Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

επειδη εκει ειναι το πατρικο μου-> ισχυει οτι τις αλλαζουν με led αλλα μονο οταν καουν οι συμβατικες

Αναπλαση το λενε και μεχρι τελος του 23' μερικοι δημοι θα πεταξουν εκει κατι εκατομμύρια σε ευρουλακια.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Διάβασα στα Εξάρχεια από τον Αύγουστο έχουν σβήσει τα φώτα. Στον Πειραιά σήμερα άρχισε μάλλον; 

Ποια περιοχή; 

Εξάρχεια μένω και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μην συμβεί γιατί ήδη ο φωτισμός σε αρκετά σημεία η μέρη είναι προβληματικός και ανεπαρκης ειδικά σε στοές επί πεζοδρομίου, οι πολυκατοικιες δεν βάζουν εξωτερικά φώτα πλησίον των εισόδων τους ενώ καταστήματα είναι ξενοικιαστα χωρίς φώτα η φωτεινές ταμπέλες, αποτέλεσμα όλων αυτών δεν βλέπεις την τυφλά σου αν δεν βγεις στον δρόμο που περνάνε τα αυτοκίνητα. 

Δημοσ.

Βασικά πολλά φώτα καίνε εκτός πόλεων, χωρίς λόγο μετά τις 12-1 το βράδυ. Ειδικά βλέπεις σε κάτι διασταυρωσεις και γέφυρες να είναι γεμάτο. Ας μειώσουν εκείνα στα μισά, μιας και δεν έχει κίνηση εκείνες τις ώρες. 

Πάντως και στον Ν Πέλλας έχουν αλλάξει πολλά με led. Και κατά προσωπική μου άποψη, είναι πιο ωραία και βολικά ως οδηγός. 

Δημοσ.

Οι κολωνες που δεν αναβουν ειναι ειτε απο βλαβη ειται απο το οτι δεν εχουν επαναρυθμισει τους χρονοδιακοπτες τωρα που  σκοτεινιαζει νωρις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...