά σου αν δεν βγεις στον δρόμο που περνάνε τα αυτοκίνητα.
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Βασικά πολλά φώτα καίνε εκτός πόλεων, χωρίς λόγο μετά τις 12-1 το βράδυ. Ειδικά βλέπεις σε κάτι διασταυρωσεις και γέφυρες να είναι γεμάτο. Ας μειώσουν εκείνα στα μισά, μιας και δεν έχει κίνηση εκείνες τις ώρες. Πάντως και στον Ν Πέλλας έχουν αλλάξει πολλά με led. Και κατά προσωπική μου άποψη, είναι πιο ωραία και βολικά ως οδηγός.
xp-user Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Οι κολωνες που δεν αναβουν ειναι ειτε απο βλαβη ειται απο το οτι δεν εχουν επαναρυθμισει τους χρονοδιακοπτες τωρα που σκοτεινιαζει νωρις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα