TheStranger80 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μετα απο 13 χρονια αποφασισα να αλλαξω το AEG στεγνωτηριο μου. Πιο συγκεκριμενα θα κατεβασω αυτο στο εξοχικο και θα αγορασω καινουργιο. Το θεμα ειναι πως εδω που βρισκομαι βρισκω αυτα τα 2 μοντελα στην ιδια τιμη (650Ε). Miele TDD430WP Bosch WTX87KH1BY Εννοειται το πρωτο made in Germany και το δευτερο made in Poland......Μαλλον θα παω για το πρωτο απλα το δευτερο μου αρεσε περισσοτερο σαν σχεδιαση (βεβαια ειναι 9αρι - το Miele ειναι 8αρι - και το WiFi δεν ηταν ασχημο). Σκεφτομουν να ανεβω πιο ψηλα αλλα δυστυχως μονο αυτα τα 2 βρισκω σε προσφορα (μετα για Miele και WiFi πχ ανεβαινω αρκετα πανω απο το 1000αρικο). Ειπα ωστοσο να ρωτησω μηπως καποιος ξερει κατι που δεν ξερω, εχω να ασχοληθω με στεγνωτηρια παρα πολλα χρονια.
marmagia Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχω το εν λόγω Miele, έχω το Miele TWF640 WP όμως πραγματικά το έχω κατά ευχαριστηθεί. Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αξίζει πολύ το fragrancedos γιατί δίνει πολύ όμορφο άρωμα στα ρούχα. Επίσης έχει τον αισθητήρα perfect dry όπου τσεκάρει πόση ώρα πραγματικά χρειάζονται τα συγκεκριμένα ρούχα για να στεγνώσουν χωρίς να κοκκαλωσουν και προσαρμόζει ανάλογα τον χρόνο (είτε τον μειώνει είτε του αυξάνει)
villasg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Μετα απο 13 χρονια αποφασισα να αλλαξω το AEG στεγνωτηριο μου. Πιο συγκεκριμενα θα κατεβασω αυτο στο εξοχικο και θα αγορασω καινουργιο. Καλο ειναι να του κανεις εναν "καθαρισμο" εαν δεν του εχεις κανει ποτε , αξιζει και θα εχει αλλα τοσα χρονια ζωης
Tsino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 58 minutes ago, villasg said: Καλο ειναι να του κανεις εναν "καθαρισμο" εαν δεν του εχεις κανει ποτε , αξιζει και θα εχει αλλα τοσα χρονια ζωης πέρα από τα φίλτρα τι άλλο καθαρίζεις ??
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 MIELE ως κάτοχος προτείνω κι εγώ. Μόνο διάλεξε ενα που κάνει ήχο στον τερματισμό γιατί εγώ την πάτησα και πήρα ενα μοντέλο χωρίς ελέγχοντας όλες τις άλλες παραμέτρους εκτός από αυτή θεωρώντας τη δεδομένη!
vagos789 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Νομιζω το Miele ειναι λιγο καλυτερο σε καταναλωση,σε ~10 χρονια θα την εχει βγαλει σιγουρα την διαφορα τιμης και δεν θα εχει χαλασει γιατι ειναι ποιοτικο
villasg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 23 ώρες πριν, Tsino είπε πέρα από τα φίλτρα τι άλλο καθαρίζεις ?? δεν μπορεις να φανταστεις που υπαρχουν χνουδια που εχουν γινει μπετο . Το λυνουν ολο και καθαριζετε 1
Tsino Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλή περίπτωση, Δυστυχώς βρίσκονται στο Αίγιο...
villasg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 9:23 ΠΜ, Tsino είπε Καλή περίπτωση, Δυστυχώς βρίσκονται στο Αίγιο... Ολοι οι μαστορες επισκευης πλυντηριων το κανουν εδω πχ εχουμε 3 διαφορετικους ( επαρχια ευβοια) 1
TheStranger80 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 8:18 ΠΜ, villasg είπε Καλο ειναι να του κανεις εναν "καθαρισμο" εαν δεν του εχεις κανει ποτε , αξιζει και θα εχει αλλα τοσα χρονια ζωης Ζητημα να εχει δουλεψει 10 φορες, κυριολεκτικα. Στις 19/10/2022 στις 10:35 ΠΜ, vagos789 είπε Νομιζω το Miele ειναι λιγο καλυτερο σε καταναλωση,σε ~10 χρονια θα την εχει βγαλει σιγουρα την διαφορα τιμης και δεν θα εχει χαλασει γιατι ειναι ποιοτικο Ναι καιει λιγοτερο, τα μετρησα με μετρητη στο μαγαζι (τα εβαλα για 5 λεπτα). Και εγω για Miele με βλεπω αν και το Bosch ειναι κατα 1 χρονο νεοτερο μοντελο (και πιο ομορφο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα