News Editors insomnia.gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 News Editors Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Καλωσήρθατε σε ένα ακόμα επεισόδιο των "3 στον αέρα" όπου συζητάμε για πολλά και διάφορα γύρω από το χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο. Στο σημερινό επεισόδιο εστιάζουμε στις ανακοινώσεις των streaming services, αρχικά αυτή του Netflix το οποίο ανακοίνωσε ένα νέο συνδρομητικό πακέτο με διαφημίσεις, το οποίο αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση για να παρακολουθήσει κάποιος το περιεχόμενό του. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι το Maestro, μια νέα ελληνική σειρά που προβάλλεται στο Mega, θα αποτελέσει και την πρώτη ελληνική παραγωγή που θα διατεθεί μέσα από την κορυφαία streaming πλατφόρμα. Σε ποιο τοπικά θέματα, ο ΑΝΤ1+ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου θεματικού καναλιού μέσω του οποίου θα προβληθούν όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στο Κατάρ. Πάντως δεν θα είναι η μοναδική επιλογή για να μπορέσει κάποιος να δει τους περισσότερους αγώνες, με την εκπομπή να μοιράζεται τις σχετικές πληροφορίες. Συνεχίζουμε με τις ανακοινώσεις της Meta που συνεχίζει να στοιχηματίζει το μέλλον της στο metaverse, παρουσιάζοντας ένα νέο εντυπωσιακό headset αλλά και τις ανακοινώσεις νέων Surface από τη Microsoft. Ολοκληρώνουμε με τις τελευταίες υπηρεσίες από το χώρο των delivery apps αλλά και τα επερχόμενα σχέδια του Spotify. Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης: 00:00 - Εισαγωγή 02:18 - Σχόλια 26:55 - Maestro 31:06 - Netflix 36:28 - ANT1+ 43:36 - Meta 47:40 - Ericsson 50:15 - Surface 51:54 - Wolt 56:38 - Spotify Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
mants118 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Το μαέστρο το είδα (περίπου αναγκαστικά) με τη σύζυγο, επειδή έχουμε δει πάρα πολλές σειρές τα τελευταία χρόνια (ξένες) ΝΑΙ είναι καθαρά αντιγραφή χωρίς να παρουσιάζει ένα δικό του feeling ή κάποια ξεχωριστή ατμόσφαιρα! Ειδικά η σκηνή με τα χρήματα που τα κρύβει στο πάτωμα είναι τελείως κλισέ σε πάρα μα πάρα πολλές ταινίες. Δεν μου άρεσε αλλά προφανώς δε κατακρίνω αυτούς που θα τους αρέσει. Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι "Netflix Matterial". 😉
JeSter_D Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Κανονικά παίζει το Euroleague TV με cast στην TV !
georgkar94 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, mants118 είπε Το μαέστρο το είδα (περίπου αναγκαστικά) με τη σύζυγο, επειδή έχουμε δει πάρα πολλές σειρές τα τελευταία χρόνια (ξένες) ΝΑΙ είναι καθαρά αντιγραφή χωρίς να παρουσιάζει ένα δικό του feeling ή κάποια ξεχωριστή ατμόσφαιρα! Ειδικά η σκηνή με τα χρήματα που τα κρύβει στο πάτωμα είναι τελείως κλισέ σε πάρα μα πάρα πολλές ταινίες. Δεν μου άρεσε αλλά προφανώς δε κατακρίνω αυτούς που θα τους αρέσει. Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι "Netflix Matterial". 😉 δηλαδή έπρεπε να σκεφτεί ο παπακαλιάτης μια ειδική κρυψώνα επειδή οι περισσότεροι κρύβουν τα κλεμμένα κάτω από το πάτωμα; Γενικά έχει κουράσει αυτό με το να θεωρούνται όλα αντιγραφή..
mants118 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, georgkar94 είπε δηλαδή έπρεπε να σκεφτεί ο παπακαλιάτης μια ειδική κρυψώνα επειδή οι περισσότεροι κρύβουν τα κλεμμένα κάτω από το πάτωμα; Γενικά έχει κουράσει αυτό με το να θεωρούνται όλα αντιγραφή.. ναι, έπρεπε να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο, κάτι διαφορετικό. Όπως γράφω, εγώ που έχω δει πάρα μα πάρα πολλές σειρές, κυρίως ξένες, δεν είδα κάτι πρωτότυπο στο πρώτο επεισόδιο. Για το κοινό που βλέπει πχ Ελληνική τηλεόραση και reality θα του φανεί μια χαρά! Καλά, εσύ που ξέρεις που έχουν τα κλεμμένα οι περισσότεροι;;; 😛 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από mants118
georgkar94 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, mants118 είπε ναι, έπρεπε να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο, κάτι διαφορετικό. Όπως γράφω, εγώ που έχω δει πάρα μα πάρα πολλές σειρές, κυρίως ξένες, δεν είδα κάτι πρωτότυπο στο πρώτο επεισόδιο. Για το κοινό που βλέπει πχ Ελληνική τηλεόραση και reality θα του φανεί μια χαρά! Καλά, εσύ που ξέρεις που έχουν τα κλεμμένα οι περισσότεροι;;; 😛 Κ εγώ έχω δει παρα πολλες σειρές από τις οποίες πολλες μοιάζουν.. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πρωτότυπο.. Την ιστορία που έχει η σειρά πάντως δεν την έχω πετύχει αλλού για να πω ότι την αντέγραψε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα