ElisavetKat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Βγήκα 7 η ώρα, όλα σκοτεινά στους δρόμους, ούτε ένα φως. Και δεν είχε και κόσμο. Γυρνάει συγγενής από τη δουλειά 11 το βράδυ, όλα σκοτεινά, καμία λάμπα αναμενη ακόμη. Ψάχνω στο google και βρίσκω αυτό: https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/article/epixeirisi-skoteinoi-dromoi-oi-dimoi-sbinoun-ta-fota-alla-i-astunomia-anisuxei-gia-tin-egklimatikotita/%3famp=true 1
Stefanos683 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Βγήκα 7 η ώρα, όλα σκοτεινά στους δρόμους, ούτε ένα φως. Και δεν είχε και κόσμο. Γυρνάει συγγενής από τη δουλειά 11 το βράδυ, όλα σκοτεινά, καμία λάμπα αναμενη ακόμη. Ψάχνω στο google και βρίσκω αυτό: https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/article/epixeirisi-skoteinoi-dromoi-oi-dimoi-sbinoun-ta-fota-alla-i-astunomia-anisuxei-gia-tin-egklimatikotita/%3famp=true αμα ζεις κολωνακι ή κηφησια ολα καλα. αν ζεις σε απομακρο χωριο ή φτωγογειτονια μαθαινεις καρατε
ElisavetKat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι τετοιο Διάβασα στα Εξάρχεια από τον Αύγουστο έχουν σβήσει τα φώτα. Στον Πειραιά σήμερα άρχισε μάλλον; Ποια περιοχή; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από ElisavetKat
lector Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Εδω που ειμαι εγω (Δαφνη σε στενο) εχω παρατηρησει οτι ποτε ποτε σβηνουν τα φωτα του δρομου για καποια λιγη ωρα νωρις το βραδυ, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σκοπιμο ή απλα δυσλειτουργια. Κατα τ'αλλα, στο αρθρο που διαβασα παραπανω, ειναι ολα λαθος, ενα μεγαλο λαθος, διαβασα τη μια χαζομαρα μετα την αλλη σε ρυθμο πολυβολου.
ElisavetKat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, lector είπε Εδω που ειμαι εγω (Δαφνη σε στενο) εχω παρατηρησει οτι ποτε ποτε σβηνουν τα φωτα του δρομου για καποια λιγη ωρα νωρις το βραδυ, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σκοπιμο ή απλα δυσλειτουργια. Κατα τ'αλλα, στο αρθρο που διαβασα παραπανω, ειναι ολα λαθος, ενα μεγαλο λαθος, διαβασα τη μια χαζομαρα μετα την αλλη σε ρυθμο πολυβολου. Δεν σβήνουν λίγη ώρα. Απλά δεν ανοίγουν καν. Οι βλάβες ούτως ή άλλως ανακοινώνονται.
lector Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Δεν σβήνουν λίγη ώρα. Απλά δεν ανοίγουν καν. Οι βλάβες ούτως ή άλλως ανακοινώνονται. Οχι, εχουν αναψει με το σουρουπο, σβηνουν, και αργοτερα αναβουν ξανα. Αυτο παρατηρω εγω εδω τουλαχιστον.
basilis_k6 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 οι δήμοι κάνουν μαλλον οικονομία απο τωρα. φέτος θα κλείσουν θερμαινόμενες πισινες, φωτα σε πλατείες,γηπεδα, αθλητικα κεντρα κτλ. Σε φωτα ηδη εχω δει σε πολλους δρομους κοντα μου.
ElisavetKat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, lector είπε Οχι, εχουν αναψει με το σουρουπο, σβηνουν, και αργοτερα αναβουν ξανα. Αυτο παρατηρω εγω εδω τουλαχιστον. Εδώ ούτε το απόγευμα είναι ανοιχτά, ούτε στις 11 ήταν, και τώρα τίποτα, μαυρίλα. Μόνο στον κεντρικό δρόμο της γειτονιάς που είναι τα μαγαζιά και τα περίπτερα έχει φως. 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε οι δήμοι κάνουν μαλλον οικονομία απο τωρα. φέτος θα κλείσουν θερμαινόμενες πισινες, φωτα σε πλατείες,γηπεδα, αθλητικα κεντρα κτλ. Σε φωτα ηδη εχω δει σε πολλους δρομους κοντα μου. Τα φώτα στους δρόμους είναι απαραίτητα, δεν έπρεπε να κλείσουν. Έστω βραδινές ώρες
lector Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Παντως εχουν ξεκινησει ηδη να στηνουν τα χριστουγεννιατικα λαμπακια, οκτωβρη μηνα 😂 Ειπαμε, ολα λαθος.
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Έστω βραδινές ώρες Γτ, μενουν ανοιχτα την ημερα? 😱
ElisavetKat Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γτ, μενουν ανοιχτα την ημερα? 😱 Το απόγευμα είναι πάλι σκοτάδι. Δεν είναι όλα αστεία. 8 λεπτά πριν, lector είπε Παντως εχουν ξεκινησει ηδη να στηνουν τα χριστουγεννιατικα λαμπακια, οκτωβρη μηνα 😂 Ειπαμε, ολα λαθος. Κλασσική Ελλάδα, τι λειτουργεί σωστά εδώ πέρα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από ElisavetKat
Maurikycli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Εγώ είμαι ανάποδος. Μένω σε χαμηλό όροφο οπότε με πιάνει "καρφί" η λάμπα του δρόμου και μου σπάει τα νεύρα !
lector Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Εγώ είμαι ανάποδος. Μένω σε χαμηλό όροφο οπότε με πιάνει "καρφί" η λάμπα του δρόμου και μου σπάει τα νεύρα ! 1 1
dbrillis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Κλασσική Ελλάδα, τι λειτουργεί σωστά εδώ πέρα Φυγε ElisavetKat μου και πηγαινε αλλου που ολα δουλευουν σωστα. Θα βρεθεις προ εκπληξεως. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα