Προς το περιεχόμενο

Στις 26 Οκτωβρίου στην Ελλάδα η 10η γενιά του iPad, με μεγάλες αλλαγές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν επαιζε στα 329 ευρω οπως τα προηγουμενα 2 ipad ανετα θα γινοταν το top vfm value tablet για το 90% των χρηστων εκει εξω. Η ισοτιμια μας ρημαξε σαν Ευρωπη και τα 449 δολλαρια αντι να μεταφραστουν σε 449 ευρω πανε στα 589 ειναι τρελη ανοδο απο τα 329 ευρω των προηγουμενων απλων ipad. Πολυ καλη η type c θυρα και ο Α14 εννοειται. Αλλα στην τιμη του air δεν ξερω ποσο θα πουλησει.

Το πιο value for money Apple προϊόν, έγινε ένα τυπικό  Apple προϊόν 😂

ελπίζω το 2020 iPad μου να πάει όσο πιο κάτω (χρονικά) μπορεί…

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Apple pencil 1 ?  υποψιάζομαι ότι η οθόνη είναι η ίδια με το προηγούμενο αλλά ας περιμένουμε τα reviews , κατά τα άλλα ευπροσδεκτες οι αλλαγες .

Επεξ/σία από ethereum

Συμφωνώ με την άποψη του φίλου που σχολιάζει παραπάνω ότι η εταιρεία δεν το διαφημίζει ως αναβάθμιση καθώς μπορεί άνετα με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι να αντικαταστήσει ένα MacBook. Προσωπικά αυτό που έχω είναι τριετίας κι είναι κρίμα που δεν παίρνει το keyboard folio. Θεωρώ επίσης ότι η τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή άρα είναι υπερτιμημένο σε σχέση με το παρελθόν προσπαθώντας μάλλον να καλύψει τις ελλείψεις από τις απώλειες των μετοχών της Apple.

2 ώρες πριν, mants118 είπε

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη μιας και οι αναβαθμίσεις του απλού ας το πούμε ipad είναι πάντα προβλέψιμες (δίνει με το σταγονόμετρο τα χαρακτηριστικά των πιο ακριβών μοντέλων).

Επίσης, κάτι που μου κάνει εντύπωση εμένα προσωπικά και η παρακάτω είναι η προσωπική μου άποψη: μου κάνει εντύπωση που δεν το διαφημίζει σαν αντικαταστάτη ενός mac ή pc αυτό αλλά το κάνει στα πιο ακριβά μοντέλα του, ενώ ουσιαστικά η εμπειρία χρήσης είναι μια σε όλες τις κατηγορίες,  και είναι εμπειρία tablet!

Για χρήση media ok και η πληθώρα των εφαρμογών το βοηθάνε να αποτελεί περίπου μονόδρομο σε αυτή τη κατηγορία.

Τα iPad κάτω από m1 δεν θα έχουν το stage manager, βασική λειτουργία «λαπτοπ», μάλλον για αυτό δεν το πλασάρουν  σαν τέτοιο.
μιας και έχω το iPad με πληκτρολόγιο, είναι πολύ καλό και χρήσιμο, αλλά λαπτοπ δεν είναι. Είναι tablet με πληκτρολόγιο 

• Like 1

Μόνο εγώ "διαβάζω" ότι η Apple όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξει τους αισθητήρες στο επόμενο iPad mini για να εξαλείψει το ατυχές φαινόμενο του jelly scrolling, αλλά απεναντίας θα γενικεύσει την τοποθέτησή τους και στα υπόλοιπα iPad στη "λάθος" πλευρά ώστε πρακτικά να αναγκάσει τους χρήστες να το κρατάνε κυρίως οριζόντια;

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Το ερώτημα είναι αυτό ή το Air του 2020 που στην ουσία είναι τα ίδια και σε χαρακτηριστικά αλλά και τιμή?

Νομίζω είναι φάση SE όπως στα iphone, θεωρητικά παίρνεις το air!

• Like 1

Δεν είναι κακό. Λάθος τιμή έχει. Κυρίως γιατί πλησιάζει στην τιμή το air που είναι συνολικά καλύτερο. Αν είχε 400-450 ευρώ παράδειγμα θα πουλούσε σαν ζεστό ψωμάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το ερώτημα είναι αυτό ή το Air του 2020 που στην ουσία είναι τα ίδια και σε χαρακτηριστικά αλλά και τιμή?

Με δεδομένες τις νέες τιμές, το ερώτημα κατά τη γνώμη μου είναι αν θα έχει μείνει στην αγορά τις αμέσως επόμενες μέρες, έστω για δείγμα, είτε το 9th Gen (το αμέσως προηγούμενο δηλαδή), είτε το Air του 2020 που αναφέρεις. Εγώ αμφιβάλλω πάντως. Σκεφτείτε το εξής απλό: το 9th Gen 64GB κάνει 389 ευρώ στα επίσημα κανάλια πώλησης. Το 10 Gen, δεν θα πάει τουλάχιστον στα 619 για την ίδια χωρητικότητα, αν στη Γερμανία έχει 589;

Επεξ/σία από Dead-Poet
  • Like 3

23 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι φίλε μου…

19 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Με δεδομένες τις νέες τιμές, το ερώτημα κατά τη γνώμη μου είναι αν θα έχει μείνει στην αγορά τις αμέσως επόμενες μέρες, έστω για δείγμα, είτε το 9th Gen (το αμέσως προηγούμενο δηλαδή), είτε το Air του 2020 που αναφέρεις. Εγώ αμφιβάλλω πάντως. Σκεφτείτε το εξής απλό: το 9th Gen 64GB κάνει 389 ευρώ στα επίσημα κανάλια πώλησης. Το 10 Gen, δεν θα πάει τουλάχιστον στα 619 για την ίδια χωρητικότητα, αν στη Γερμανία έχει 589;

πάντως σε αυτές τις τιμές πλέον θα πρέπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το χρειάζεσαι για να τα δώσεις αλλιώς πας σε laptop ή 2 in 1 άλλης εταιρείας!!!

• Like 1

2 λεπτά πριν, mants118 είπε

πάντως σε αυτές τις τιμές πλέον θα πρέπει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το χρειάζεσαι για να τα δώσεις αλλιώς πας σε laptop ή 2 in 1 άλλης εταιρείας!!!

Το κακό είναι ότι το entry level μοντέλο, επειδή ακριβώς ΗΤΑΝ vfm, μπορούσες να το πάρεις π.χ. ακόμα και για παιδιά (που δεν έχουν κινητό), ή για αυτό που ανέφερε κάποιος παραπάνω ως "μόνο εμπειρία tablet" χωρίς να σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Τώρα, ο χαρακτήρας αυτός του iPad ανατράπηκε άρδην με τις εξωφρενικές τιμές που ανακοινώθηκαν, και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά για τα καλά. Εκεί που έκανε περίπατο στην κατηγορία των tablets, πλέον η πρωτοκαθεδρία του θα αμφισβητηθεί.

• Like 5

50 λεπτά πριν, AtiX είπε

Air με κλειστά τα μάτια !

Μαϊμουνιες της Apple.

Καλύτερο είναι το air με ίδιο επεξεργαστή και υποστήριξη Apple Pencil 2 αν δεν κάνω λάθος που δεν νομίζω να κάνω 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...