Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ελέω κακοτεχνιών απο 2 μάστορες-νίντζα,τα σπιράλ και κατ' επέκταση η καλωδίωση που περνάει μέσα απο αυτά, μας χαιρέτησαν.

Ατσάλινα δέν περνάει και οποιαδήποτε παρέμβαση/επισκευή, προϋποθέτει ξήλωμα πλακιδίων και σκαψίματα που δέν είμαι ψυχολογικά (και οικονομικά) διατεθειμένος να αντιμετωπίσω.

Σκέφτομαι σοβαρά την λύση κάποιου ασύρματου kit,άλλα δέν ξέρω κατα πόσο είναι ικανό να οδηγήσει τα πίσω ηχεία.

Έχω ένα entry 5.1 home theater (Pioneer HTP-073). Ο ενισχυτής είναι o Pioneer VSX 324-K-P και τα ηχεία που έχει το πακέτο είναι τα S-11-P

Αξίζει να ασχοληθώ ή να το πουλήσω όπως είναι και να παω σε κάποια 5.1 ηχόμπαρα με ασύρματα ηχεία (πχ Sony HT-S40R);

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mordred είπε

Αυτά τα έχεις δει;

https://www.aliexpress.com/item/4000494513052.html

Αν ψάξεις στο youtube εχει πολλά βίντεο με αυτά τα ghost wires, τα οποία απότι λένε μπορεις να τα βάψεις να τα στοκάρεις κλπ

Αγνοούσα την ύπαρξή τους, η αλήθεια να λέγεται.

Το πρόβλημα είναι οτι το σπίτι έχει πολύ ιδιαίτερη διαρρύθμιση (σάν Τ), οπότε απο το σημείο που είναι τοποθετημένα TV και AVR, δέν υπάρχει χαμηλά συνεχόμενος τοίχος.Κατ'ανάγκη τα καλώδια θα πρέπει να φύγουν προς τα πάνω και σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές τσακίσεις "οριγκάμι" όταν αλλάζουν πορεία.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ.Είναι χρήσιμη λύση άσχετα αν τα τοποθετήσω ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Tenshi είπε

Αγνοούσα την ύπαρξή τους, η αλήθεια να λέγεται.

Το πρόβλημα είναι οτι το σπίτι έχει πολύ ιδιαίτερη διαρρύθμιση (σάν Τ), οπότε απο το σημείο που είναι τοποθετημένα TV και AVR, δέν υπάρχει χαμηλά συνεχόμενος τοίχος.Κατ'ανάγκη τα καλώδια θα πρέπει να φύγουν προς τα πάνω και σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές τσακίσεις "οριγκάμι" όταν αλλάζουν πορεία.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ.Είναι χρήσιμη λύση άσχετα αν τα τοποθετήσω ή όχι.

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube για την τοποθέτηση τους ακόμα και για τις γωνίες. Σίγουρα όταν θα κάνει τσάκιση το πάχος μεγαλώνει και θα θέλει δουλίτσα. Κι εγώ πριν λίγο καιρό το ανακάλυψα ψάχνοντας για ένα φίλο που δεν είχε καθόλου πρίζες ήχου. Σίγουρα είναι μια λύση. Δεν ξέρω βέβαια αν τα φέρνει κανείς Ελλάδα.

Επεξ/σία από mordred

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...