Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 11:17 ΠΜ, geomrk είπε

20180803162141_8f9fb7ba.jpeg

Το Γ που εβγαλα ηταν αλλα 2 ατομα απο την σχολη και  κανει ο δασκαλος σε μενα ''ελα εσυ, δεν εχει καφε.. με το σπαθι σου''!!! Του κανω μα και γω θελω να λαδωσω και μου λεει καλυτερα γιατι αυτοι που δεν λαδωνονται δεν ψαχνονται να σε κοψουν! 

ΥΓ.Να ειναι καλα γλυτωσα το λαδωμα!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε

Το Γ που εβγαλα ηταν αλλα 2 ατομα απο την σχολη και  κανει ο δασκαλος σε μενα ''ελα εσυ, δεν εχει καφε.. με το σπαθι σου''!!! Του κανω μα και γω θελω να λαδωσω και μου λεει καλυτερα γιατι αυτοι που δεν λαδωνονται δεν ψαχνονται να σε κοψουν! 

ΥΓ.Να ειναι καλα γλυτωσα το λαδωμα!!!

Αυτό ισχύει. Αν ο εξεταστής λαδώνετε και δεν τα στάξεις θα σε κόψει για το οτιδήποτε. Οταν ειχα δώσει εγώ κοπέλα απο την σχολή την έκοψαν για 4 ποντους στο παρκάρισμα (ναι κατέβηκαν με μέτρο και μέτρησαν), της ζητούσαν επίμονα να μπει αναποδα σε μονοδρόμους σε στυλ "Τι φοβάσαι, απο την στιγμή που στο λέμε εμείς δεν θα σε κόψουμε" (εννοείται οτι δεν το εκανε), ζήτησαν απο τον δάσκαλο να βάλει τα paddles στα πετάλια του (αυτά που κανουν θόρυβο αν τα πατήσει ο δάσκαλος για να βοηθήσει) και να τα δοκιμάσει, και πριν την εξέταση την εσκισαν στις ερωτήσεις. Οταν ήρθε η σειρά μου να δώσω με ρώτησαν απλά "εχεις κάποιο φάκελο για εμας;", κάναμε μια γύρα το τετράγωνο, μου ζήτησαν να παρκάρω εκεί που περιμεναν και οι άλλοι και απλά μου είπαν θα σε ειδοποιήσει η σχολή σου για να παραλάβεις το διπλωμα σου. Ούτε 10 λεπτά υποθεση....

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

650 μου ειχε πει στην αρχη.. κοπηκα 3 φορες πορεια για βλακιες χωρις λογο (οδηγουσα απο 12 χρονων ) δν έδωσα κατι εξτρα.. 

650 αμαξι και 220 μηχανη α2

Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 11:17 ΠΜ, geomrk είπε

20180803162141_8f9fb7ba.jpeg

αυτη η εικονα ειναι πληρως μπερδεμενη..δειχει το Αλτις, αλλα αποικονίζει λάδι ΑΛΤΑ που ειναι ετικέτα απο γνωστο mega-market για επαγγελματίες..

τελικά τι λάδι ήθελαν;

750 εγω για αμαξι το 2012 επαρχία, 250 για διπλωμα μηχανης εως 400 κυβικά το 2016

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

650 μου ειχε πει στην αρχη.. κοπηκα 3 φορες πορεια για βλακιες χωρις λογο (οδηγουσα απο 12 χρονων ) δν έδωσα κατι εξτρα.. 

Δεν ξέρω τον λόγο που κόπηκες, αλλά αν μάθεις λάθος θες χρόνο να ξεμάθεις

Δημοσ.
Στις 23/10/2022 στις 5:14 ΜΜ, wesker είπε

Αυτό ισχύει. Αν ο εξεταστής λαδώνετε και δεν τα στάξεις θα σε κόψει για το οτιδήποτε. Οταν ειχα δώσει εγώ κοπέλα απο την σχολή την έκοψαν για 4 ποντους στο παρκάρισμα (ναι κατέβηκαν με μέτρο και μέτρησαν), της ζητούσαν επίμονα να μπει αναποδα σε μονοδρόμους σε στυλ "Τι φοβάσαι, απο την στιγμή που στο λέμε εμείς δεν θα σε κόψουμε" (εννοείται οτι δεν το εκανε), ζήτησαν απο τον δάσκαλο να βάλει τα paddles στα πετάλια του (αυτά που κανουν θόρυβο αν τα πατήσει ο δάσκαλος για να βοηθήσει) και να τα δοκιμάσει, και πριν την εξέταση την εσκισαν στις ερωτήσεις. Οταν ήρθε η σειρά μου να δώσω με ρώτησαν απλά "εχεις κάποιο φάκελο για εμας;", κάναμε μια γύρα το τετράγωνο, μου ζήτησαν να παρκάρω εκεί που περιμεναν και οι άλλοι και απλά μου είπαν θα σε ειδοποιήσει η σχολή σου για να παραλάβεις το διπλωμα σου. Ούτε 10 λεπτά υποθεση....

η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας σε μια παράγραφο. Βλαχόχωριάτες που κατέβηκαν στην Αθήνα να το παίξουν μάγκες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε

Δεν ξέρω τον λόγο που κόπηκες, αλλά αν μάθεις λάθος θες χρόνο να ξεμάθεις

Χωρίς να ξέρω κιόλας, δε θα έλεγα οτι έμαθε λάθος, απλώς κάποια πράγματα που κανεις στην εξέταση (πχ σταμάτημα σε στοπ πριν από κόμβο, ενώ δεν έρχεται κανεις 100%), τα κανεις τότε για να περάσεις και δεν τα εφαρμόζεις ποτέ.

Δημοσ.
Στις 1/12/2022 στις 5:21 ΜΜ, spooker είπε

η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας σε μια παράγραφο. Βλαχόχωριάτες που κατέβηκαν στην Αθήνα να το παίξουν μάγκες.

Πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα εξέτασης απο το μηδέν. Δεν γίνεται για να παρεις δίπλωμα προυπόθεση να είναι να παρκάρεις 20 ποντους απο το πεζοδρόμιο, να κανεις οπισθογωνία 40 πόντους και να ξέρεις πώς λειτουργεί η μηχανή του αυτοκινήτου. Για εμένα η εξέταση πρέπει να γίνεται σε πίστα, σε συνθηκες βρεγμένου οδοστρωματος, σε πάγο, σε εμποδια. Να ξέρεις στην πράξη να αλλάζεις λάστιχο, να βάζεις αλυσίδες. Σε πίστα με όλες μα όλες τις πινακίδες που συναντας στους ελληνικούς δρόμους και ερωτήσεις πάνω στην ερμηνεία τους. Όχι αυτό το χάλι. Οπότε γιατί να μην λαδώσεις για να πάρεις το κωλόχαρτο; Άλλωστε είτε λαδώσεις είτε όχι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ.

Για να πεις οτι κάτι σκαμπάζεις απο οδήγησει πρέπει να έχεις πολλές χιλιάδες συνειδητά χιλιόμετρα στους δρόμους και όχι κάθε κυριακή παω για καφέ με την μαιρούλα στην καφετέρια στο πισω τετραγωνο και παιρνω το αμαξι για εξάσκηση.

Δημοσ.

Καλημέρα δίπλωμα μηχανής (απεριόριστα κυβικά) αυτοκίνητο και φορτηγό μαζί με το ΠΕΙ μου έφτασε γύρω στα 1500€ το αμάξι το έβγαλα το 2013 μαζί με το μηχανάκι κόστισε περίπου 650€ και μετά το φορτηγό που έβγαλα γύρω στα 850€ ολα κομπλέ από επαρχία είμαι 

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχουν όλοι το δικαίωμα να οδηγούν ανεξαρτήτως λογικής σκέψης/μυαλού/σωματικών προσώντων (αντανακλαστικών κτλ), ενώ ουσιαστικά μόνο ένα μικρό ποσοστό θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να πιάσει τιμόνι στα χέρια του, πάντα θα υπάρχουν και τα παραπάνω που αναφέρατε οι υπόλοιποι.

2007 στην Λαμία, δίπλωμα με 200 Ευρώ χωρίς λάδωμα εννοείται (με βοήθεια από εξετάστρια στα σήματα καθώς δεν γνώριζα μία απάντηση, και αν δεν μου την έλεγε, θα διάλεγα στην τύχη, κάτι που θα σήμαινε πως αν δεν διάλεγα σωστά θα κοβόμουν καθώς θα ήταν το δεύτερο λάθος μου).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Από την στιγμή που έχουν όλοι το δικαίωμα να οδηγούν ανεξαρτήτως λογικής σκέψης/μυαλού/σωματικών προσώντων (αντανακλαστικών κτλ), ενώ ουσιαστικά μόνο ένα μικρό ποσοστό θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να πιάσει τιμόνι στα χέρια του, πάντα θα υπάρχουν και τα παραπάνω που αναφέρατε οι υπόλοιποι.

2007 στην Λαμία, δίπλωμα με 200 Ευρώ χωρίς λάδωμα εννοείται (με βοήθεια από εξετάστρια στα σήματα καθώς δεν γνώριζα μία απάντηση, και αν δεν μου την έλεγε, θα διάλεγα στην τύχη, κάτι που θα σήμαινε πως αν δεν διάλεγα σωστά θα κοβόμουν καθώς θα ήταν το δεύτερο λάθος μου).

Ενώ οποίος περνάει τα σήματα και την οδήγηση είναι ικανός; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Με τον τρόπο που γίνονται οι εξετάσεις και αυτά που μαθαινουν στις σχολές όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...