Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  ξέρετε κάποια εφαρμογή για Windows να κάνω κλήσεις απο το pc σε σταθερά Ελλάδας ΕΚΤΟΣ του Skype?

*Θα θελα αν γίνεται να το ρυθμίσω ώστε να φαίνεται ως καλών το κινητό μου, και όχι ως "άγνωστο".

*Επίσης αν γίνεται να εχει κι αυτη καποιο χρονο δωρεαν κλησεων όπως το Skype.

*Δεν με ενδιαφέρουν βιντεοκλήσεις, παρα μονο τηλεφωνικές κλησεις σε σταθερά (και κινητα δεν εχω προβλημα).

Δημοσ.

Το viber (σαν desktop εφαρμογη) εχει τη δυνατοτητα κλησης σε κανονικους αριθμους αλλα απαιτει credits και προφανως να εχεις ηδη viber στο κινητο για να το ενεργοποιησεις και στο pc.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Υπαρχει app στο play που απο εκει διαχειρίζεσαι το κινητο σου, κλησεις, ςμς και οτι κανει το κινητο, ολα απο το pc σου

MyPhoneExporer

Ωραία,  αυτη είναι η app για το κινητό.  Υπάρχει δηλαδή και η αντίστοιχη exe των Windows που το  "παντρεύει" με το pc?

Και εννοω φυσικά για τις κλήσεις να χρησιμοποιώ μόνο τα υλικά του  pc, μικρόφωνο\headset  κλπ.

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Το viber (σαν desktop εφαρμογη) εχει τη δυνατοτητα κλησης σε κανονικους αριθμους αλλα απαιτει credits και προφανως να εχεις ηδη viber στο κινητο για να το ενεργοποιησεις και στο pc.

Δεν μπορώ στο pc viber να δηλώσω αποκλειστικό νουμερο, που δεν εχω βάλει προηγουμενως σε κινητό;

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kounga είπε

Δεν μπορώ στο pc viber να δηλώσω αποκλειστικό νουμερο, που δεν εχω βάλει προηγουμενως σε κινητό;

Όχι. Όταν είναι να γίνει η σύνδεση του λογαριασμού ζητά σκανάρισμα του QR code από το smatphone. 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μα το μόνο που κάνει αυτο ειναι η κλήση να γίνεται εν τελει μονο απο το κινητό. Εγω θελω να κάνει οτι και το Skype, να συνομιλώ δηλαδή  απο το headset του pc μου. 

Ή μήπως έχει και τέτοια δυνατότητα και δεν το ειδα; 🙂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kounga είπε

Μα το μόνο που κάνει αυτο ειναι η κλήση να γίνεται εν τελει μονο απο το κινητό. Εγω θελω να κάνει οτι και το Skype, να συνομιλώ δηλαδή  απο το headset του pc μου. 

Ή μήπως έχει και τέτοια δυνατότητα και δεν το ειδα; 🙂

Δεν το εχω κανει αλλα αν δηλαδη ολα τα κανεις απο το pc και τα ακουστικα ειναι συνδεμενα στο τλφ τι διαφορα εχει.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν το εχω κανει αλλα αν δηλαδη ολα τα κανεις απο το pc και τα ακουστικα ειναι συνδεμενα στο τλφ τι διαφορα εχει.

Μάλλον δεν ήμουν πολύ σαφής στο θέμα. Το κινητο το ανέφερα μόνο για την εμφάνιση του νούμερου, και τεσπα σαν δευτερεύων, δεν έχει σημασία.  Ζητώ εφαρμογή για Windows για κλήσεις όπως κάνει το Skype.

Δημοσ.
Στις 18/10/2022 στις 4:02 ΜΜ, jim_p είπε

Στις 18/10/2022 στις 5:56 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Όχι. Όταν είναι να γίνει η σύνδεση του λογαριασμού ζητά σκανάρισμα του QR code από το smatphone. 

Ωραία, ενεργοποίησα και ενα μήνα viber out απο το viber του κινητού και μου δείχνει μια εβδομάδα δωρεάν.  Αυτό γιατί δεν το βλέπω και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο pc?  Χρειάζεται κάποιον νέο συγχρονισμό ;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kounga είπε

Ωραία, ενεργοποίησα και ενα μήνα viber out απο το viber του κινητού και μου δείχνει μια εβδομάδα δωρεάν.  Αυτό γιατί δεν το βλέπω και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο pc?  Χρειάζεται κάποιον νέο συγχρονισμό ;

Γιατί δεν παίρνεις έναν νέο αριθμό voip και με το zoiper μπορείς να κάνεις χρήση από τον υπολογιστή …και να εμφανίζεται και ο αριθμός του κινητού σου και 5€ έχεις 500 λεπτά...προς όλους  

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/10/2022 στις 12:31 ΠΜ, corsair04 είπε

Γιατί δεν παίρνεις έναν νέο αριθμό voip και με το zoiper μπορείς να κάνεις χρήση από τον υπολογιστή …και να εμφανίζεται και ο αριθμός του κινητού σου και 5€ έχεις 500 λεπτά...προς όλους  

Με τον αριθμο voip πως γίνεται, ρωτάω στον πάροχο μου;  Εγω θυμάμαι κατι διαφημίσεις παλιά για voip για επιχειρήσεις μόνο, όχι οικιακούς πελάτες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kounga είπε

Με τον αριθμο voip πως γίνεται, ρωτάω στον πάροχο μου;  Εγω θυμάμαι κατι διαφημίσεις παλιά για voip για επιχειρήσεις μόνο, όχι οικιακούς πελάτες.

Εγώ χρησιμοποιώ την Intertelecom...https://www.intertelecom.gr/fixed/faqs

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...