AnestisMania Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα παιδιά μια απορία εχθές ήταν να αγοράσω ένα ps5 από marketplace στο fb και καθώς το προφίλ ήταν παλιό είχε και αξιολογήσεις μιλήσαμε και στο τηλέφωνο είπα ότι οκ είναι έμπιστο.. μετά την κατάθεση περνάει μια μέρα και βλέπω φραγή κλήσεων. σήμερα μπένο μέσα και καμία απάντηση στέλνω μήνυμα λέει ότι και καλά το έστειλε το δέμα και με κάνει block. στέλνω με άλλο προφίλ λέει τον έκανε παζάρια ένας και το ακύρωσε (λες και ήταν διαθέσιμο). αλλά έχω πάρει iban ονόματα διευθύνεις κτλ έχω κάνει και καταγελλία καθώς είδα στην τράπεζα ότι το όνομα είναι σωστό. μπορώ να κάνω κάτι άλλο και κατά πόσο αυτές η υποθέσεις βρίσκουν δικαιοσύνη? σε δεύτερο χρόνο θα ήταν καλά να κάνω κάπου κατάθεση τα στοιχεία για να μην την πατήσει και άλλος? forum facebook group κτλ? Γενικά θα ήταν καλό να υπάρχει ένα forum για να βάζουμε πληροφορίες για τέτοιες απάτες Ευχαριστω για τον χρονο σας stay safe (Καποιος δεν θα παιξει god of war 9-11...) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από AnestisMania
kostasbm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, AnestisMania είπε Καλησπέρα στην παρέα παιδιά μια απορία εχθές ήταν να αγοράσω ένα ps5 από marketplace στο fb και καθώς το προφίλ ήταν παλιό είχε και αξιολογήσεις μιλήσαμε και στο τηλέφωνο είπα ότι οκ είναι έμπιστο.. μετά την κατάθεση περνάει μια μέρα και βλέπω φραγή κλήσεων. σήμερα μπένο μέσα και καμία απάντηση στέλνω μήνυμα λέει ότι και καλά το έστειλε το δέμα και με κάνει block. στέλνω με άλλο προφίλ λέει τον έκανε παζάρια ένας και το ακύρωσε (λες και ήταν διαθέσιμο). αλλά έχω πάρει iban ονόματα διευθύνεις κτλ έχω κάνει και καταγελλία καθώς είδα στην τράπεζα ότι το όνομα είναι σωστό. μπορώ να κάνω κάτι άλλο και κατά πόσο αυτές η υποθέσεις βρίσκουν δικαιοσύνη? σε δεύτερο χρόνο θα ήταν καλά να κάνω κάπου κατάθεση τα στοιχεία για να μην την πατήσει και άλλος? forum facebook group κτλ? Γενικά θα ήταν καλό να υπάρχει ένα forum για να βάζουμε πληροφορίες για τέτοιες απάτες Ευχαριστω για τον χρονο σας stay safe (Καποιος δεν θα παιξει god of war 9-11...) καλό θα ήταν να έρθεις σε επικοινωνια μαζί του αφού έχεις διεύθυνση και να του ζητήσεις τα χρηματα αρκεί να τον βρεις... αφού βλέπεις κάθε μέρα ότι λέμε ......μην κανετε κατάθεση σε τραπεζα ...μόνο χέρι με χέρι 2
AnestisMania Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Είναι εκτός πόλης οπότε δύσκολα να σκάσω εκεί που είναι στο έτσι... αλλά την επόμενη φορά ποιο προσεκτικά... τι να πω...
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Πάντως μυαλο δεν βάζετε, ουτε τα παλιά μέλη, να πω τωρα γράφτηκες οκ.
AnestisMania Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πάντως μυαλο δεν βάζετε, ουτε τα παλιά μέλη, να πω τωρα γράφτηκες οκ. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά στα τόσα χρόνια έτυχε και πιστεύω ήταν λόγο βιασύνης καθώς το ήθελα για δώρο για τον φίλο... Αλλά είπαμε δεν φταίει κανείς πέρα από εμένα .. Γενικά δεν ήταν περίεργη η φάση αλλά είχε κάποια πράγματα που ήταν off άμα δεν βιαζόμουν θα τα πρόσεχα
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, kostasbm είπε αφού βλέπεις κάθε μέρα ότι λέμε ......μην κανετε κατάθεση σε τραπεζα ...μόνο χέρι με χέρι Δηλαδή εμείς από την επαρχία να μην παίρνουμε τίποτα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Δηλαδή εμείς από την επαρχία να μην παίρνουμε τίποτα. Αντικαταβολή. 1
kostasbm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, micos000 είπε Δηλαδή εμείς από την επαρχία να μην παίρνουμε τίποτα. ενταξει δεν ειναι ολοι κλεφτες και απατεωνες......και γω επαρχια μενω.... σημασια εχει να γινεται η συναλλαγη με ασφαλεια και απο τις 2 πλευρες.....
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δηλαδή εμείς από την επαρχία να μην παίρνουμε τίποτα. Υπαρχουν μαγαζια που κανεις άφοβα κατάθεση, δεν ειναι οι απατεώνες.
DOOM_NX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Το καλύτερο είναι πιστωτική κάρτα ή/και Paypal (όχι ως φίλοι/οικογένεια) ώστε να μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής, αν κάτι πάει στραβά. Τα δικά μου χρήματα τα πήρα πίσω σε ένα μήνα περίπου, έκανα καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με φώναξαν από την Ασφάλεια να καταθέσω και να κάνω μήνυση και πρόσφατα με κάλεσαν ως μάρτυρα στο δικαστήριο που θα γίνει σε λίγους μήνες. Μην τους αφήνετε έτσι τους απατεώνες. 1
andreas1gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 1:24 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Αντικαταβολή. Πληρώνεις... παίρνεις το δέμα... Σου εχει βάλει ο απατεώνας ένα τούβλο... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πληρώνεις... παίρνεις το δέμα... Σου εχει βάλει ο απατεώνας ένα τούβλο... Απο το τίποτα
SabotazNic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 7:23 ΜΜ, AnestisMania είπε Καλησπέρα στην παρέα παιδιά μια απορία εχθές ήταν να αγοράσω ένα ps5 από marketplace στο fb και καθώς το προφίλ ήταν παλιό είχε και αξιολογήσεις μιλήσαμε και στο τηλέφωνο είπα ότι οκ είναι έμπιστο.. μετά την κατάθεση περνάει μια μέρα και βλέπω φραγή κλήσεων. σήμερα μπένο μέσα και καμία απάντηση στέλνω μήνυμα λέει ότι και καλά το έστειλε το δέμα και με κάνει block. στέλνω με άλλο προφίλ λέει τον έκανε παζάρια ένας και το ακύρωσε (λες και ήταν διαθέσιμο). αλλά έχω πάρει iban ονόματα διευθύνεις κτλ έχω κάνει και καταγελλία καθώς είδα στην τράπεζα ότι το όνομα είναι σωστό. μπορώ να κάνω κάτι άλλο και κατά πόσο αυτές η υποθέσεις βρίσκουν δικαιοσύνη? σε δεύτερο χρόνο θα ήταν καλά να κάνω κάπου κατάθεση τα στοιχεία για να μην την πατήσει και άλλος? forum facebook group κτλ? Γενικά θα ήταν καλό να υπάρχει ένα forum για να βάζουμε πληροφορίες για τέτοιες απάτες Ευχαριστω για τον χρονο σας stay safe (Καποιος δεν θα παιξει god of war 9-11...) Spoiler @Haldol και εδω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα