Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω για κατηγορίας Β. Εγώ έδωσα 250 ευρώ για να κάνω τα χαρτιά κτλ, μέχρι να βγει η κάρτα δηλαδή, και τώρα μου ζητάνε 100 για την εξέταση των σημάτων, μετά είναι τα πρακτικά που προφανώς υπάρχει η αμοιβή του εκπαιδευτή και... υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίζω;

Δημοσ.

500 για 25 μαθήματα το 2014. Αρχές γενάρη έδωσα σήματα, 20 σερί μέρες (μερικά δίωρα δλδ) μαθήματα, 2 φεβρουαρίου έδωσα οδήγηση, 26 είχα το δίπλωμα. 

Φαντάσου τι φάτσα έκανα σε έναν φίλο που ξεκίνησε να δώσει γενάρη του 18 και με covid απεργίες και στρατό το πήρε φέτος τον αύγουστο :D

Δημοσ.

Το '13 που έδωσα για δίπλωμα, νομίζω είχε πάει 550 σαν πακέτο. Βέβαια, είχε πει ο δάσκαλος ότι χρειαζόμουν και άλλα 2 μαθήματα και είχαμε πληρώσει κάτι παραπάνω. Αλλά το 550 το θυμάμαι σίγουρα το πακέτο. Στα θεωρητικά δεν είχα πατήσει ποτέ, αλλά αν ήθελα ήταν μέσα στην τιμή. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αναλόγως. Σε πιο αστικές περιοχές, από 500αρι. Σε επαρχία μπορεί να φτάσει και 750-800. 

βασικά εδώ που είμαι επαρχία το υπολογίζω 500-550.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HappyMerchant είπε

βασικά εδώ που είμαι επαρχία το υπολογίζω 500-550.

για τι επαρχια μιλαμε? Οπως και να εχει, ειπα, οτι μπορει να φτασει τοσο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

850 μου είχε πάει το 2012, η κοπέλα μου που έδωσε τώρα πήγε 650, αυτά χωρίς λάδι και στην ίδια σχολή.

Επεξ/σία από kaktos77
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

750 για ΟΛΑ τα έξοδα (από το πρώτο παράβολο ως την παράσταση της σχολής +50 για ένα έξτρα μάθημα 2ωρο). Δεν λάδωσα, εξ ου και το έξτρα δύωρο. Τελικά απέδωσε η επένδυση (50) γιατί το λάδι κόστιζε 200άρι. Κηφισιά.

Κανονικού αυτοκινήτου έδωσα, Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του 2013. Είχα μόλις περάσει στο πανεπιστήμιο και υπήρχε ένα έπικ απεργιακό φθινόπωρο για τους διοικητικούς, οπότε επειδή είδα από νωρίς τη δουλειά, ξεκίνησα τη φάση και μέσα σε 40 μέρες πήγα από το "δεν έχω ξαναπιάσει τιμόνι" στο "συγχαρητήρια".

Θυμάμαι το αίσθημα υπερηφάνιας γιατί ήμουν ΜΑΚΡΑΝ ο πρώτος όλων των συνομηλίκων μου με άδεια οδήγησης. Αθώες εποχές...

Επεξ/σία από qwertyuiop2
  • Like 1
Δημοσ.

980 το 2007 επαρχια με 8 μαθηματα (25 δηλωμενα) για αυτοκινητο μονο. Το 14 που εδωσε η γυναικα ειχαν πεσει οι τιμες γυρω στο 500αρικο.

Δημοσ.

Εγώ συνολικά για αυτοκίνητο και μηχανάκι έδωσα 750 που ζητούσε ο δάσκαλος +150 για λάδωμα αυτοκινήτου να ξεμπερδευω γιατί με όσα άκουγα δεν ήθελα να μπλέξω.

Νμζω ότι το δίπλωμα μόνο για αυτοκίνητο είχε 535.

Δημοσ.

Όταν είχα δώσει εγώ είχα δώσει 550 το πακέτο των μαθημάτων  με όλα μέσα + 200€ εξτρα γιατί ο εξεταστής είναι σαν το καντήλι - αν δεν του ρίξεις λίγο λαδάκι σβήνει... Το λάδωμα δεν το μετάνιωσα ουτε στιγμή, την κοπέλα που έδωσε πριν απο εμένα που δεν λάδωσε την κόψανε για 4 πόντους στο παρκάρισμα (ναι βγήκαν με μέτρο και μέτρησαν). Δεν γούσταρα και ιδιαιτερα να ξαναδίνω για ηλιθιότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...