Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, lector είπε Άσε , αλλαξαν όλο το φωτιστικό μ ε λεντ 😕 Βγάζει και αυτό το σπαστικό φως... 😡
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δεν θα ανάψει φέτος (η Μενεγάκη) το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Golden hall...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ElisavetKat είπε Βγήκα 7 η ώρα, όλα σκοτεινά στους δρόμους, ούτε ένα φως. Και δεν είχε και κόσμο. Γυρνάει συγγενής από τη δουλειά 11 το βράδυ, όλα σκοτεινά, καμία λάμπα αναμενη ακόμη. Ψάχνω στο google και βρίσκω αυτό: https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/article/epixeirisi-skoteinoi-dromoi-oi-dimoi-sbinoun-ta-fota-alla-i-astunomia-anisuxei-gia-tin-egklimatikotita/%3famp=true Ειναι νεα κομπινα αυτη για να γινουν προμήθειες για ηλιακα φωτα, το χρημα πρέπει να γυρίζει
ekrepali Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Αργούν να ανάψουν και το βράδυ και το πρωί... επικίνδυνο για μηχανάκια & ποδηλάτες (λακούβες) και πεζούς. Ειδικά στις γυναίκες προστίθεται επιπλέον άγχος. Επιπλέον ακόμα και τις ώρες που τα φώτα πρέπει να αναμμένα, προκύπτουν βλάβες. Το έχω παρατηρήσει πως αν δε πάρω εγώ τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ, δε γίνεται τίποτα. Έτσι όπως το έχουν κάνει το σύστημα να παίρνεις Αθήνα να δηλώνεις βλάβη οδοφωτισμού στην επαρχία παίζοντας κουφό τηλέφωνο, δεν ασχολείται πλέον ο κόσμος. Άσε που η περισσότεροι κάηκαν μια φορά με το 5ψήφιο και δε ξαναπαίρνουν τηλέφωνο (δε γνωρίζουν ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει και δωρεάν νούμερο 211)
notist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Εάν θέλουν οι δήμοι να κάνουν οικονομία και σβήνουν τα φώτα, να κόψουν και τα δημοτικά τέλη,που τα έχουν πανάκριβα. Ο λόγος που τα πληρώνουμε υποχρεωτικά μέσω της δεη είναι για καθαριότητα και φωτισμό. Αν δεν αναβουν για ποιο λόγο να πληρώνουμε? Μόνα ζυγά δικά τους δεν γίνεται. 4 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 31 minutes ago, notist said: Εάν θέλουν οι δήμοι να κάνουν οικονομία και σβήνουν τα φώτα, να κόψουν και τα δημοτικά τέλη,που τα έχουν πανάκριβα. Ο λόγος που τα πληρώνουμε υποχρεωτικά μέσω της δεη είναι για καθαριότητα και φωτισμό. Αν δεν αναβουν για ποιο λόγο να πληρώνουμε? Μόνα ζυγά δικά τους δεν γίνεται. Πληρώνουμε ξεχωριστά για φωτισμό (ΔΦ) και ξεχωριστά για καθαριότητα/σκουπίδια/κτλπ (ΔΤ). Το 1ο είναι ψίχουλα σε σχέση με το 2ο.
qwertyuiop2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Πού ρε παιδιά; Εγώ Κηφισιά μένω, οκ, δέχομαι ότι ο δήμος έχει λεφτά να δίνει. Βέβαια, ακριβώς επειδή έχει λεφτά, δεν έχει αφήσει ούτε μία λάμπα να μην είναι led. Έβγαλε, πριν λίγες μέρες θυμάμαι, ανακοίνωση ότι από τα 55mW που κατανάλωνε σε φωτισμό, πλέον, μετά από ένα καλοκαίρι μαζικών αλλαγών, καταναλώνει... 12. Αλλά και δ. Αθηναίων που είναι το προσωπικό μου σπίτι, μονίμως αναμμένα ήταν τα φώτα προχθές που ήμουν εκεί. Όλα. Άντε να είχες το σύνηθες, 1 καμμένο/οικοδομικό τετράγωνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 4 minutes ago, qwertyuiop2 said: Εγώ Κηφισιά μένω, οκ, δέχομαι ότι ο δήμος έχει λεφτά να δίνει. Βέβαια, ακριβώς επειδή έχει λεφτά, δεν έχει αφήσει ούτε μία λάμπα να μην είναι led. Έβγαλε, πριν λίγες μέρες θυμάμαι, ανακοίνωση ότι από τα 55mW που κατανάλωνε σε φωτισμό, πλέον, μετά από ένα καλοκαίρι μαζικών αλλαγών, καταναλώνει... 12 Κι εδώ στο δήμο Πεντέλης είχα ακούσει πριν 2-3 χρόνια ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν τα πάντα με LED, αλλά δεν νομίζω ότι έχει γίνει ακόμα...φεεεεετα.
vamvakoolas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Thresh είπε Κι εδώ στο δήμο Πεντέλης είχα ακούσει πριν 2-3 χρόνια ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν τα πάντα με LED, αλλά δεν νομίζω ότι έχει γίνει ακόμα...φεεεεετα. επειδη εκει ειναι το πατρικο μου-> ισχυει οτι τις αλλαζουν με led αλλα μονο οταν καουν οι συμβατικες Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από vamvakoolas
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, dbrillis είπε Φυγε ElisavetKat μου και πηγαινε αλλου που ολα δουλευουν σωστα. Θα βρεθεις προ εκπληξεως. Και εδώ που είμαι το φως στον στύλο σβηνει και ανάβει ανα καμποσες ώρες. Την προηγούμενη εβδομάδα που περπάτησα απο τον σταθμό μέχρι το σπιτι στις δύο τα ξημερώματα όλα ήταν μαύρο σκοτάδι εκτός απο τον κεντρικό δρόμο.Δεν θα πω ψέμματα ,αγριεύτηκα για αυτά τα 500-600 μέτρα .
notist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Πληρώνουμε ξεχωριστά για φωτισμό (ΔΦ) και ξεχωριστά για καθαριότητα/σκουπίδια/κτλπ (ΔΤ). Το 1ο είναι ψίχουλα σε σχέση με το 2ο. Εγώ που κοίταγα τώρα το λογαριασμό μου το 1ο είναι πράγματι λιγότερα από το 2ο και βγαίνει κοντά 40€ το χρόνο για 80 τ.μ. Δεν ξέρω αν έχει και φπα αυτό. Εμάς στην Παλλήνη που μένω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από την Αττική οδό στη λεωφόρο Σπάτων μέχρι κοντά στη μαραθώνος για 10 μέρες δεν λειτουργούσαν οι λάμπες στις κολόνες. Ο δεδδηε λέει δεν ήταν βλάβη. Οι δήμοι που αλλάζουν τις λάμπες με led και κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας δηλαδή, θα μας μειώσουν και τα τέλη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 20 minutes ago, notist said: Οι δήμοι που αλλάζουν τις λάμπες με led και κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας δηλαδή, θα μας μειώσουν και τα τέλη? Καλόλ. 😛 Δεν υπάρχει πιθανότητα. 2
lyda94 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δεν εχω παρατηρησει κατι ειναι η αληθεια, αλλά αν ισχύει και γίνει, σιγουρα ειναι κινδυνος! Ειδικά για γυναίκες και παιδιά! 1
lasithi12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, lector είπε Παντως εχουν ξεκινησει ηδη να στηνουν τα χριστουγεννιατικα λαμπακια, οκτωβρη μηνα 😂 Ειπαμε, ολα λαθος. οντως το ειδα και εγω χθες κατα τις 12 το βραδυ στην κηφησιάς..... τρέλα...
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, lector είπε Εδω που ειμαι εγω (Δαφνη σε στενο) εχω παρατηρησει οτι ποτε ποτε σβηνουν τα φωτα του δρομου για καποια λιγη ωρα νωρις το βραδυ, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σκοπιμο ή απλα δυσλειτουργια. Κατα τ'αλλα, στο αρθρο που διαβασα παραπανω, ειναι ολα λαθος, ενα μεγαλο λαθος, διαβασα τη μια χαζομαρα μετα την αλλη σε ρυθμο πολυβολου. Εγώ μόνο που είδα το www.thetoc.κτλπ με εκκλησιαστικό C στο τέλος, κατάλαβα και δεν το διάβασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα