nchatz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Νωρίτερα αυτό το μήνα, ορισμένοι χρήστες του YouTube στο Reddit ανακάλυπταν ότι η λέξη "premium" εμφανιζόταν δίπλα στην επιλογή 4K στα βίντεο του YouTube. Αποδείχθηκε ότι αυτοί οι χρήστες ήταν μέρος μιας μικρής ομάδας όπου το YouTube δοκίμαζε την ιδέα να κλειδώσει τις αναλύσεις 4K και άνω πίσω από την Premium υπηρεσία του. Η κίνηση αυτή θα εξυπηρετούσε την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού χαρακτηριστικού στο YouTube Premium, το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει περισσότερους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία του. Η επιθετική προώθηση της συνδρομητικής υπηρεσίας του από το YouTube είναι κάτι που έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, με την πρόταση της Google να ξεχωρίζει για την απουσία διαφημίσεων και τη δυνατότητα download των βίντεό του για offline αναπαραγωγή. Αν τελικά το YouTube προχωρούσε σ’ αυτή την κίνηση, θα αφαιρούσε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό από τους δωρεάν χρήστες που είχαν πρόσβαση στην επιλογή αυτή από τότε που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, πίσω στο μακρινό 2010. Ευτυχώς φαίνεται ότι το YouTube έχει αλλάξει πορεία ως προς το αρχικό πλάνο του. Σύμφωνα με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό TeamYouTube στο Twitter, η εταιρεία τερμάτισε το πείραμά της. Για την ώρα το YouTube δεν διευκρινίζει γιατί τερμάτισε το πείραμά του όμως επιβεβαιώνει ότι όλοι οι χρήστες - είτε είναι συνδρομητές Premium είτε όχι - θα πρέπει να έχουν ξανά πρόσβαση στην επιλογή 4K. Σε ένα πρόσθετο tweet, ο λογαριασμός απάντησε σε έναν Ιάπωνα χρήστη που ρωτούσε για τη διαθεσιμότητα της 4K ανάλυσης, αναφέροντας επίσης ότι η δοκιμή έφτασε στο τέλος της και δηλώνοντας «αν έχετε οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με αυτή τη δοκιμή, θα το εκτιμούσαμε αν μπορούσατε να μας στείλετε τα σχόλιά σας με τον ακόλουθο τρόπο». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
skream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δεν λέει να κάνει κάτι με το πρήξιμο στους δημιουργούς που πολλοί έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για την πλατφόρμα και να σταματήσει να κάνει αξιώσεις για πνευματικά δικαιώματα για το παραμικρό. 8 1
Comic maniak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μετά αν πάμε να κατεβάσουμε το YouTube Revanced φταίμε και είμαστε κακοί. Από το να βλέπω διαφημίσεις και να παίρνει τα περισσότερα λεφτά το YouTube προτιμώ να κάνω απευθείας donate σε όσα κανάλια θέλω. 11 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, skream είπε Δεν λέει να κάνει κάτι με το πρήξιμο στους δημιουργούς που πολλοί έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για την πλατφόρμα και να σταματήσει να κάνει αξιώσεις για πνευματικά δικαιώματα για το παραμικρό. Ασχετο με το youtube, αλλα οσα χρονια υπαρχουν τα instagram stories, παντα ανεβαζα τους τιτλους αρχης GoT μαζι με καποια tags. Στο HotD πλεον μου ερχεται ειδοποιηση μετα απο λιγες ωρες οτι αφαιρεθηκε σε οσες χωρες υπαρχουν νομοι για τα πνευματικα δικαιωματα, ή οτι προστατευεται το content εκει (ή κατι τετοιο τελος παντων). damn
KostasL96 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Η αμήχανη στιγμή που η γραμμή μου με το ζόρι σηκώνει 1080p..... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μακάρι να χρησιμοποιούσαμε τη συλλογική μας δύναμη σε όλα. Να ανατρέπουμε ότι δεν μας αρέσει.
Aias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 οποιος πιστευει οτι θα εχει δωρεαν ειδησεις,δωρεαν βιντεο .δωρεαν εμαιλ κτλ στο ιντερνετ θα πρεπει να σκεφτει οτι το κερδος δεν μπορει να ερθει με το δωρεαν.ολα εχουν το αντιτιμο τους.Δωρεαν δεν υπαρχει σε τιποτα.Το πληρωνουμε με τον Α η τον Β τροπο. 12 1
giomar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 46 λεπτά πριν, mariosraptor1984 είπε Μακάρι να χρησιμοποιούσαμε τη συλλογική μας δύναμη σε όλα. Να ανατρέπουμε ότι δεν μας αρέσει. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πειραμα ηταν και απετυχε.... Οπως το Stadia..... oh wait.... too soon??? 🤣 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από Zengar Zombolt
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως με την PayPal που ήθελε να βάζει πρόστιμο 2500 ευρώ στους λογαριασμούς όσων διέσπειραν "παραπληροφόρηση", και μόλις το ανακοίνωσε σηκώθηκαν και έφυγαν, και έχασε σε 5 μέρες τζίρο 2-3 δις. Με τις ευχές μου λοιπόν, καλή χρεωκοπία στις big tech Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από AngelOfDeath7_GR 7 1
Albinoni Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Άν δοκίμαζε το premium σε 8k περιεχόμενο ίσως και να τα πηγαινε καλύτερα... (NOT!)
SilverMachine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Ποιο 4Κ.... Εδω τις μισες φορες δεν εχουμε καλη συνδεση κ μου ριχνει τα βιντεο στα 480 για να κανουν μπαφερ...... Κ ας αφησουμε κ την λογοκρισια, αν κανεις το λαθος να πεις καποια απ τις λεξεις που "πιανει" ο αλγοριθμος.... Ναι, θελουν κ λεφτα για την εμπειρια.... Θα πληρωσω σε Faskelo Coin. Εχω μεγαλο πορτοφολι απ αυτα.
asmilon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Ποιο 4Κ.... Εδω τις μισες φορες δεν εχουμε καλη συνδεση κ μου ριχνει τα βιντεο στα 480 για να κανουν μπαφερ...... Κ ας αφησουμε κ την λογοκρισια, αν κανεις το λαθος να πεις καποια απ τις λεξεις που "πιανει" ο αλγοριθμος.... Ναι, θελουν κ λεφτα για την εμπειρια.... Θα πληρωσω σε Faskelo Coin. Εχω μεγαλο πορτοφολι απ αυτα. Και που ακριβως φταιει το Youtube που δεν εχεις καλη συνδεση; Απο την πλευρα τους οφειλουν να εχουν την υποδομη να σερβιρουν 4Κ περιεχομενο σε οσους το ζητουν και το πετυχαινουν καθε μερα. Μηπως οφειλαν να σκαψουν οπτικη μεχρι το σπιτι σου; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από asmilon 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, giomar είπε εχουμε πολλά που μας χωρίζουν ,διαφέρουμε κλπ κλπ 😈
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα