Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mariosraptor1984 είπε

Μακάρι να χρησιμοποιούσαμε τη συλλογική μας δύναμη σε όλα. Να ανατρέπουμε ότι δεν μας αρέσει. 

Δεν ανέτρεψε κανείς τίποτα. It's all about the money που λένε και στο χωριό μου. Ήδη το YouTube έχει μεγάλες απώλειες από τότε που βγήκε το ΤικΤοκ, οπότε μια τέτοια κίνηση μόνο κακό θα έκανε στην εικόνα της πλατφόρμας.

• Like 2
Δημοσ.

Τους κάναμε άνθρωπους και έτσι όπως πάνε σε λίγο για να μπορούμε να δουμε βίντεο θα πρέπει να βρίσκουμε κάποιον να μας ρίχνει και τρία σκαμπίλια πρώτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ερωτώ φίλοι μου. Τι συμπέρασμα βγάζουμε από αυτό το "experiment"; Γιατί το έκανε; Είναι δυνατόν να μην ήξερε ότι θα προκαλέσει αντίδραση; Νομίζω το experiment θα επανέλθει και μόνιμα στο μέλλον και η Google απλά προειδοποίησε για να μας δώσει χρόνο να συνηθίσουμε την ιδέα. Κλειδωμένες αναλύσεις πίσω από membership γενικά. Μπορεί 8Κ και όχι 4Κ.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
20 ώρες πριν, skream είπε

Δεν λέει να κάνει κάτι με το πρήξιμο στους δημιουργούς που πολλοί έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για την πλατφόρμα και να σταματήσει να κάνει αξιώσεις για πνευματικά δικαιώματα για το παραμικρό.

Μού'χουν ρίξει κανάλι. Για ανόητο λόγο, για άσχετους γενικότερα λόγους. Εμείς με ελληνικό περιεχόμενο είμαστε "καμμένα χαρτιά". Δίκιο δεν βρίσκεις εαν το διεκδικήσεις. Ενώ εαν υπήρχαν επόπτες Έλληνες, θα βγάζαμε κάποια άκρη. Είχα 9000 εγγεγραμμένους και χάθηκε προσπάθεια 15 ετών.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Ενος λεπτου σιγη για τις δυνατες στελεχαρες με τις "καταπληκτικες ιδεες", συμπονουμε. Τωρα πως θα αγορασετε το νεο ηλεκτρικο αυτοκινητο για να περνιεστε για  σημαντικοι βρε καημενα;
Τοσα εκατομυρια βγαζουν απο διαφημισεις απο τον κοπο αλλων, αλλα η ΑΠΛΗΣΤΙΑ εκει να θελουν και αλλα...

• Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, asmilon είπε

Και που ακριβως φταιει το Youtube που δεν εχεις καλη συνδεση; Απο την πλευρα τους οφειλουν να εχουν την υποδομη να σερβιρουν 4Κ περιεχομενο σε οσους το ζητουν και το πετυχαινουν καθε μερα. Μηπως οφειλαν να σκαψουν οπτικη μεχρι το σπιτι σου; 

Σου ειπα εγω οτι φταιει το ΥΤ για την συνδεση μου? (αν κ καλο θα ηταν να πληρωναν την οπτικη που ανεφερες κ να στελναν κ μερικες μπυρες με πιτογυρα να το γιορταζα καταληλως)

Ομως περαν της πλακας, το ΥΤ ειναι παγκοσμια επιχειρηση. Κ το μεγαλυτερο μερος του πλανητη δεν διαθετει τις υποδομες/λεφτα για 4Κ επι πληρωμη κ αλλες τετοιες πολυτελειες, εξ ου κ τα υπονοουμενα εκ μερους μου. Το γνωριζουν πολυ καλα οι ιθυνοντες. Αρα η τακτικη δεν ηταν τοσο για να ξεκινησουν κατι 4Κ, αλλα μαλλον για αλλον λογο (υποθετουμε οτι θελουμε εδω). Ινδιες, Κινες, Νιγηριες, Ιραν κλπ αυτα ουτε στον υπνο τους (εκτος μιας μειοψηφιας φυσικα). Ετσι λοιπον, μου φανηκε ξεκαρφωτη η κινηση γενικοτερα. Τα 3/4 του πλανητη αγωνιζονται για πολυ βασικοτερα πραγματα απ το UltraHD κ η Alphabet το γνωριζει τελεια. Βαλε τωρα κ την γνωστη "δημοκρατια" του στυλ "λεγε οτι θες φτανει να ειναι αυτο που θελουμε, αλλοιως..." κ πες μου ποια ειναι η τελικη εμπειρια που εχω εγω ως καταναλωτης. Γιατι για να βαλω το χερι στην τσεπη θελω να εχω λογο. Οχι ονειρα 24mbps που ειναι 12, επειδη ποτε το κρατος (κ η θαυμασια ΕΕ) δεν ειχε νομους να μας καλυπτουν επιτυχως για επιστροφη χρηματων αν το προιον δεν ειναι το υποσχεθεν. 

Θα αλλαξει κατι τωρα με την Alphabet? Οχι βεβαια. Φταιει η Wind? Η Cosmote που εχει το δικτυο? Το κρατος? Οι νομοι? Η ΕΕ? Ο Πουτιν? Ολα αυτα μαζι, συν το πρωην αφεντικο μου που δεν με πληρωνε?  Ισως. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι δεν γουσταρω με τιποτα. Αρα δεν βαζω το χερι στην τσεπη (σπιτι μου, εσυ κανε οτι θες). Αν θελουν, μπορουν μαζι με τα πιτογυρα να μου στειλουν κ ερωτηματολογιο, να τους εξηγησω τι φταιει κ ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν τα παντα να διορθωσουν το ζητημα. Να ασκησουν πιεσεις στην κυβερνηση κ στις τηλεφωνικες, να αλλαξουν τον αλγοριθμο ωστε να μην κανει delete τοσο ευκολα, να σκαψουν την γραμμη που ελεγες για το σπιτι μου κ επειδη ειμαι καλο παιδι θα τους πω ψεματα οτι μενω Μπαγκλαντες τον μισο χρονο, μπας κ βαλουν καμια γραμμη κ εκει περα, στους κακομοιρους που δεν εχουν αυτοκινητα, τουλαχιστον να δουν καμια σαπουνοπερα σε 4Κ !!! (τι φιλανθρωπος!! μα ποιος ειμαι? ο Μπιλ Γκεητς?)  

deh.jpg

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Σου ειπα εγω οτι φταιει το ΥΤ για την συνδεση μου? (αν κ καλο θα ηταν να πληρωναν την οπτικη που ανεφερες κ να στελναν κ μερικες μπυρες με πιτογυρα να το γιορταζα καταληλως)

Ομως περαν της πλακας, το ΥΤ ειναι παγκοσμια επιχειρηση. Κ το μεγαλυτερο μερος του πλανητη δεν διαθετει τις υποδομες/λεφτα για 4Κ επι πληρωμη κ αλλες τετοιες πολυτελειες, εξ ου κ τα υπονοουμενα εκ μερους μου. Το γνωριζουν πολυ καλα οι ιθυνοντες. Αρα η τακτικη δεν ηταν τοσο για να ξεκινησουν κατι 4Κ, αλλα μαλλον για αλλον λογο (υποθετουμε οτι θελουμε εδω). Ινδιες, Κινες, Νιγηριες, Ιραν κλπ αυτα ουτε στον υπνο τους (εκτος μιας μειοψηφιας φυσικα). Ετσι λοιπον, μου φανηκε ξεκαρφωτη η κινηση γενικοτερα. Τα 3/4 του πλανητη αγωνιζονται για πολυ βασικοτερα πραγματα απ το UltraHD κ η Alphabet το γνωριζει τελεια. Βαλε τωρα κ την γνωστη "δημοκρατια" του στυλ "λεγε οτι θες φτανει να ειναι αυτο που θελουμε, αλλοιως..." κ πες μου ποια ειναι η τελικη εμπειρια που εχω εγω ως καταναλωτης. Γιατι για να βαλω το χερι στην τσεπη θελω να εχω λογο. Οχι ονειρα 24mbps που ειναι 12, επειδη ποτε το κρατος (κ η θαυμασια ΕΕ) δεν ειχε νομους να μας καλυπτουν επιτυχως για επιστροφη χρηματων αν το προιον δεν ειναι το υποσχεθεν. 

Θα αλλαξει κατι τωρα με την Alphabet? Οχι βεβαια. Φταιει η Wind? Η Cosmote που εχει το δικτυο? Το κρατος? Οι νομοι? Η ΕΕ? Ο Πουτιν? Ολα αυτα μαζι, συν το πρωην αφεντικο μου που δεν με πληρωνε?  Ισως. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι δεν γουσταρω με τιποτα. Αρα δεν βαζω το χερι στην τσεπη (σπιτι μου, εσυ κανε οτι θες). Αν θελουν, μπορουν μαζι με τα πιτογυρα να μου στειλουν κ ερωτηματολογιο, να τους εξηγησω τι φταιει κ ειμαι σιγουρος οτι θα κανουν τα παντα να διορθωσουν το ζητημα. Να ασκησουν πιεσεις στην κυβερνηση κ στις τηλεφωνικες, να αλλαξουν τον αλγοριθμο ωστε να μην κανει delete τοσο ευκολα, να σκαψουν την γραμμη που ελεγες για το σπιτι μου κ επειδη ειμαι καλο παιδι θα τους πω ψεματα οτι μενω Μπαγκλαντες τον μισο χρονο, μπας κ βαλουν καμια γραμμη κ εκει περα, στους κακομοιρους που δεν εχουν αυτοκινητα, τουλαχιστον να δουν καμια σαπουνοπερα σε 4Κ !!! (τι φιλανθρωπος!! μα ποιος ειμαι? ο Μπιλ Γκεητς?)  

deh.jpg

εμ,όλα καλά στο σπίτι;

Δημοσ.

Κάθεστε και κλαίγεστε επειδή δεν θα έχετε 4Κ και προσπαθεί τώρα το youtube να βγάλει τα σπασμένα απ΄ τον φτωχό κοσμάκη στην Αργεντινή. Φίλος μου έστειλε αυτό :

image.png.ae28cb3f0313d95fbcdc17f3d35b9962.png

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Κάθεστε και κλαίγεστε επειδή δεν θα έχετε 4Κ και προσπαθεί τώρα το youtube να βγάλει τα σπασμένα απ΄ τον φτωχό κοσμάκη στην Αργεντινή. Φίλος μου έστειλε αυτό :

image.png.ae28cb3f0313d95fbcdc17f3d35b9962.png

Υπάρχει αύξηση όχι μόνο στην Αργεντινή αλλά σχεδόν σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Βέβαια τα 4,5€ της Αργεντινής και τα 3,3€ της Τουρκίας (με τις νέες τιμές) εξακολουθούν να είναι λιγότερα από τιμές Ελλάδας και Αμερικής. Σχεδόν 300% αύξηση πάντως είναι λίγο τρελό. Μάλλον ανέβηκε το ρεύμα για τους σεβερ της Google 😄

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hugo είπε

Υπάρχει αύξηση όχι μόνο στην Αργεντινή αλλά σχεδόν σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Βέβαια τα 4,5€ της Αργεντινής και τα 3,3€ της Τουρκίας (με τις νέες τιμές) εξακολουθούν να είναι λιγότερα από τιμές Ελλάδας και Αμερικής. Σχεδόν 300% αύξηση πάντως είναι λίγο τρελό. Μάλλον ανέβηκε το ρεύμα για τους σεβερ της Google 😄

Ή απλά ψιλιάστηκαν ότι βάζει και κόσμος εκτός αργεντινής yt premium... Κάτι που εγώ ΔΕΝ το πιστεύω 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...