Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Άμα έρχεται άλλο αυτοκίνητο από απέναντι εσύ κάνε moose test. Πες ότι κάνεις πλάκα ώστε να μην σε απαντάω στα σοβαρά. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Ukforthemoment 2
thanasisxask Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πες ότι κάνεις πλάκα ώστε να μην σε απαντάω στα σοβαρά. Εσύ κάνεις πλάκα.
liakjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε μην σε απαντάω στα σοβαρά. Νομίζω είναι και το καλύτερο.
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Μάλιστα...θεωρείς αυτήν την αποφυγή ένα απλό στρίψιμο τιμονιού. Είναι το ίδιο δηλαδή να σου πεταχτεί κάτι στον δρόμο και το ίδιο αυτό που κάνουν στο τεστ. Ακριβώς αυτό είναι που κάνουν στο τεστ, αποφυγή ενός ζώου που μπορεί να σου πεταχτεί, άλλο αν εσύ δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις. 2 μανούβρες είναι (οι οποίες τυγχάνει να πραγματοποιούνται στρίβοντας το τιμόνι, δεν επιτρέπεται το πάτημα γκαζιού), η μία για να αλλάξεις λωρίδα ώστε να μην χτυπήσεις το ζώο που βρίσκεται στην δική σου, και άλλη μία για να επανέλθεις ξανά και γρήγορα στη δική σου.
tilaverboy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ακριβώς αυτό είναι που κάνουν στο τεστ, αποφυγή ενός ζώου που μπορεί να σου πεταχτεί, άλλο αν εσύ δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις. 2 μανούβρες είναι (οι οποίες τυγχάνει να πραγματοποιούνται στρίβοντας το τιμόνι, δεν επιτρέπεται το πάτημα γκαζιού), η μία για να αλλάξεις λωρίδα ώστε να μην χτυπήσεις το ζώο που βρίσκεται στην δική σου, και άλλη μία για να επανέλθεις ξανά και γρήγορα στη δική σου. Πόσα χρόνια έχεις δίπλωμα; 1
odys03 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Οταν ήμουν νέος οδηγός μια βροχερή μέρα του φθινοπώρου, σε ένα επαρχιακό δρόμο πολύ γλυστερό, πετάχτηκε ένα σκυλί μπροστά μου. Η ταχύτητα ήταν 80 χλμ. Το αυτοκίνητο χωρίς esp και abs. Πάτησα φρένο και έστριψα το τιμόνι, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντιθετο ρεύμα έκανε τετ α κε, ειδα κανονικά την κυκλοφορία σαν να ταξιδευα στο αντιθετο ρεύμα και ξαναγύρισε στην λωρίδα του και συνέχισα κανονικά, Δεν υπήρχε youtube και κάμερα, ξεπέρασα και τους Ρώσους οδηγούς...... Ξέχασα να γράψω υπήρξε και το γνωστό φαινόμενο της διαστολής του χρόνου, σε δύο δευτερόλεπτα πέρασε ολόκληρη η ζωή απο μπροστά μου, απο μωράκι που έτρωγα παγωτά, μετά σχολείο, μετά στρατός μετα δουλεια... ταυτόχρονα το μυαλό δούλευε με χίλια, παρατηρούσα το τοπίο αν έχει δέντρα μήπως στουκάρω, είδα ένα αεροπλάνο να περνάει, μια γυναίκα σε ένα αλλο αυτοκίνητο έκανε τον σταυρό της, ο σκύλος κουνούσε την ουρά του βαριεστημένα..... 2
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Πόσα χρόνια έχεις δίπλωμα; Τι σχέση έχει αυτό με όσα έγραψα;
liakjim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ειλικρινά απορώ με τις απόψεις κάποιων. Υπάρχει η παθητική ασφάλεια και η ενεργητική. Η ικανότητα του οχήματος να αποφεύγει με ασφάλεια ένα εμπόδιο, είναι κομμάτι της ενεργητικής και υπάρχουν συστήματα στα οχήματά μας προς αυτήν την κατεύθυνση και τα σχετικά τεστ που δείχνουν την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης ικανότητας. Αν λοιπόν πεταχτεί κάτι μπροστά σας, πατήστε τέρμα φρένο και αν δεν έρχεται κάποιος από απέναντι (σημαντικό), κάντε και κίνηση αποφυγής. Τα συστήματα που έχει το όχημά σας θα βοηθήσουν για το καλύτερο. Απλό. 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) .Αυτή η πληροφορία θα σε βοηθήσει να κρίνεις αν ήταν σωστά ή όχι? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από Joshua21
tilaverboy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αυτή η πληροφορία θα σε βοηθήσει να κρίνεις αν ήταν σωστά ή όχι? Γιατί τι είναι ντροπή αν έχεις 2-3 χρόνια το δίπλωμα; Πωωω γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν τέτοια κομπλεξ; Εμένα όταν μου έλεγαν είσαι μικρός χωρίς εμπειρία στο τιμόνι έλεγα ευχαριστώ και θα μάθω και εγώ κάποτε.
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Γιατί τι είναι ντροπή αν έχεις 2-3 χρόνια το δίπλωμα; Πωωω γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν τέτοια κομπλεξ; Εμένα όταν μου έλεγαν είσαι μικρός χωρίς εμπειρία στο τιμόνι έλεγα ευχαριστώ και θα μάθω και εγώ κάποτε. Ντροπή είναι να κρίνεις αυτά που γράφει ο άλλος με βάση το πόσα χρόνια έχει το δίπλωμα.
tilaverboy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ντροπή είναι να κρίνεις αυτά που γράφει ο άλλος με βάση το πόσα χρόνια έχει το δίπλωμα. Όταν συμμετάσχεις σε ένα διάλογο εφόσον έχουμε δημοκρατία και όχι χούντα, είναι λογικό να υπάρχει και η κριτική εφόσον δεν προσβάλει κανέναν και δεν υποτιμά κάποιον. Προσωπικά επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου, άνευ ψυχολογικών θεμάτων αν μου πει κάποιος ότι δεν ξέρω να οδηγάω ή μου πει κάνω βλακείες στο τιμόνι ή στο επάγγελμα μου, θα θελήσω να μάθω που κάνω εγώ λάθος. Επι του πρακτέου εν κινήση αν σου βγει κάτι στο δρόμο δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα. Φεύγεις εκτός δρόμου. Παθών. Όλα είναι σε εξάρτηση με την απόσταση και τα χιλιόμετρα που έχεις. Στα 30km/h μπορεί να προλαβαίνεις, στα 70-80km/h δεν υπάρχει κατά την ταπεινή μου άποψη και δεδομένου ότι το 90% των οδηγών έχουν μεσαίες οδηγικές ικανότητες και δεν είναι ραλίστες. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από tilaverboy 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Όταν συμμετάσχεις σε ένα διάλογο εφόσον έχουμε δημοκρατία και όχι χούντα, είναι λογικό να υπάρχει και η κριτική εφόσον δεν προσβάλει κανέναν και δεν υποτιμά κάποιον. Το να ζητάς από τον άλλον μια άσχετη και άχρηστη πληροφορία σε σχέση με όσα έχει γράψει, σε καμία περίπτωση δεν είναι "κριτική".
tilaverboy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το να ζητάς από τον άλλον μια άσχετη και άχρηστη πληροφορία σε σχέση με όσα έχει γράψει, σε καμία περίπτωση δεν είναι "κριτική". Εγώ σου λέω ότι δεν ξέρω να οδηγάω. Έχω 18 χρόνια δίπλωμα, έχω 0 ατυχήματα στο ιστορικό μου, οδηγώ στα χιόνια και στον πάγο και σου γράφω παραπάνω πως δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις σε ανάλογο περιστατικό. Εσύ που έχεις μεγαλύτερη εμπειρία και θεωρείς ότι σταματάς, μπορεί να έχεις δίκαιο, πόσα έτη έχεις δίπλωμα και που οδηγάς. Απλή ερώτηση είναι και δεν νομίζω να σε προσβάλω. 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εγώ σου λέω ότι δεν ξέρω να οδηγάω. Έχω 18 χρόνια δίπλωμα, έχω 0 ατυχήματα στο ιστορικό μου, οδηγώ στα χιόνια και στον πάγο και σου γράφω παραπάνω πως δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις σε ανάλογο περιστατικό. Εσύ που έχεις μεγαλύτερη εμπειρία και θεωρείς ότι σταματάς, μπορεί να έχεις δίκαιο, πόσα έτη έχεις δίπλωμα και που οδηγάς. Απλή ερώτηση είναι και δεν νομίζω να σε προσβάλω. Sorry, δεν θα υποκύψω στο πρωτόγονο ένστικτο να τις βγάλουμε έξω και να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις